Pogresno pristupas celoj ovoj prici...i ne samo ti, nego svi koji ironicno u ovom momentu pricaju za Pekija i Goluba.
Oni su momci koji su na Koturovo insistiranje prihvatili da rade odredjeni posao.
Tacno je da nisu I-ligasi, tacno je da nemaju mnogo iskustva(sve to nemam ni ja), ali cinjenica je takodje i da su entuzijasti i da zele da posao koji im je Kotur poverio, odrade na najbolji moguci nacin.
Formiran je odredjeni sistem rada koji podrazumeva maksimalnu rasterecenost selektora po pitanju ovih "prljavih" poslova koji moraju da se obave kako bi mlada repka pogurala napred.
Taj sistem rada direktno podleze Koturovoj kontroli, i niko od nas ne radi nista na svoju ruku, a bez da se konsultujemo sa njim da li je to sto radimo ispravno i da li to valja raditi.
Dakle mi smo tu da prikupljamo informacije, da ih sortiramo, sredjujemo i da pomognemo onima koji od nas pomoc zatraze i onima koji ne znaju mnogo o ovoj igrici.
Dakle, niko nema namere niti ovlascenja da ikome deli bilo kakve lekcije.
Npr pod moj rezim spada BUM-chetov Grujin Grujica Mali Gruja Grujcetina, ali ja sam sa njim sve dogovorio u 2 poruke...i nema sta ja njemu da popujem...jednostavno cu da ga nadgledam kao i svakog drugog vlasnika potencijalnog reprezentativca i tek ukoliko vidim da postoje odstupanja u pravilnom radu, mozemo da popricamo o necemu konkretno.
Sustina je da nas niko ne gleda kao neke nametace svoje volje ili ne znam ni ja cega...i nema potrebe za bilo kakvom sujetom...svi smo ovde kako bi uradili najbolji moguci posao, i za sada to sve ide u pravom smeru, verujte mi, daleko boljem smeru nego sto je to bilo do sada.
Hteli ste nesto vise od prosecne repke, dobicete to.
Ukoliko ne budemo u stanju to da uradimo, sami cemo otici, ne morate potezati kuke i motike da bi nas najurili.
Ovo je bar moje misljenje...