Great paceri...jel ste spremni? oce biti tape-tupe-pa-po-dupe?! :)pa po dupe tvoje druge postave. ne znam o cemu se ovde radi ali svi konstantno izvode drugu postavu protiv mene. znam da sam pacer ali bas da me toliko potcenjujete ne ide bas :))))i svi srecni igraju TIE i povecaju entuzijazam, a i ja odigram isto TIE dobijem 30 razlike i isto tako povecam entuzijazam. valjda necu sebe ureci i izgubiti danas.
Great paceri...jel ste spremni? oce biti tape-tupe-pa-po-dupe?! :)
Covece sta treba da radimo? Da te dobijemo? Sta ces onda?...poceces da se nerviras i izgubices kosu pre vremena! Ovako te bar stedimo do finala a onda cemo da te nerviramo:)))
Covece sta treba da radimo? Da te dobijemo? Sta ces onda?...poceces da se nerviras i izgubices kosu pre vremena! Ovako te bar stedimo do finala a onda cemo da te nerviramo:)))kosu sam vec izgubio sto znaci slobodno mozete da me pobedite. ne morate da cekate finale. :))))
ne mogu da verujem....izgubio sam dobijenu utakmicu...moja ekipa je promashila 6 slobodnih bacanja na kraju 4 chetvrtine.....a o produzecima da ne pricham....6 promashenih bacanja , 5 promashenih trojki, i 4 promashena shuta za dva....tako da sam u produzecima dao samo 7 poena.....eeeeeeeeeeeea taman sam imao priliku da se odvojim od ovih novajlija koji imaju isti skor kao i ja.....jaoooooooooooooooosad cu sve da ih pokoljam....pocehevshi od Mrkica pa sve do Fermina.
Neke ptice nikad ne poleeeteeee...ceo zivot cekaju na tooooo...