BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59123.20 in reply to 59123.19
Date: 11/21/2008 2:08:08 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Hvala na pozdravima, uzvracam istim:)

This Post:
00
59123.21 in reply to 59123.11
Date: 11/21/2008 5:45:01 AM
Overall Posts Rated:
00
Znam da nisam mozda jedan od boljih mnadzera ali imam potencijala..:)
i ako budem izabran i ako ne obecavam da cu pruziti punu podrsku svima u sastavljanju sto bolje reprezentacije...pozz svima

This Post:
00
59123.22 in reply to 59123.21
Date: 11/21/2008 6:53:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Koliko ja vidim, ovde jedini ozbiljniji kandidati su Samuraj i Bill...Mislim da je potrebno malo vishe iskusnijih menadzera da se kandiduje za mesto selektora, ne kazhem da ostali nisu dobri, ali mislim da nisu dovoljno dobri za selektorsku fotelju..

Ovo je upuceno nekim novim kandidatima: znam da svako ima pravo da se kandiduje, ali ako vam je ovo medju prvim sezonama, i ako nisi u prvoj ili pri vrhu druge lige, dzaba se kandidujesh, zato shto niko nece da glasa za vas, osim nekih drugara iz lige ili mozhda sa vasheg drugog accounta (:

Bez obzira kod bude izabran, hocu da kazhem neshto: uaaaaaaaaaaaa (buduci) selektor!!!!!! (:

P.S. Glasao sam za Billa, BTW ako nekog zanima, mislim da je odlichno vodio repku proshle sezone, imao je dobru komunikaciju sa vlasnicima reprezantivaca, poboljshao je rejting nashe repke (sada smo u drugom sheshiru), jeste da je izgubio od bosanaca ali kasnije im je vratio milo za drago (:

Last edited by Zadnji Glavni at 11/21/2008 6:58:56 AM

This Post:
00
59123.23 in reply to 59123.22
Date: 11/21/2008 8:09:50 AM
Overall Posts Rated:
122122
da da, da se pridruzim u KONSTRUKTIVNOM navijanju
uaaaa svaki selektor sadasnji i/ili buduci

Fair play!!!
This Post:
00
59123.24 in reply to 59123.8
Date: 11/22/2008 7:12:50 AM
Overall Posts Rated:
740740
moj glas za ove izbore ide Bill-u. znam da verovatno niste ni ocekivali drugacije.

odradio je ovaj svoj mandat na najbolji moguci nacin. podigao je rejting reprezentacije na, po meni, najveci moguci nivo. znam da bi mi svi voleli da smo prvaci sveta ali moramo da shvatimo da smo vrlo mala BB zemlja i da je pred nama dug period priblizavanja velikima. zato mislim da neko treba da dobije priliku da duzim vodjenjem reprezentacije postavi temelje srpske BB buducnosti. a Bill je pokazao da je strucan, temeljan i odan poslu koji obavlja.

zato moj glas ide Bill-u i nadam se da ce ostati na kormilu reprezentacije jos dugo dugo

pozdrav

This Post:
00
59123.25 in reply to 59123.24
Date: 11/22/2008 9:35:37 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
E sad malo ja:)
Ja se nebih slozio sa Dumarajkom, iz vise razloga:
- Treba nam promena, jer nismo prosli prvo kolo kvalifikacija (znaci ispunilismo olimpiski mota "vazno je ucestvovati", a sad je valjda red da i pobedjujemo).
- pogledao sam rezultate za vreme mandata sadasnjeg selektora, i kazu vako:
17 utakmica, 4 poraza 13 pobeda(neracunam prijateljske), od toga:
sa ekipama koje su rangirane od 1-30 mesta - 2/6 (poede Grcka i BIH)
sa ekipama koje su rangirane od 31-60 mesta - 3/3
sa ekipama koje su rangirane od 61i dalje mesta - 8/8
(Srbija je 22. mesto)
- Sto znaci, pobedjeni su prvenstveno lose reprezentacije sa mali brojem igrac, i losim ekipama, sto ja nesmatram nekim velik uspehom.
- Pobedjenu se ukipe koje su slabije od nas iz druge grupe, to je OK( a i slabije su, pa je to za ocekivati)
- Iz toga se vidi, ta je to takticki lose vodjenje, jer pre kvalifikacija, nije postavljen cilj, tipa: treba nam 5 pobeda i trazimo ih ovde i ovde, i na osnovu toga idem u sledeci krug, nego je bilo bitno da se selektro tapse po ramenima kako je sve ok, a nije jer nismo prosli dalje, a mogli smo nije nam bila nesto prejaka grupa.
Ali ovokvo vodjenje selektora nije samo na repki on tako vodi i svoj klub(mozete videti na njegovoj stranici da je bez trofeja), pa se njegovip reizborom mozemo opet nadati ispadanji iz prvog kola, i igranj brdo prijateljskih za raznim egzoticnim reprezentacijama.

Mozda je ovo sto pisem malo grubo, ali je tako, jer je meni stalo da Srbija lepo gura prema Svetskom kupu (bar u drugu rundu),zato sam se i kandidovao za selektora, da malo ovo radrmamo da krenomo napred.

P.S.
Ako ja budem bio selektor, sigurno Vam necu ostati duzan za odgovore zasto sam igrao odredjenu taktiku ili zasto igra ovaj igrac ili onaj, sto smatram Velikim minusom sa sadasnjeg selektora, koji se po tom pitanju samo svadja, sa pitanjem, "ko si ti da je tebi kazem zasto sam nesto igrao"(iskusio u na licnom primeru), toga kod mene nece biti, ko hoce da pomogne, moze, ko nece, moze da kritikuje, kao mediji IRL.

This Post:
00
59123.26 in reply to 59123.25
Date: 11/22/2008 10:20:12 AM
Overall Posts Rated:
740740
nije valjda da mislis da mozes da zadovoljis bas svakog ko ima reprezentativca?
i da li stvarno mislis da dajes svakom objasnjenje sto neko igra a sto neko ne igra?
zar stvarno mislis da su tvoji trofeji neko merilo da treba da vodis reprezentaciju?
da li mislis da su sve ekipe koje smo pobedili bile slabije ili je Bill takticki u toj utakmici a i u prethodnim doveo do toga da mi budem bolji od njih?

nemoj da se uvredis, ali delujes mi kao jedan od onih koji gledaju svaku utakmicu i stalno nesto dobacuju sa tribina jer misle da su najpametniji. lako je posle utakmice reci sta bi ti uradio, a verujem da nikad nisi pre utakmice dao pametan savet sta uraditi.

P.S.: i to sto Bill nema trofej je zato sto ima u grupi mene i ranka. i sto je i u drugoj ligi imao mene za protivnika)) bas me interesuje da li bi i ti imao neki trofej da si imao nas dvojicu za protivnike.

This Post:
00
59123.27 in reply to 59123.26
Date: 11/22/2008 10:29:46 AM
Overall Posts Rated:
122122
A sto se ne kandidujes ti ?? Ali ozbiljno je pitanje, nije provokacija ili slicno.
Pitam jer si osvojio I ligu a meni je najlogicnije da najbolji u drzavi bude selektor. Jbg, jeste to dodatno posla ali steta je da nemamo jednog tako ozbiljnog kandidata

Glasao sam sada i ne zelim da kazem za koga ALI da si ti kandidat glasao bih za tebe i tada bih to i rekao javno ...

Jbg, malo jeste offtopic ali sta cu

Fair play!!!
This Post:
00
59123.28 in reply to 59123.27
Date: 11/22/2008 10:42:27 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
A sto se ne kandidujes ti ?? Ali ozbiljno je pitanje, nije provokacija ili slicno.
Pitam jer si osvojio I ligu a meni je najlogicnije da najbolji u drzavi bude selektor. Jbg, jeste to dodatno posla ali steta je da nemamo jednog tako ozbiljnog kandidata :(

Glasao sam sada i ne zelim da kazem za koga ALI da si ti kandidat glasao bih za tebe i tada bih to i rekao javno ...

Jbg, malo jeste offtopic ali sta cu :( :) :)

E ovo je pamtno, sto kaze decko, da si se ti kandidvao ja verovatno nebih, jer ti si sampion i tebi RESPECT, ali Billu ne, jer se on vadi u repki, kao u ligi, da je uvek neko jaci.

This Post:
00
59123.29 in reply to 59123.27
Date: 11/22/2008 10:43:18 AM
Overall Posts Rated:
740740
hvala ti na tim lepim recima. veruj mi da mi samo jos to fali trenutno u zivotu.
zena trudna, na poslu sam po 10 sati i zamisli da jos moram da odgovaram svima sto, kad, kako i zasto?

ali jos jednom hvala na lepim recima. u srce si me dirnuo) ozbiljno ti kazem nije zajebancija

This Post:
00
59123.30 in reply to 59123.29
Date: 11/22/2008 10:46:14 AM
Overall Posts Rated:
122122
hvala ti na tim lepim recima. veruj mi da mi samo jos to fali trenutno u zivotu.
zena trudna, na poslu sam po 10 sati i zamisli da jos moram da odgovaram svima sto, kad, kako i zasto?

ali jos jednom hvala na lepim recima. u srce si me dirnuo) ozbiljno ti kazem nije zajebancija

A pazi kad sam upravo hteo da napisem da uopste ne morad da odgovaras na ono "sto se ti ne kandidujes" ... medjutim preduhitrio si me
Poenta mi je bila da bi bilo dobro da uvek prvak drzave bude kandidat i da bih ja uvek nekoga koje prvi podrzao ... (nije poenta bila da te zapitkujem sto se ne kandidujes )

Ali eto dobismo odgovor svejedno ;)

Fair play!!!
Advertisement