super kad pavertei

n esvarbu ar as suprantu ar ne. Ne tame beda, mano principai man neleidzia skaityti anglu kalba, nes turi buti lietuviskai. Tam zmones ir dirba. Tada ju darbas butu bevertis. O pakeitimai nuostabus. man nerupi man kad ir isvis nebeduoda pinigu svarbiausia kad bent puse sumazintu Vyckai

:D kas 40 % beveik tiek ir yra

:D jis gyvena is varzybu

ir jam bus sioks toks trukumas

ziuresim kaip prisitaikys

as niekad negyvenau is varzybu, paziurek kiek prapilu per sezona lygos rungtyniu, del treniruociu. gyvenu is ju, todel man neatsilieps visa tai

aisku litu is rungtyniu sumazes, ypac kai kita sezona meginsiu i LBBL brautis, tai pergaliu sezone daugiau bus. Bet as sveikinu apskritai tokia ideja, kad sulyginamos daugmaz lygos. nes nesveika nesamone kai 4 lygoj minuse komandos sedi o pirmoje milijonus zarsto ir neturi kur pinigu kisti. del to ir sukilo tos kainos kad tokie klubai kaip vyckos turi perdaug pinigu. sumazes pinigeliu ir infliacija sumazes.visi konkuruoti gales lygesnemis salygomis. dabar norint laimeti pries vycka ir budamas silpnesneje lygoje turi buti 100 kart geresnis strategas ir treneris , kad iveiktum jo pinigus

)