Тут прікол в чому, Чорногорці повністю не вгадали захист, а Бельгійці повністю угадайку, виграли Бельгійці, тобто можна дуже грубо, але прикинути що захист все ж важливіший ніж угадайка.
Щодо сили Угорців, можна посперечатися звичайно, по рейтингу то вони нижче, але я б не сказав що вони слабші, я завжди памятав їхню команду дуже сильною і збалансованою. Тому тут на мою думку +\- рівні команди по силі, незважаючи на рейтинг. Щодо 2-3 тооо також можна посперечатися...6-9 триочкові це більше 60%, + в португалії при Щиті рішали то не великі, а малі за рахунок розіграшу мяча 42 очки на Рз і Аз основи це мало? і 15 для заміни, підбір особливо Угорці не виграли, і це не дало їм переваги в атаках, і при зовнішній закинули всього 6-20...
В кожного тут своє бачення)))
Не спорю що ми сильніші, кого тоді ти би бачив на Лфі при ранньому? при тому шо для швидкої атаки у нас винос у пів складу на рівні 3-4, це перше, а друге, яке раннє, якщо проти тебе 3 монстри і підбір ти ітак програєш це факт, тому була повільна тактика...Ізоляції, це як рулетка, інколи вони заходять чудово, а інколи виходить чорті що, тому їх не розглядав. До вірного, знову все впирається у витривалість, ставити ставку на гравця з виносом 3-4 при тому що він сам має тягнути команду, трохи ризиковано і не дуже розумно напевно...
Може і перехитрив, хай буде так) Шищенко по пасу у нас з Мартюком мають максимум, до останнього думав кого на аз Мартюка чи Кличка, вибрав все ж Кличка...там різниця в пасі мізерна, але по суммі Кличко має +5 над Мартюком, тому вибір випав на нього + досвід вищий і т.д. Імхо нам не вистарчило ще одного Стадніченка, або форми 9 когось з тих великих що у складі, наприклад Чумака. Все ж я схиляюсь до того, що це просто рендомна поразка, нам не хватило мізеру, можливо навіть ті 2 чи 3 дропи після пятниці у наших гравців зіграли свою роль