Ălevaade selle hooaja BB Parimate sarjast.
Viimane mÀng on kodus ja sealt noolin vÔitu. Kasvatan veelgi korvide vahet ja vajan, et 26st 6 vÔiduga meeskonnast vÀhemalt 8 jÀrgmise mÀngu kaotaksid.
Vaatasin vastasseisud ĂŒle. KĂ”ikide nende meeskondade mĂ€ngude peale on kokku vaid 9 sellist, kus mĂ€ng tĂ”otab pingeline tulla ja minu jaoks vajalik meeskond vĂ”iks kaotada.
Seega on Zapiivo edasipÀÀsulootus ĂŒliĂ”rn.
Veel statistikat vaadates on seesugune tabeliseis enneolematu, sest kÔikidel varasematel hooaegadel on BB Parimates 32 hulka ehk play-offi jÔudnud alati mitu 6 vÔidu ja 2 kaotusega meeskonda: minimaalselt 3, maksimaalselt 12.
Sel hooajal on reaalne, et POsse ei jĂ”ua sellistest satsidest ĂŒkski.
Tusk.
Tusal oli pÔhjust.
Zapiivole on nÔrk lohutus olla BB parimate turniiril parim 6 vÔidu ja 2 kaotusega meeskond.
Zapiivole on nÔrk lohutus teada, et kÔikidel varasemalt aastatel on parim 6 vÔidu ja 2 kaotusega meeskond ALATI 32 parema hulka pÀÀsenud. TÀnavu ei jÔua sinna ka osad 7 vÔidu ja 1 kaotusega meeskonnad.
Zapiivole on nÔrk lohutus olla BB parimate turniiril teisest Eesti klubist (madikas and co) eespool.
Tuline kahju on soome klubile kaotatud mÀngust. Pidi see pagana BB saatuse sÔrm just selles mÀngus ja just esimesel veerandajal mu pÔhikeskmÀngija vigaseks laskma. SeepÀrast tuli kaotus ja seepÀrast ei jÔudnud klubi POsse.
Ehk annavad kenad kaaskonkurendid mulle uuesk hooajaks veel vÔimaluse?
Mnjah, selleks on vaja vÔita kas karikaturniir vÔi meistritiitel.
Teoreetiliselt on see veel vÔimalik. :)