BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 Euro '66

U21 Euro '66

Set priority
Show messages by
This Post:
00
325206.20 in reply to 325206.18
Date: 10/23/2024 6:08:45 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
Он граю зараз внутріщню ізоляцію: 5 кидків на старті, 2 з них 3-хи, жодного з трисекундної зони

і що, ти обираєшь грати внутрішню ізоляцію щоб вигравати триочковими кидками?

та їх пофіксили і цілком зрозуміло як вони працюють

я не говорив, що не зрозуміло як вони працюють. я написав, що вони працюють не так, як написано у правилах

This Post:
00
325206.23 in reply to 325206.22
Date: 10/24/2024 12:40:47 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
якщо твій Ц має гарні кидки то він і при під щит може навалити триочкових. моє питання було трошки інше: якщо ти хочешь зробити акцент на цих триочкових, чи будешь ти грати внутрішню ізо? чи всеж таки ти будешь при цій тактиці розраховувати на атакувальні здібності зблизька своїх гравців? розуміючи розподіл кидків, що буде багато дальніх кидків, які скіли потрібні гравцям на кожній позиції. але загалом?

По суті такий тип атаки рівнозначний ретельному розіграшу

за правилами воно повинно бути так. але таким не є. трошки інше. але всі тактики не повністю відповідають тому, як написано у правилах. там написано дуже спрощено, щоб лише дати напрямок для новачків.

ps: ти халявщик у кубку... )))

This Post:
11
325206.25 in reply to 325206.21
Date: 10/24/2024 3:27:43 PM
Mafia
II.1
Overall Posts Rated:
3232
логіка зрозуміла, дякую.

This Post:
00
325206.26 in reply to 325206.22
Date: 10/26/2024 10:34:52 AM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
18991899
По суті такий тип атаки рівнозначний ретельному розіграшу який був раніше до змін в генераторі

Я щось пропустив, а як зараз працює Ретельний? Вже не кращій КуС кидає більшість кидків?

From: Tiger
This Post:
00
325206.28 in reply to 325206.1
Date: 10/28/2024 11:15:26 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
франція. 5 великих з зарплатнею більше 50к (до 104к). 4 малих з зарплатнею 30-40к. з гарних новин: другий великий і найзарплатніший малий у формі 7 та 6. на цьому усе, бо усі інші гравці у гарній формі )). і що з ними робити? єдине що спало на думку - це спробувати засушити гру. це все ще виглядає малоімовірним з огляду на те, як "гарно" в нас працює захист цього сезону. цьому є об'єктивні причини, які в цій грі ми все ще не можемо компенсувати. але навіть попри ці об'єктивні причини, хотілось бачити кращий захист. граємо карусель/3-2. ще хотілось зробити вгадайку на атаку французів, але ніяких ідей не прийшло. тренер в них перший сезон, вибірка мала. навряд чи проти нас буде раннє чи пейшн з позиційною атакою. також навряд лоу пост. але всі інші тактики можуть біти використані з рівною, для мене, вірогідністю...

This Post:
22
325206.29 in reply to 325206.28
Date: 10/28/2024 1:58:44 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
таке... (76443)
після першої чверті, коли в нас був прохідний двір в захисті, і дивитись далі гру бажання не було. вони забили 66% (19/29) з гри, на 10 промахів взяли 6 підборів у нападі з яких набрали очок 10. далі стало трохи краще, 36% реалізації, в середньому меньше 20 очок за чверть. якимось дивом ми зуміли повернутись у гру у другій чверті, але кожного разу коли ми наближались впритулок вони закидали триочковий, робили ривок у 6-7 очок і повертали собі комфортне лідерство
4/17 триочкових не виглядає провалом зони 3-2, але коли вони залітали, здавалось що залітає багато. дуже мало блоків в нас чомусь... за розташування гравців: ковальчук був свідомо залишений на АЗ. можна було спрогнозувати, що крівошея буде більше асистувати ніж інші, але до цього він і кидав не меньше за кротенко зі зубченко, тому його пасивність сьогодні була неочікованою
в цілому поразка у 12 очок це непогано. але... є відчуття, що команда прилала недостатньо зусиль в цій грі. і я не про настрій. ця тактика на гру це була моя перша думка. увесь тиждень я намагався придумати щось ще - і нічого, пуста голова. обрати яку вгадайку ставити - 0 ідей. в останні хвилини хотів тикнуи хоть щось, але рука не піднялась

латвія на більшому настрої таки вирвала перемогу в білорусів. нідерланди винесли молдову. турки в клатчі здолали андору на меньшому настрої з невгадайкою. за два тури до кінця в нас, нідерландів, латвії та туреччини по 3 перемоги. в нідерландів +43, в турків +7, в нас +2, в латвії -9. ми граємо з андорою і туреччиною, нідерланди з білорусью та латвією, туреччина з францією і нами, латвія з молдовою та нідерландами. з 4 перемогами друге місце у групі не зайняти. теоретично це можливо, але розраховувати на це не можна. тому можна сподіватися що туреччина спробує прикласти більше зусиль у грі проти франції. дуже розраховую на мотси від білорусі та молдови, але якщо молдова може на це піти, то на рахунок перших сумніваюсь... також можливий мотс нас від андори, тому що в останньому турі вони грають з францією

інші групи: англія програла чехії і змарнувала свої перемоги над грецією та ізраїлем. швейцарці лише в ОТ обіграли мальту +2. в іспанців технічна поразка азербайджану! літва другий сезон поспіль обігрує русню, але на цей раз пік проти мотс )) в наступному турі іспанія грає з літвою і потім з уснею. ще один квест по виходу у друге коло з технічною поразкою від топ збірної

This Post:
33
325206.30 in reply to 325206.29
Date: 11/4/2024 4:36:48 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
в мене було підготовлено прев'ю до гри з андорою. зайшов я за декілько хвилин щоб запостити його і з'ясувалось, що тренер андори вигнав усіх 21річних гравців і зібрав збірну ю20 задля тренування їм досвіду на наступний сезон. в них був гарний сезон, трошки не пощастило у декількох іграх, шансів на вихід до наступного раунду не залишилось. і він вирішив дати трошки більше досвіду 20річним, додавши:

let's say I have simpathy for your country. I know you guys are struggling from war, and this won't change a bit, but if I can help to bring joy to some of you, it'll be more than enough for me

тому весь передматчевий аналіз довелося швидко забувати, поставив я раннє та пресинг. склад міняти часу не було, тому зіграли ті хто стояв.
(76447)
+64. четверта чверть лише +4. не сказав би що багато перехоплень, але досить багато підборів в нападі у суперника та й відсоток в них не поганий. персоналка в захисті була б краще, але часу на роздуми не було. крівошея відіграв мабуть найкраще, з точки зору набору очок, але з-за фол траблу замало. а ось його змінник тяпушкін один з найгірших. саме за реалізацією кидків, бо 8 асистів та 5 перехоплень це дуже добре. зовсім найгіршим виявився ковальчук, хоча на нього я серед запасних дуже розраховував

така різниця виводить нас на другу позицію. нідерланди виграли +20 на меньшому настрої. -9 за останню чверть. таким чином в нас різниця +66, в них +63. нам потрібно виграти з такою ж різницею як вони, чи більше, звісно. в латвії також 4 перемоги, але різниця набагато меньше, лише +11. латвія на більшому настрої обіграла молдову. як я розумію латвія зіграла 5 ігор з 6 нормалом. і щось я не вірю в них проти нідерландів... турки мотсом програли французам -10. неочікувано обидва зіграли прінстон. в турків була вгадайка на акцент - мимо

в інших групах. угорці обіграли португалію. їм все ще потрібно виграти в останній грі, щоб повернутися з технічної поразки у першому турі, але там вірменія. ізраїль на більшому настрої обіграв італію +3. в них по 5 перемог, в англії та чехії по 4. італійці навіть можуть собі дозволити програти греції, різниця на їхньому боці. німеччина обіграла поляків +3, хоча відсоток влучань в останніх набагато кращій. карусель/персоналкка в обох. щоб не потрапити до другого раунду польща повинна програти болгарії 17 балів. є за що боротись. азербайждан переміг русню! +4, мотсом, 33:8 в останній чверті. іспанія здолала литву. тепер в литви, азербайджану та іспанії по 5 перемог, у рісні 4. литва грає з азербайджаном, іспанія з руснею. іспанцям потрібна лише перемога, інакше вони будуть 4ми у групі, незалежно від +-, бо в них є технічна поразка. у групі А бельгія та хорватія мають по 6 перемог, вийшли далі і грою між собою визначать хто першій, хто другий.

Last edited by Tiger at 11/4/2024 5:08:21 PM

Advertisement