BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Israel > ישראל - לטביה עד 21 - הדיון הרשמי !
Back to the Sneak Peek
BB Israel
National Team Debate Thread
72
מוד חדש
11
אימונים ה5.9.08
5
משחקיי גביע וידידות ה04.9
12
משחקי היום
11
מוד חדש
6
National Team Speeches
10
התדריך למשחק מאת יהודה!
11
משחקי ידידות
65
ישראל קנדה
18
קניה\מכירה 16/8-29/8
104
שינויים פרסונליים
54
ישראל - לטביה עד 21 - הדיון הר...
23
Election Rules
1
משחקיםה30.8
5
אימון ה29.8
8
גביע סיבוב שני
10
תחרות השחקן היפה
44
ישראל קנדה דיון
19
ישראל- צכיה (21) -הדיון הרישמי
70
<
>
Favorite Folders
ישראל - לטביה עד 21 - הדיון הרשמי !
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Warrior (2)
Shay (2)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Shay
To:
Warrior
This Post:
0
48077.20
in reply to
48077.19
Date: 9/1/2008 3:28:48 PM
Overall Posts Rated:
0
אמאדו מנגה הוא גם רכז פשוט באימון האחרון המשחק שינה אותו לסמול, אני מאמן שני רכזים עם פוטנציאל אמ.וי.פי בני 18 ו-19 וזה שווה אימון עמדה אחת...
"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
Mark Unread
Ignore User
From:
Warrior
To:
Shay
This Post:
0
48077.21
in reply to
48077.20
Date: 9/1/2008 3:49:43 PM
Overall Posts Rated:
10
הבנתי.. תגיד , אז אם אפשר לשאול ...
אני רואה שבכללי השחקנים שלך די צעירים יחסית וגם לאחרונה קנית סמול בן 20 שזה שחקן לאימונים לכל דבר , כי ראיתי שהוא גם שחקן ברמה..
למה לא להשקיע הרבה פחות כסף ולקנות שחקנים קצת יותר "מבוגרים" עם ניסיון בני 23-25 לפחות אם אתה לא מתכוון ביכלל להשקיע בהם ולאמן אותם ..? חבל גם בשבילם וגם בשבילך .. ;)
סליחה אם נכנסתי קצת יותר מידי לפרטיות פשוט היה מעניין אותי לשאול כי לא ידעתי על זה ובאמת שאפו על זה.. אני אישית לא הייתי מאמן עמדה אחת כי אני לא חושב שזה משתלם אלא אם כן הייתה לי קבוצה פרפקט כל העמדות שחקנים של 15-50 אלף משכורת בגילאים קצת יותר מתקדמים שכבר לא הכי זקוקים לאימונים וכבר מוכחים[אז אולי בעתיד].. אבל כמובן רק דעתי..
וסליחה אם סטיתי קצת מהנושא אבל אני חושב שזה די קושר אחד בשני..
Mark Unread
Ignore User
From:
Shay
To:
Warrior
This Post:
0
48077.22
in reply to
48077.21
Date: 9/1/2008 3:53:07 PM
Overall Posts Rated:
0
אין לי בעיה לענות... הקטע הוא שאני מאמן רק את עמדת הרכז, באימונים שמאפשרים זאת.
אם אני רוצה לאמן ג'אמפ או אחד על אחד יש אפשרות לאמן גארדים אין אפשרות לאמן רק עמדה אחת ולכן זה שווה להחזיק שחקנים צעירים... בקשר לשחקנים הסמול שגנבתי ב-2 מיליון נמכר אחד דומה לו בן 25 יום אחרי ב-3 מיליון... הגיל שלו סתם היה מקרי.
אה כה והממוצע ניסיון בקבוצה שלי הוא בערך 4 במשחק הזה הגיל לא משנה יותר מדי בהקשר לניסיון...
"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
Mark Unread
Ignore User
From:
Warrior
To:
Shay
This Post:
0
48077.23
in reply to
48077.22
Date: 9/1/2008 4:18:03 PM
Overall Posts Rated:
10
תלוי.. אם שחקן צעיר נוצר עם 4-6 ניסיון או אפילו 3 אז כן הוא יהיה מנוסה מהר מאוד וגם בגיל צעיר.. לא כולם ככה ..
ולגבי האימונים , אז זה כמו שחשבתי.. פשוט השתמע מדבריך שזה עמדה אחת לגמרי .. למרות שזה כן .. פשוט גם אני יכול להגיד שאני מאמן גארדים אבל לפעמים בסוף העונה או באמצע אני נותן משהו קבוצתי או אימון אחד רק לגבוהים במידה ויש משהו ממש חשוב איזה הגנה או קליעה מבפנים למישהו.. שזה בערך מה שאני עושה.. לקראת סוף העונה אולי נותן משהו קבוצתי שכולל את הגבוהים אבל לא תמיד.. אבל בעיקר הגארדים בעדיפות ראשונה..
אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה ששחקן בן 19-21 ברמה די גבוהה יעלה הרבה יותר משחקן ברמתו בגיל 24-26 [למרות שהמשחק עדיין בחיתוליו ולכן אין הרבה שחקנים בני 26+ שהם ברמה של השחקנים הצעירים בני 19-23 שייקח כמה עונות עד שהם יגיעו לגילאים מתבגרים יותר ואז באמת יהיו לנו הרבה מבוגרים ברמה , מה שאין מספיק כרגע .. וכמובן שמציאות יש תמיד.. חבל שאני לא נופל על הרבה כאלה , אולי כי אני לא הכי סבלני וישר רואה משהו נדלק וקונה :)
אבל תודה על התשובה ..
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images