BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U-21 II

Národní tým U-21 II (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: Hadar

This Post:
00
119616.203 in reply to 119616.202
Date: 2/20/2010 2:05:11 PM
Overall Posts Rated:
375375

Je to japonsky a znamena to : Prajem všetkým krásny deň.....

This Post:
00
119616.204 in reply to 119616.203
Date: 2/20/2010 3:39:30 PM
Overall Posts Rated:
154154
Dle mého názoru, se každému, kdo chce proniknout víc do hry a dříve či později se nechce omezit jen na české fórum vyplatí se naučit anglickou stupnici alespoň tak do dvanáctky. Jazyková verze English (US) prostě funguje na BB jako lingua franca, navíc je to originální verze, takže co je psáno v ní platí a nehrozí, že se něco ztratí překladem - což je v podstatě důvod proč v ní hraju, vedle toho, že česká jazyková verze dlouho nebyla - což má za následek i to, že se nedá automaticky předpokládat, že se v české stupnici orientuje celá česká komunita. Nikoho k hraní v jiné než české verzi nepřemlouvám, osobně jako asi mnozí další preferuji čísla - možná by se i do rad začátečníkům mohla vecpat věta typu "kde to jde, nahrazujte čísly". Že si člověk pod respectable apod. nic nepředstaví je úplěn jedno, já to asi jako naprostá většina vnímám jen jako sedm napsáno slovem - a musím přiznat, že ten rebelský, tuším rwystyrkův návrh, přeložit stupnici stylem atrocius(1) - jedna, pitiful(2) - dva, měl něco do sebea krásně po česku by obešel ten nesmysl, že se člověk musí v každém manažeru učit jinou slovní stupnici tam, kde by stačila čísla (argument, že je to třeba stejné jako v nějakem jiném neberu, každý tady hraje různé manažery, někdo třeba jen BB, někdo to ato , někdo to a ono...), je to obvykle první věc, která mě u manažeru, se ktrým se seznamuju odradí.

PS: anglická stupnice už zapříčinila reakci cizince, potenciálního kupce, to by se mu při užití české nestalo

AD jméno klubu - jsem fanoušek NBA, kterou takhle hra ostatně chce simulovat, tak jsem zvolil při registraci formu názvu, jakou užívají zámořské celky, myslím ,že to sand nikoho neuráží, našli by se tu myslím horší a i kdyby , tak těch sto tisíc na přejmenování skutečně dávat nebudu:)

Ostatně Morousi, jen ve své II.4 máš spoustu "cizácky" pojmenovaných týmů, včetně třeby North Carolina Tarheels což je název skutečně existujícího úspěšného klubu nejvyšší divize americké univerzitní soutěže NCAA. Proti tomu já jsem břídil.)

Ale jsme tu off topic (mimo téma; číslo na to není), pojď me s tím do Off topic vlákna, je-li to třeba.

From: Amare
This Post:
00
119616.205 in reply to 119616.204
Date: 2/21/2010 6:55:14 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Ve federaci a na externím NT fóru jsou informace o zítřejším zápase prvního kola playoff Turnaje útěchy - hrajeme doma se Švédy.

This Post:
00
119616.206 in reply to 119616.205
Date: 2/22/2010 12:16:50 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Začínáme dnes vyřazovací část Turnaje útěchy. Jen pro připomenutí, v turnaji se hraje o pořadatelství ME v příští sezoně, vítěz má pak v každém zápase ME výhodu domácího prostředí. Takže je rozhodně o co hrát...
I když jsme kvalifikaci absolvovali bez porážky, v prvním zápase nás čeká relativně silný tým Švédska, kterému se naopak moc nedařilo (skore 5-3, prohráli s námi, Estonci a Belgičany).
Soupeř má podobně jako my problémy s formou a zraněními. V našem týmu je stále mimo hru Altman, který je sice už zdráv, ale s formou 5 není použitelný, další hráči se slabou formou jsou Mourek, Dašek a Lošák. Naštěstí se do formy po zranění dostal Sedlár, a také (konečně!!) Hána, kterému majitel už dva týdny ohlídal minuty. Takže pod košem budeme mít to nejsilnější, co v současné době máme. Na perimetru budeme muset trochu improvizovat, protože na soupisce máme už jen 2 volná místa a turnaj může být dlouhý, pokud se bude dařit. Proto jsem také - po dlouhém zvažování - nepovolával nové vnější hráče (v úvahu připadali Smolník, Týfa, Podlesný a Gruber), a zápas odehrajeme s tím, co máme k dispozici na soupisce.

Předpokládaná sestava:
PG - Kábrt, Šemetka, Dašek
SG - Uhrovic, Šemetka, Dašek
SF - Zlatohlávek, Hecl, Lošák
PF - Sedlár, Pulec, Turek
C - Hána, Vašátko, Turek

Hrát budeme klasiku - tedy rychlou hru a osobní obranu. Trenér dodrží sestavu, při faulech se nestřídá.

Soupeř bude velmi pravděpodobně mít vyšší nasazení než my, nicméně jen vysoká nálada nám dává šance na další úspěšné boje. V pavouku by nás v dalších zápasech v případě postupu čekala nejspíše Bosna a Hercegovina, při event. další výhře špičkový světový tým - Polsko.

Last edited by Amare at 2/22/2010 12:17:46 PM

This Post:
00
119616.207 in reply to 119616.206
Date: 2/22/2010 1:18:16 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
V poločase vedení o 28, odskočili jsme ve 2.Q (+22b.). Zatím všechno klape, snad to vydrží.

From: Plutik

This Post:
00
119616.208 in reply to 119616.207
Date: 2/22/2010 2:09:33 PM
Overall Posts Rated:
33
Já bych řekl fantastický výkon - jen tak dál

This Post:
00
119616.209 in reply to 119616.208
Date: 2/22/2010 2:32:18 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Byl to jednoznačný zápas, ve kterém jsme od začátku vedli, ve 3Q byl náskok i přes 40 bodů. Soupeř hrál jako o život, ale naštěstí pro nás s úplně nevhodnou obrannou taktikou 1-3-1. Takže naši borci pod košem si s chutí zastříleli a zaskákali (doskoky 77:47). Navrátilci Hána se Sedlárem se uvedli ve velmi dobrém světle a soupeři nedali šanci, střídající centr Vašátko měl za 17 minut 13 doskoků. Střelci na perimetru byli dobře bráněni, ale vzhledem k vyrovnanosti našich hráčů na všech pozicích to vůbec nevadilo. Soupeři jsme v útoku moc nedovolili, za 3Q jsme dostali jen 34 bodů. Takže s obrannou fází velká spokojenost.

V příštím zápase playoff nás doma čeká Bosna a Hercegovina, která doma zdolala až po boji Estonce. Bosna hrála s vyšším nasazením než my, takže dohromady s domácím prostředím bychom měli mít slušné šance na postup.

Na závěr obvyklá prosba pro manažery hráčů z U21 - pohlídejte minuty. Díky :-).

This Post:
00
119616.210 in reply to 119616.209
Date: 2/28/2010 10:49:13 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
v reprezentační federaci je info o zítřejším zápase s Bosnou - potřebuju poradit, tak si to prosím přečtěte a sdělte mi svůj názor.
Externí fórum t.č. nefunguje - až se rozběhne, hodím to samozřejmě i tam.

This Post:
00
119616.211 in reply to 119616.210
Date: 3/1/2010 12:49:32 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
externí NT fórum už je v provozu, info o dnešním zápase už tam tedy též je.

This Post:
00
119616.212 in reply to 119616.211
Date: 3/1/2010 12:15:09 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
V osmifinále Turnaje útěchy přivítáme doma Bosnu a Hercegovinu.
Bosna porazila v minulém zápase Estonsko doma. Protože lepší hráče mají na perimetru (platově zhruba srovnatelné s našimi), hrávají nejčastěji "rychlou střelbu" (run-and-gun). V obraně téměř výhradně osobku.
Od posledního týdne soupeři mírně poklesla forma, naši hráči se celkem drželi. Bohužel v sobotu se v lize zranil centr Vašátko, takže s ním nemůžeme počítat - nahradí ho Kotala, který má z celého týmu nejlepší doskok.
V taktice se budeme spoléhat na klasiku - "rychlá hra" (Push the Ball) a osobka. Naši hráči na perimetru mají podle mého názoru dostatečně dobrou vnější obranu, aby "ostré" soupeřovy guardy udrželi na uzdě. Pod košem bychom i bez Vašátka měli mít mírně navrch.

Naše sestava:
PG - Kábrt, Dašek, Šemetka
SG - Uhrovic, Šemetka, Lošák
SF - Zlatohlávek, Lošák, Hecl
PF - Sedlár, Mourek, Turek
C - Hána, Kotala, Turek

Při faulech se nestřídá, střídání určuje trenér.

Očekávám hodně vyrovnané utkání. Dlouho jsem váhal ohledně přístupu k zápasu, tak doufám, že jsem se nakonec nerozhodl špatně...a musím říci, že na poslední chvíli mi to trochu ulehčil estonský trenér, který mi odpověděl na dotaz, s jakým přístupem proti našemu dnešnímu soupeři hráli oni minulý týden. Budiž mu to přičteno k dobru :-)

Advertisement