Τι είναι το tanking;; μιλάτε ελληνικά ωρε!!!
καταβαραθρώνονται !!!
xaxaxa
έτσι λέμε τη στρατηγική που ακολουθούν κάποιες ομάδες που μειώνουν τρελά τα έξοδα τους εις βάρος της ανταγωνιστικότητας που προκαλεί υποβιβασμούς,αλλά τις βοηθάει να συγκεντρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά και να ακολουθούν έπειτα την ακριβώς αντίθετη πορεία φτάνοντας μερικές μάλιστα μέχρι την κατάκτηση της κορυφής δλδ την πρωτιά στο Μπάζερ B3.
Έχεις λάθος. Ήθελα οι παίκτες μου οι βασικοί να παρουν γύρω στα 36-38 λεπτά και οι αναπληρωματικοι το υπολοιπο με την αυστηρή.......πράγμα που δεν μπορεί να γίνει!!!
όταν το ματς είναι περίπατος δεν γίνεται όντως.εγώ βγάζω 28 λεπτά σε τέτοιες περιπτώσεις.
δεν έχω δοκιμάσει βέβαια να μην βάλω καν αλλαγές έχοντας όμως ρεζέρβες.τότε το 36 το πιάνεις οριακά.
Τότε τι δίνουμε εντολές αν δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ομάδας μας;;;;; Που ακούστηκε;;;
νομίζω υπερβάλεις τώρα.δίνουμε οδηγίες για να νικήσουμε.δίνουμε για να προπονήσουμε.να πετύχουμε ακριβώς τα λεπτά όμως ρε Κυριάκο δεν γίνεται.μπορούμε όμως να τα προσέξουμεσε μια 3άδα αγώνων που έχουμε κάθε εβδομάδα.κι αν δεν μείνουμε ικανοποιημένοι,υπάρχει και η προπόνηση αγ.κατάσταση.