Õnnitlen siinkohal siis kõikki võitjaid! Aga krt sa tulid ikka sisse söötma.. Ma veel enne mängu olin nii kahe vahel, kas sa tuled palli suruma või korvi alla söötma. Panin seepärast tempo ennustuse suht kindla peale paika. Ja siis löi junn jahedaks, olin üpris kindel, et tuled söötma aga aga aga äkki surud? :D Ja nii ta jäigi, ei hakka heietama, mis oleks olnud või mis poleks..
Nii, edasi.. Vaatasin, et su Kaifu pole väga kõva laua mees ja otsustasin, et mul on kindlasti lauda eelist vaja. Tegin siis nii, et jätsin oma heade viskeskillide kuid kehva lauaga venna pingilt tulema ning panin kõva lauaga mehe mängu. Paistab, et see otsus läks 100% täppi ja võõral väljakul ründelauda 21 võtta on päris hea aga siit tuleb ka kohe selle miinus välja - põhi viskas 7-19 (34min) ja vahetus 5-9 (18min). Üleüldse mis kuradi faking mehed sul on, et mu parimates vormides mehed nii sitasti viskasid? Mj-st ma ei lootnudki endal midagi, tal raadius suht s*tt aga VT Haav, ei saa kurta skillide üle, 4-17 visked ning vabsje uskumatu üllatus VÄ 2-18 visked... NO fakk? Mis nendest lauapallidest siis kasu on kui ära ei panda???
Paistab, et vist ikka ei oska..
Aga sulle edu Kõrgliigas! :)