BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 - sezona 37

U21 - sezona 37

Set priority
Show messages by
This Post:
11
284018.20 in reply to 284018.19
Date: 2/12/2017 3:32:21 PM
Overall Posts Rated:
740740
A ako misliš da bi neko izmislio priču da mu je pozlilo i da je bio u bolnici onda nisi popio laž nego nešto drugo nisi popio. Nikad nisam razumeo ljude sa tolikom dozom skepse. Skloni su da pomisle svašta, jer bi verovatno oni prvi bili sposobni da tako nešto izmisle.

Evo prosvetli nas šta se sada desilo pa odjednom trening igrača više nije bitan? Zašto nema mail-ova? Eto imao si vremena jedan post da skockaš, ali ovo i dalje nisi poslao. Koja te muka sada na to naterala?

Ja sam u najboljoj nameri pisao najave za utakmice, uvode u sezone itd.. I sem nekoliko ljudi niko ništa nije komentarisao, ali je bitno da su tu dežurni kritičari da pišu gluposti o stvarima o kojima nemaju pojma. Što na um to na drum, a koga briga šta je u pitanju... Bravo. I jeste u pitanju k****bolja, ali prema tebi i prema tome za mene ne postojiš više. Piši u prazno šta hoćeš i koliko hoćeš.

Ovo mi je vrh. Prijavim se nešto da radim, onda to radim, ali se hvalim kako radim ono za šta sam izabran i što sam hteo da radim. Ali opet, kakva većina naroda u realnom životu, tako i ti ovde. Krilatica "ja hoću da radim nešto što mi se radi, ali svi da mi ližete j..a zbog toga i da mi se klanjate kako radim nešto što sam hteo da radim i za šta sam se prijavio".

I evo javno pozivam sve da se kandiduju za selektora mlade reprezentacije na kraju ovog mog mučenog mandata. Kako Krmelj reče biti selektor je prestiž i stvarno mi je drago zbog ovog iskustva, ali sigurno nije vredno zbog ovakvih situacija i sretanja svakakvih ljudi i sreća što je ovo igrica, pa nemam nameru da se nerviram

Ni ovo ti ne verujem oko nerviranja, odnosno da si se ikada nervirao. Imaš sreće pa ta tvoja k..cobolja ne dozvoljava nerviranje. Vidiš, nekad nije loše bolovati od nje.

Doviđenja svima.

Eto uteče pred svima kao da ga bilo nije. Odlika velikih ljudi i još boljih vođa kakav je on bio ovoj zajednici poslednje dve sezone. Jedan čovek ga iznervira, a on kaže svima doviđenja.

Toliko o tome koliko brine o zajednici i o svojim glasačima. Mada, pošto je već takav dobar deo Srbije, glasao bi ja za ovog momka na sledećim izborima za jedno 10.000 u stranoj jakoj valuti. Ako ništa drugo samo da proverim nivo k..cobolje.

From: AirWolf

This Post:
00
284018.21 in reply to 284018.19
Date: 2/12/2017 3:34:24 PM
Overall Posts Rated:
229229
Sreća moja, pa sam uvek spadao u onu manjinu koja se izdvaja od ostalih, ali dobro je što si ti ta većina izgleda. :)

Inače, košarka u Srbiji je u rangu amaterizma ne znam šta si očekivao? Kažeš da se sve preslika ovde, pa jbg onda je morao i amaterizam. :) A vidim da ti ni "seljacizam" nije stran. :)

A ako misliš da bi neko izmislio priču da mu je pozlilo i da je bio u bolnici onda nisi popio laž nego nešto drugo nisi popio. Nikad nisam razumeo ljude sa tolikom dozom skepse. Skloni su da pomisle svašta, jer bi verovatno oni prvi bili sposobni da tako nešto izmisle.

Ja sam u najboljoj nameri pisao najave za utakmice, uvode u sezone itd.. I sem nekoliko ljudi niko ništa nije komentarisao, ali je bitno da su tu dežurni kritičari da pišu gluposti o stvarima o kojima nemaju pojma. Što na um to na drum, a koga briga šta je u pitanju... Bravo. I jeste u pitanju k****bolja, ali prema tebi i prema tome za mene ne postojiš više. Piši u prazno šta hoćeš i koliko hoćeš.

I evo javno pozivam sve da se kandiduju za selektora mlade reprezentacije na kraju ovog mog mučenog mandata. Kako Krmelj reče biti selektor je prestiž i stvarno mi je drago zbog ovog iskustva, ali sigurno nije vredno zbog ovakvih situacija i sretanja svakakvih ljudi i sreća što je ovo igrica, pa nemam nameru da se nerviram.

Ako ima ovde dobrih ljudi u pitanju je problem sa gdocom. Ako se neko malo više razume u to, neka mi se javi, pa da rešimo problem.

Doviđenja svima.

Aplauz. Vidis, odavno nisam otisao na kakvu predstavu. Zaboravio sam, jesu li dozvoljene kokice?

P.S. Stavi postavu za sutrasnji mec za svaki slucaj.

From: Oziris
This Post:
55
284018.22 in reply to 284018.21
Date: 2/13/2017 7:00:39 PM
Overall Posts Rated:
356356
Danas, odnosno sada već juče, pobedili smo Sloveniju rezultatom 76-61. Odlična igra, pre svega u odbrani, i rutinska pobeda u utakmici gde smo imali prednost od početka do kraja uprkos ranoj povredi startnog centra Acevića i kasnijoj povredi Jove Ilića.

Iznenađenje večeri je svakako pobeda Holandije nad Italijom posle 2 produžetka. Oni su nam time mnogo pomogli i olakšali situaciju. S obzirom na njihov potrošen ent s pravom možemo očekivati nešto lakšu pobedu. Duel koji se ukršta sa našim je duel između Češke i Gruzije. Ne mogu da odlučim koji protivnik bi nam bolje legao, ali svakako je bitno to što će oni verovatno trošiti svoj entuzijazam, pa ćemo biti u blagoj prednosti u četvrtfinalu. No, da ne brzam, prvo se mora dobiti Holandija.

Problem sa gdoc-om je rešen, jer se pre nekoliko minuta Google konačno smilovao da reši grešku, tako da će biti poslate poruke svima i biće apdejtovan trening. Hvala svima na strpljenju i hvala menadžerima koji su se sami javili.

Last edited by Oziris at 2/13/2017 7:04:04 PM

This Post:
33
284018.23 in reply to 284018.22
Date: 2/20/2017 3:12:04 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Pobedili smo večeras Holandiju rezultatom 88-80. Nešto teže nego što se očekivalo s obzirom da su lošija ekipa sa užasnim entom. Promašili su i ceo fokus, ali su pogodili zonu. Mislim da to nije bilo dovoljno da nam toliko pariraju, ali dobro. Bitno je da smo zabeležili pobedu i da smo osigurali duel sa Češkom.

Holandija je tokom celog prvog poluvremena bila odličan rival i posle poluvremena je čak i vodila. U trećoj deonici se prelomio meč izuzetnom sekvencom Vidaka Dudića koji je davao koševe, hvatao lopte i u odbrani i u napadu, pogađao slobodna bacanja, u odbrani bio besprekoran i krao lopte. Ostvario je dabl-dabl učinak sa 17 poena i čak 18 skokova. Pratio ga je, za vreme utakmice mnogo kritikovani, Samardžić, popularni Samardža koji je nakon početnih 6-7 promašaja postao nerešiva enigma za holandsku odbranu. Na kraju je i on zabeležio dabl-dabl sa 10 poena i 11 skokova. Pohvalio bih još i Brankovića koji je sa klupe ulazio i davao koševe kada je to bilo najpotrebnije. Sjajan posao u odbrani su odradili bekovi Mrkela i kapiten Elaković. Svoje lošije šutersko veče su nadomestili sjajnom odbranom.

Meč je obeležio i veliki broj faulova i izvedenih slobodnih bacanja. Mi smo izveli 35, a dali samo 21. Holandija je izvela 31 slobodno bacanje i realizovali su 23.

Sledeći meč, kako sam već i rekao, igramo sa Češkom koja je pobedila Gruziju. Česi su iskoristili jedinu manu gruzijske reprezentacije. Napavši ih spolja su dosta lako dobili ovaj meč. Češka je dobra ekipa skroz. Pogledaćemo nakon petka gde bi i kako bi mogli da napadnemo, imaćemo veći entuzijazam i to nam je blaga početna prednost.

U ostalim utakmicama je bilo 2 iznenađenja uslovno rečeno. Prema rangu i plasmanu nakon prve faze je bilo iznenađenje, ali za mene nije bilo. Znao sam da će Slovaci pobediti Poljake, jer imaju boljeg selektora, a kada sam čuo da Belgija vodi protiv Turske nisam se iznenadio, jer je Turska precenjena reprezentacija, a belgijski selektor je dosta dobar. Doduše oni su svoj put u ovom takmičenju verovatno završili, jer su potrošili svoj entuzijazam, ali živi bili, pa videli. Ono što nam ide na ruku jeste to što su svi trošili entuzijazam, pa ćemo imati prednost, ako prođemo Češku.

Pozdrav svima do sledećeg javljanja.

This Post:
11
284018.24 in reply to 284018.23
Date: 2/21/2017 10:26:53 AM
Overall Posts Rated:
590590
Bravo, bravo! Samo cepaj!

This Post:
00
284018.25 in reply to 284018.24
Date: 2/24/2017 12:53:20 PM
Overall Posts Rated:
356356
Поздрав заједницо!

Једно обавештење за све. Поруке за ажурирање тренинга ће каснити мало. Најкасније до недеље. Само без бриге, биће све ажурирано и уредно као и увек. :)

This Post:
11
284018.26 in reply to 284018.25
Date: 2/24/2017 1:18:02 PM
Overall Posts Rated:
740740
Поздрав заједницо!

Једно обавештење за све. Поруке за ажурирање тренинга ће каснити мало. Најкасније до недеље. Само без бриге, биће све ажурирано и уредно као и увек.

E to se zove profesionalizam. I ako nešto ne možeš da odradiš, lepo kažeš da ne možeš da odradiš i nema brige.

A ne ona kurc...lja

This Post:
22
284018.27 in reply to 284018.26
Date: 2/27/2017 9:13:39 AM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Igramo danas meč četvrtfinala protiv selekcije Češke. Češka je veoma dobra ekipa što su i dokazali u dosadašnjem delu turnira. Ekipa popunjena dobro na svim pozicijama i sa odličnom odbranom i spolja i unutra.

Srećom po nas, njihov prvi plej sa UBS 106 je imao transfer i forma mu je pala. Oni svakako imaju koga da stave umesto njega, ali eto, jedan manje.

Mi ih imamo malo više. :D Batrićević je povređen, a Mrkela, Golubović i Tahman imaju lošu formu. Od te četvorice dvojica bi sigurno igrala u ovom meču. Ostatak ekipe je koliko-toliko okej sa formom.

Šanse za pobedu su 50-50% po mom mišljenju.

Utakmica počinje u 18:40. Pozvani ste svi na čet.

From: AirWolf

This Post:
44
284018.28 in reply to 284018.27
Date: 2/27/2017 2:09:34 PM
Overall Posts Rated:
229229
Jos jedan poraz i kraj takmicenja za nasu selekciju. U polufinalu Bosna i Hrvatska, Ceska i Grcka.

Druga sezona bez medalje. Zasto? Zbog sramotno nekompetentnog selektora. Srecom pa su Italijani crunch-ovani pre dva kola pa smo imali prolaz do cetvrtfinala. Jedna dobra stvar se desila ovime, Oziris i njemu slicni, nadamo se da nece vise nikad biti selektori, jer su za taj posao zalutali.

This Post:
11
284018.29 in reply to 284018.28
Date: 2/27/2017 4:20:49 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav zajednico!

Evo vidim da ste već obavešteni o porazu koji smo nažalost doživeli. Češka je jača ekipa i pobedila je u jednom jakom duelu koji smo odigrali. Pogođen je bio fokus napada, ali nije vredelo puno. Startno krilo nam se u toku utakmice povredilo i verovatno da je uticalo na konačan ishod. Možda bi sa zdravim Samardžom pobedili, a možda i ne bi. Sada je gotovo i ne vredi razmišljati šta bi bilo kad bi bilo.

Zvanično, sezona još nije gotova, ali ja bih ipak napravio osvrt na ovaj moj mandat. Malo je vruća glava, ali ipak imam potrebu da kažem neku reč.

Rezultatski loše. To ne mora niko da mi kaže, vidim i sam naravno, jer nisam slep. A budite i uvereni da nikom nije više žao zbog toga nego meni. Ljudi s kojima sam bio u kontaktu, pogotovo u ovoj drugoj sezoni, znaju koliko mi je stalo do svega ovoga i koliko sam se trudio. Nije bilo dovoljno, očigledno. Ni to nije nešto što ne vidim. Da li bi rezultati bili bolji da je neki iskusniji menadžer bio selektor? Verovatno. Ja nisam nikad ni rekao da sam veliki stručnjak. I prvi sam bio za to da se kandiduje neki iskusniji menadžer i da ja povučem kandidaturu, jer je meni interes ove naše male BB zajednice na prvom mestu. I tada bio, i ostaće.
Međutim, kandidovao se ozbiljno još jedan dečko pored mene, meni nepoznat, isto kao i ja što sam bio svima vama verovatno i pomislih zašto bih povlačio kandidaturu u toj situaciji kad je ovo ipak nešto što sam želeo. Verovatno sam požurio sa tim. Verovatno je trebalo da sačekam još koju sezonu, ali šta je tu je. Dve sezone nismo imali dobar rezultat, Bože moj... Neka se sada lepo kandiduje neki dobar menadžer da popravi situaciju. Nije tako teško. :D
Ja ne bih da se pravdam, jer za to nema razloga, a verovatno ni osnova. Samo bih rekao šta mi je Lale napisao kada sam preuzimao dužnost. Parafraziram malo, ali je veoma dosledno... "Generacija je loša i verovatno nećeš proći ni grupu." Spomenuo je i narednu, tj. ovu sada što je igrala i rekao je takođe čini mi se da ima svojih manjkavosti, ali meni je ova generacija ipak bila okej, pa neću ništa da kažem. Šta sam ovim hteo? Ne da se pravdam, već da ukažem samo na to da možda čak ni iskusniji menadžer ne bi doneo medalju, pa s toga smatram da nema potrebe da se diže neka velika drama oko svega ovoga, a pogotovo ne neke ružne reči itd. Svaka reprezentacija ima svoje uspone i padove. Eto ja više neću biti selektor i neka sada bude opet uspon. Ja ću biti najsrećniji.

Kažem da nema potrebe za ružnim rečima, jer smatram da smo svi civilizovani ljudi. Ali svakako možete da iznesete svoju kritiku. Ja od toga ne bežim, jer znam da je zaslužujem. Ko želi da kaže nešto slobodno neka kaže. Pošto je bilo reči da ne preuzimam odgovornost, što nije tačno, imao sam potrebu i ovo konkretno da napišem.

Zahvalio bih se svima koji su glasali za mene i ujedno izvinio, ako su očekivali medalju ili tako nešto. Ja prvi nisam, ali dobro. :) Možda je i to greška moja, ko zna... U ovom utešnom sam i mislio da možemo da pobedimo, ali nažalost nismo uspeli. Atmosfera nije pobednička, pa je možda i suvišno da se nešto puno zahvaljujem, ali kao čovek imam potrebu da iskažem zahvalnost ljudima koji su bili tu i koji su mi pomagali svojim savetima i koji su zajedno sa mnom pratili utakmice. Pre svega selektorski tandem seniora, bivši selektor Mare, skauti Spaciulis i Andra i u početku Lale. Takođe, moram da spomenem Tunjevinu koji se ponudio na kraju prošle sezone da pomogne. Nisam ga kontaktirao, ali svakako cenim gest. Mislim da nisam nikog izostavio.

This Post:
11
284018.30 in reply to 284018.29
Date: 2/27/2017 4:21:07 PM
Overall Posts Rated:
356356
Na kraju, posle svih ovih "crnih" stvari dotakao bih se i jedne dobre. Za mene je dobra bar. Tiče se narednih generacija koje će igrati u mladoj. Koliko sam želeo rezultate toliko sam želeo i da napravim dobre igrače za ubuduće. Može se reći da sam u ovom drugom bio mnogo uspešniji. Mogu reći da su dosta dobre generacije koje dolaze. Naravno kad kažem dobra generacija mislim na onoliko koliko je to moguće s obzirom na to kakve igrače dobijamo sa drafta. Ali svakako su generacije sa kojima se može dosta ukoliko selektor bude iskusniji i bolji menadžer od mene.
Tabela sa skilovima igrača je veoma uredna. Tu sam poslušao Tunu kad me je kritikovao i sve lepo sredio, tako da sledeći selektor nema razloga da brine oko toga, jer će ga sve lepo sačekati. Naravno i kada se završi sezona biće sve ažurirano i sledeći selektor će dobiti sve na gotovo kao i ja što sam dobio. Ja sad ne znam ko ima želju da se kandiduje i sve to, ali bilo bi dobro kada bi se treninzi budućih generacija usmerili ka željama budućeg selektora. Ja sam njih oblikovao onako kako ja volim, ali verujem da će biti dobri ko god da dođe.
Što se tiče skautinga tu bi budući selektor takođe trebalo da okupi neku ekipu. Trenutno nas nema dovoljno i ja sam apelovao da se neko javi, ali nije niko. Ja trenutno vodim oko 160 igrača i bilo bi lepo da se malo rasteretim. Naravno, ja bih voleo da ostanem da radim to i u narednim sezonama. Zadržao bih neke momke ukoliko budući selektor bude želeo da me primi. Meni nije ni ovih 160 teško da vodim, ali svakako je bolje da se to razdeli na više ljudi.

Za kraj, rekao bih još jednom da mi je žao zbog loših rezultata. Neiskustvo je nadjačalo želju i volju. "Put do pakla je popločan dobrim namerama". Nastaviću da radim ono što bolje znam. Dva mlada reprezentativca sam imao, spremam trećeg da nastupi za dve sezone. Treniram i jednog momka za A reprezentaciju. S obzirom na to koliko aktivno igram mislim da je to vrlo fin rezultat i nastaviću to da radim sve dok selektorima bude bila potrebna pomoć. Nadam se da mi nećete puno zameriti. Pozdrav svima i živi bili!

Last edited by Oziris at 2/27/2017 4:22:05 PM

Advertisement