BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
22
264933.200 in reply to 264933.199
Date: 4/26/2015 2:52:49 PM
BV Pistons
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Multumesc frumos pentru felicitari! A fost foarte dificil pentru ca Nankatsu a abordat foarte bine finala din punct de vedere strategic. Nu cred ca se supara daca spun ca in primele doua meciuri a jucat normal pentru a strange entuziasm in meciul 3. Am avut emotii inca de ieri pentru ca nu ma asteptam sa dea normal, deci avea un avantaj considerabil la entuziasm. Cred ca daca nu aveam doua meciuri acasa castiga el. Il felicit pentru ca a fost un adversar redutabil!

This Post:
33
264933.201 in reply to 264933.200
Date: 4/26/2015 4:31:23 PM
Overall Posts Rated:
807807
Iti multumesc. Felicitari pentru trofeele obtinute, stiu ca le astepti de mult. Nu ma supar ca mi-ai dezvaluit strategia, as fi facut-o si eu. Dupa primul meci am avut entuziasm 12, mi-a scazut la 9 inainte de al 2-lea meci si a urcat de 12 dupa. Inainte de ultimul meci aveam 11. Am riscat in al 2-lea meci, dar am presupus ca o vei face si tu. Nu stiu cine a mai jucat 2 meciuri de finala cu efort PO normal.

Ai o echipa mai completa decat mine si meriti ambele titluri de campion. Ce pot sa spun este ca atat finala de cupa, cat si cea de campionat au fost frumoase cu suspans. Bafta in B3.

This Post:
22
264933.202 in reply to 264933.200
Date: 4/26/2015 11:19:03 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
felicitari. cred ca meciul s-a decis cand te-ai hotarat sa risti sa ghicesti interior. daca nu ghiceai nu sunt asa sigur ca mai faceai dubla. oricum bravo tie ca ai decis sa risti.

This Post:
00
264933.203 in reply to 264933.202
Date: 4/27/2015 2:51:31 AM
Overall Posts Rated:
33
Felicitari si " la mai multe"!! And Welcome to the Club!!

From: ickxxx
This Post:
11
264933.204 in reply to 264933.203
Date: 4/28/2015 3:03:22 AM
Jibou NRG
RBBA
Overall Posts Rated:
33
conferinta an nimerit-o bine. meciurile televizate se puteau sa cada si mai bine dar si mai rau. imi astept rivalul.
Sa avem un sezon bun!

This Post:
00
264933.205 in reply to 264933.204
Date: 4/28/2015 1:28:13 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
frumos ar fi sa fie un sezon bun la toata lumea. din pacate la final vor exista si invinsi.
cum i-am spus si lui Reghin pe BB-mail, treaba se impute si in conferinta rosie. Cred ca avem o conferinta rosie in acest moment mai competitiva decat am avut de-a lungul sezoanelor, cel putin de cand am promovat eu. Nici nu mai pomenensc ca in conferinta albastra e de-a dreptul teroare. Cred ca in conferinta rosie se vor tranti iar meciuri multe cu conferinta albastra.
sincer sa fiu cam de un lucru sunt destul de sigur la noi, ca Brigada si Nankatsu se vor bate pentru locul I. celelalte locuri sunt pentru restul si cred ca orice ordine e posibila.
Tinta mea ramane neschimbata si sezonul acesta, evitarea locurilor retrogradabile pe cat posibil sau in cel mai rau caz evitarea retrogradarii din RBBA (voi lupta pentru evitarea totala a locului 8) si antrenament cat mai eficient.

This Post:
00
264933.206 in reply to 264933.205
Date: 4/29/2015 11:54:40 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
se pare ca cine termina pe locul 1 are mai multi rivali anul urmator.
anul asta rivalul meu e smar si sunt rivalul doar al lui nankatsu. anul trecut eram rival la 2 persoane

sincer cred ca gradul de competitivitate e dat de diferenta de victorii intre locul 1 si 4, implicit cat de dificil e acel match-up in PO, cat de buna e a 5-a echipa, si cate victorii iti trebuie ca sa eviti retrogradarea directa.

pt mine acest sezon e cel mai relevant exemplu
http://www.buzzerbeater.com/league/2178/overview.aspx?season=28
boston a retrogradat direct cu 9 victorii, locul 4 a pierdut la 9pct meciul direct cu eventuala campioana, iar locul 5 a avut victorii cu locurile 2 si 3 din conferinta adversa.

sincer cred ca e greu de evaluat la ce nivel de aflam ca conferinta. diferenta va fi facuta de cat de serios tratam meciurile cu cei din conferinta adversa. anul trecut cam toti am dat inapoi. o sa ne prindem repede dupa cum ne cconsumam entuziasmul

This Post:
00
264933.208 in reply to 264933.207
Date: 4/29/2015 11:24:17 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
eu pe de alta parte o sa am 3 meciuri consecutive acasa incepand cu saptamana 3

This Post:
11
264933.209 in reply to 264933.208
Date: 5/6/2015 3:57:55 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Dupa aceasta etapa sunt lamurit ca avem una din cele mai cometitive ligi RBBA de cand am promovat eu.
Daca Reghin juca la acelasi efot cu Smar2 cu siguranta ca am fi avut 1-1 pe linie in conferinta rosie. Asa cu parere de rau spun ca daca mai pierde un meci deja se contureaza un loc 8. E adevarat ca mai sunt 20 de meciuri pana la final, dar sezonul acesta orice meci conteaza enorm.
Sa vad eu care de la noi va avea curajul sa mai tranteasca meciuri in conferinta albastra. Oricum eu m-am lasat de practica asta din sezonul trecut si se pare ca meciurile din conferinta adversa vor avea aceeasi greutate cu cele de la noi.
Dupa parerea mea nu mai poti spune ca meciurile de la noi valoreaza dublu pentru ca se vede ca orice rezultat e posibil la noi, echipele fiind relativ echilibrate.
Oricum in conferinta albastra lucrurile sunt destul de proaste pentru detinatorul din sezonul trecut al eventului. Probabil ca Piston isi va reveni, dar daca nu face investitii nu vad cum va reusi sa-si apere titlurile.
Conferinta albastra mi se pare prea imprevizibila ca nu voi presupune cum se vor clasa echipele.
La noi cred ca pentru PO va fi o lupta intre Nankatsu (dublu vicecampion din sezonul trecut), Jibou care are o echipa puternica (plus achizitia de la boston a lui Sitaru), Brigada (daca nu schimba nimic s-ar putea ca totusi sa nu prinda PO) si l-as adauga si pe Smar2, dar evolutiile lui dupa prima saptamana scad calitativ, sa vedem daca sezonul acesta schimba ceva.
Pentru locul 5 batatie va fie intre mine, Defenders, Delta si Reghin (in conditiile in care nu pierde si meciul urmator), si poate si Smar2 daca evolueaza ca in sezoanele trecute (trebuie sa recunoastem ca a castigat 2 meciuri la limita: unul in prelungiri si celalalt la 2 puncte cu efort mai mare decat adversarul; oricum 2 victorii sunt 2 victorii).
Mentionez ca dinaminca se poate schimba oricand daca Delta investeste si Defenders reuseste sa isi inlocuiasca unii jucatori cu altii mai buni. Loc de investitii ar fi si la Reghin, sa vedem cum o va face. Oricum Defenders e omul rasturnarilor spectaculoase, iar Delta stie ce are de facut daca vrea sa investeasca.
Sezonul abia a inceput si situatia deja s-a incins.

Advertisement