BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Pagalbinės programos

Pagalbinės programos

Set priority
Show messages by
From: Shawnas

This Post:
00
35569.20 in reply to 35569.19
Date: 6/15/2008 8:14:56 AM
Overall Posts Rated:
123123
aš nekalbu apie dabartines programas. Vis tik manau su laiku atsiras kažkas panašaus į Hattrick Organanizer, kur bus galima ir lyginti žaidėjus, ir planuoti reitingus, ir simuliuoti varžybas ir matyti visą istoriją. Va tuomet programa bus labai naudinga, o ir dabar atradus ~geras formules ypač pradedantiems bus labai nemažai naudos - kad ir pasibandyt ką rodo ar planuojamas pirkti žaidėjas yra geras, ar patreniravus iki konkrečių įgūdžių jis taps galbūt nesustabdomas :)

This Post:
00
35569.21 in reply to 35569.18
Date: 6/15/2008 8:54:53 AM
Overall Posts Rated:
00
kaip tai kuri leisiu ? leisiu taip kaip ir leides kitas vistiek keis apie puse laiko vistiek sulos, nu tarkim pagrindinis 2/3 laiko, atsarginis 1/3, esme kaip bedeliosi kitose rungtynese ta pagrindini gausi i atsarginius statyti kad abu sulostu virs 48 min:D tai esmes jokios neturi kuri i starta leisiu leisiu pagal tai kad visi sulostu virs 48 min ir turetu normalias formas, ne i forma ar DMI ziuresiu, kuris praktiskai atspindi forma. ir programos visos sukurtos yra blogis o ne geris. nebeduoda tau paciam mastymo.
kai visiems normaliai laika deliosi del formu net klausimo nekils visu bus stiprus arba patyres. tai nereiks ir galvos lauzyt desi ta kuris geresnis. arba pvz jei noresi padengti jo centrus ta kuris geriau ginasi. cia elementaru. naujokam nieko nepadeda programos tik sumaiso ir neduoda suprasti esmes zaidimo. pats HT naudoju pagalbines ir dabar paklauskit ar as ka suprantu o gi nieko. treninu visada ta pati igudi ir parduodu vat koks supratimas mano perku vel betka kas atrodo gerai.pagalbines programos nieko gero neduoda niekada. Ht niekad nekreipiau demesio i zvaigzdutes, kam jos isvis nx reikalingos ? nieko man neparodo ir informacijos neduoda, visi taip pat losia ir HT kaip buzeryje svarbiausia kad gautu trenkes. lengva atskirt kur geresnis kur kolkas prastesnis. tai as nesuprantu kam jos isvis. kadangi man HT neidomus zaidimas yra tai programom naudoju ir niekad netaps idomus nes jas naudoju ir nieko nemastau. prisijungiu 1 kart savaiteje ir paziuriu kaip baigesi, kartais ka parduodu ar nuperku. visas zaidimas, neidomu. cia as buzeryje kasdien prisijungiu ir kasdien viska ziuryneju , sniukstyneju jei nebutu padare tos nesamones su mokesciais kai parduot zaideju beveik nebeimanoma del mokesciu nastos tai butu isvis gerai dabar viduryje vat sezono supratau kad per silpna komanda turiu, pinigu yra , bet norint labai gero reikia viena kita is savu parduot ir tik tada nusipirkt, bet parduot neleidzia naujos taisykles tas mane knisa, kad nebeduoda zaidimui ivairoves...ir nesuprantu kam skauda nuo to kad kazkas perpardavynedavo zaidejus...

This Post:
00
35569.22 in reply to 35569.21
Date: 6/15/2008 9:52:58 AM
Overall Posts Rated:
123123
Skirtumas tarp 1/3 ir 2/3 yra daugiau negu akivaizdus, nes visu pirma ir tavo geresnis žaidejas dengs varžovo geresnį. 2 vienodų varžovų praktiškai nebūna, todėl toks sudėjimas reikšt gali pergalę/pralaimėjimą arba pergalę/pergalę. Nenoriu girtis bet toks dėliojimas (dar ht išmokau) visai neblogai čia praverčia - žaidžiu nuo ano sezono vidurio, o vis dar esu taurėje ir lygoje aukštesnėje kol kas esu pirmas, nes imho išdėlioju prioritetus (kol kas tik pagal galvą savo), kur leisti geresnį žaidėją (treniruojami irgi skiriasi) ir jei turėčiau pagalbinę programą, o kiti neturėtų, manau galėčiau būti dar pajėgesnis ir rezultatai būtų dar geresni. Man ht naudojimas HO nei kiek netrukdė. Dabar idomumas dingęs, nes jau kuris laikas nei pasiekiu ką, nei azarto belikę. O kad minimizavo daytraytinga, tai valio, nes aš negaliu tiek laiko skirti žaidimui, kaip kad pvz tu, kad nuolat sėdėti rinkoje ir taip keltis finansus savo(dėl ko ht niekur ir aukštai labai nepakilau) ir dabar bus daug svarbiau treniruotės bei taktikos, už ką ir esu BB rėmėjas žaisdamas porą mėnesiu, o ne ht, kur losiu gerus kokius 4 metus, nes man patinka kuria linkme žaidimas vystomas ir patinka žinoma krepšinis :)

This Post:
00
35569.23 in reply to 35569.22
Date: 6/15/2008 10:00:49 AM
Overall Posts Rated:
00
taip pergale pralaimejima gali tai reiksti, bet tik tada kai zaidejai skiriasi, bet kaip tu parasei apyligius tai nemanau kad tai nulemtu kazka. pvz mano pajegumas dideliu zmoniu gan zenkliai skiriasi, todel as viska kolkas koncentruoju taurej ir irgi joje tebedalyvauju. grupes varzybose losia betkas tik del trenkiu, taureje startinis penketas.man grupes varzybose pergales nesvarbios, svarbu patekt i atkrintamasias, gaut aukstesni saukima budamas zemesneje pozicijoje ir po to jau kapotis atkrintamosiose si sezona neturiu sansu i LBBL , preitam turejau bet pats susimoviau...taigi si sezona ruosiuosi is tikro kitam sezonui kai reiks rimtai zaisti ir i taure nebeziuresiu taip rimtai kaip siam sezone. kolkas taureje esu pasiekes daugiausia per karjera savo, nes cia koncentruojuos ko ankscaiu nedariau, maniau kad taure sudas ir neduoda nieko gero..dabar pakeiciau mastyma..ir tiesiog kovoju viename fronte visuose nespesiu kai neturiu dar tokios komandos apie kuria svajoju.taureje sita etapa noreciau dar praeiti ir man uztektu.

This Post:
00
35569.24 in reply to 35569.23
Date: 6/15/2008 12:17:46 PM
Overall Posts Rated:
205205
romaną rašot?

This Post:
00
35569.25 in reply to 35569.24
Date: 6/15/2008 12:39:04 PM
Overall Posts Rated: