BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 (XII)

U21 (XII) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
138124.202 in reply to 138124.201
Date: 4/14/2010 3:48:33 PM
Overall Posts Rated:
22
Tvoj zemljak bi ti sada rekao: "Princip je isti...sve su ostalo nijanse".

From: Golub
This Post:
00
138124.203 in reply to 138124.202
Date: 4/14/2010 4:06:05 PM
Overall Posts Rated:
427427
sto se tice centara od 20 god ni tu nije situacija najlepsa...najbolji centar nam zavisi od volje norvezana :D svaka cast na uspehu prosle repke, ali mogli su da se potrude da bar njega zadrze u okviru nase zemlje..

From: kotoor
This Post:
00
138124.204 in reply to 138124.203
Date: 4/14/2010 4:55:23 PM
Overall Posts Rated:
500500
nemam trenutno vremena da dublje ulazim u ovu temu. trebaće mi još 2-3 nedelje da bi mogao da nešto konkretnije kažem. ali bi molio da se na ovoj temi ne vređa. ako ste već počeli sa raspravom, onda se takmičite argumentima, a ne vređanjima.
lepo smo počeli kvalifikacioni ciklus, lepo smo počeli sa treniranjem novih klinaca, ljudi su počeli da prate tekme, za vreme utakmice srbija - rumunija bilo je 25 ljudi koji je gledalo dobar deo utakmice.
hvala vam na tome...

This Post:
00
138124.205 in reply to 138124.191
Date: 4/14/2010 5:03:55 PM
Overall Posts Rated:
113113
e ako ces mi ti voditi trening da odma odem da se bacim u dunav sa duge... prijem nema senfa na koti 43

"A lepo mi je govorio onaj Babo GM-43!" ;)

vala bas jesi :) sve mi ovo mirishe da ce Peki ili Golub biti sledeci kandidati za selektora .

@Peki svaka cast tebi, al nemoj puno da se cimas oko mojih plejeva ...taj posao do sada je dobro vodio i vodice Dzeri a sto se izvestaja tice o skill up-u vec je sve dogovoreno sa Superstarom, tako da to ovlascenje sto ti je dao guru Kootor iskoristi na ljudima koji tek pocinju da igraju . ja ne znam stvarno kako mozes ti da mi pomoges oko treninga Babica i Vidakovica osim ako ne planiras da ih izvodis u grad na cugu, namestas ribe , cimas novinare da pisu o njima.... :)))
Ti mene da ucis kako se pravi igrac drzavne repke a u svom timu nemas ni jednog srbina ... izvini nisam tu otisao sam da lupam glavom o ZID

Last edited by veseljak at 4/14/2010 5:18:11 PM

This Post:
00
138124.206 in reply to 138124.205
Date: 4/14/2010 5:36:20 PM
Overall Posts Rated:
7676
ja ne znam stvarno kako mozes ti da mi pomoges oko treninga Babica i Vidakovica osim ako ne planiras da ih izvodis u grad na cugu, namestas ribe , cimas novinare da pisu o njima....))

:)))) Sjajna ideja! Samo što će ovo moći tek kad igračima uvedu moral, e onda uključujemo Pekija da im ga diže! ;))

From: kotoor

This Post:
00
138124.207 in reply to 138124.205
Date: 4/14/2010 5:42:32 PM
Overall Posts Rated:
500500
Ti mene da ucis kako se pravi igrac drzavne repke a u svom timu nemas ni jednog srbina ... izvini nisam tu otisao sam da lupam glavom o ZID

jel si je polupao ili treba ja da dođem da ti pomognem? :))))
nemam ni ja ni jednog srbina, nema ni jarley pa ti pomaže. nemoj te da gledate tako površno. nije bitno da li neko ima srbina u ekipi, nekad je to splet slučajnih okolnosti.
dobio sam već 2-3 poruke ovakvog tipa. nezadovoljni izborom trenera. nema potrebe za takvim stavom. konkretno peki je dečko koji igra ovu igru sa velikim entuzijazmom i pretpostavljam da će svaki posao koji dobije od mene uraditi kako valja. ne treba on tebe da uči treningu, nego samo da proveri šta treniraš, da popriča sa tobom kakvi su ti planovi, da prati razvoj tvog igrača i da ako praviš probleme da te prijavi meni :))

This Post:
00
138124.208 in reply to 138124.205
Date: 4/14/2010 5:48:58 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
Slazem se, stvarno je glupo da neko od neiskusnijih menadzera prica o treningu, i da nam drzi predavanja kako sta treba, da trazi da mu se salju skilovi itd., ok ako neko trazi ili mu treba savet, al ovako bolje neka se cimaju oko timova u trecoj, cetvrtoj ligi, gde ima dosta amatera, i neznaju nista o treningu, a za prvu i drugu ligu ne bi trebalo da ima tih problema, jer svi znamo kako se trenira reprezentativac, nije tu neka velika filozofija, samo treba da se posveti menadzer tome, pitanje je samo dal hoce ili nece, nista drugo...
Zamislite kad bih ja drzao predavanja GM-u pa ja mislim da bi mi za to mozda i banovao:-)))) ili Flaviusu koji je ceo zivot posveti repki, xe, xe :-)))

This Post:
00
138124.209 in reply to 138124.208
Date: 4/14/2010 5:57:32 PM
Overall Posts Rated:
872872
Ako ti treba neka pomoc, posalji mi poruku...

This Post:
00
138124.210 in reply to 138124.208
Date: 4/14/2010 6:02:55 PM
Overall Posts Rated:
22
Pogresno pristupas celoj ovoj prici...i ne samo ti, nego svi koji ironicno u ovom momentu pricaju za Pekija i Goluba.
Oni su momci koji su na Koturovo insistiranje prihvatili da rade odredjeni posao.
Tacno je da nisu I-ligasi, tacno je da nemaju mnogo iskustva(sve to nemam ni ja), ali cinjenica je takodje i da su entuzijasti i da zele da posao koji im je Kotur poverio, odrade na najbolji moguci nacin.
Formiran je odredjeni sistem rada koji podrazumeva maksimalnu rasterecenost selektora po pitanju ovih "prljavih" poslova koji moraju da se obave kako bi mlada repka pogurala napred.
Taj sistem rada direktno podleze Koturovoj kontroli, i niko od nas ne radi nista na svoju ruku, a bez da se konsultujemo sa njim da li je to sto radimo ispravno i da li to valja raditi.
Dakle mi smo tu da prikupljamo informacije, da ih sortiramo, sredjujemo i da pomognemo onima koji od nas pomoc zatraze i onima koji ne znaju mnogo o ovoj igrici.
Dakle, niko nema namere niti ovlascenja da ikome deli bilo kakve lekcije.
Npr pod moj rezim spada BUM-chetov Grujin Grujica Mali Gruja Grujcetina, ali ja sam sa njim sve dogovorio u 2 poruke...i nema sta ja njemu da popujem...jednostavno cu da ga nadgledam kao i svakog drugog vlasnika potencijalnog reprezentativca i tek ukoliko vidim da postoje odstupanja u pravilnom radu, mozemo da popricamo o necemu konkretno.
Sustina je da nas niko ne gleda kao neke nametace svoje volje ili ne znam ni ja cega...i nema potrebe za bilo kakvom sujetom...svi smo ovde kako bi uradili najbolji moguci posao, i za sada to sve ide u pravom smeru, verujte mi, daleko boljem smeru nego sto je to bilo do sada.
Hteli ste nesto vise od prosecne repke, dobicete to.
Ukoliko ne budemo u stanju to da uradimo, sami cemo otici, ne morate potezati kuke i motike da bi nas najurili.
Ovo je bar moje misljenje...

From: veseljak

This Post:
00
138124.211 in reply to 138124.207
Date: 4/14/2010 6:04:26 PM
Overall Posts Rated:
113113
ovako kootore nisam jos polupao tvrd je mnogo mogao bi doci da mi pomognes:)

oces da kazes da je u Pekijevom slucaju splet slucajnih okolnosti...ma daj decko juri profit a boli ga uvo da pravi legende nase kosarke...toliko o njegovom patriotizmu, al opet jos je dete pa mu je sve oprosteno.

ako mi bude trebalo da se posavetujem sa nekim u vezi treninga to bi sigurno uradio sa nekim iskusnijim i ozbiljnijim menagerom i nema on sta mene da proverava jer sam vise nego siguran da svoj posao radim vise nego dobro.... i nema tu mnogo price ja radim svoje ti svoje...kad moji napune 21. godinu videces i sam dal su bolji od ostalih kandidata ili ne... ako jesu igrace ako ne nece...u svakom slucaju valjace meni a ti ako zelis da te i dalje smatram za ozbiljnog igracha i osobu dostojnu da vodi U21 nemoj da mi saljes decu da mi kucaju na vrata i poturaju razne ankete.

aj uzdravlje!

Last edited by veseljak at 4/14/2010 6:05:02 PM

This Post:
00
138124.212 in reply to 138124.210
Date: 4/14/2010 6:11:28 PM
Overall Posts Rated:
113113
ej likcina aj ne budi smesan oko grujice...tu pricu znam celu...

grujicu vodi po meni jedan od najboljih nasih menagera flavijus tj njegov trening i zahvaljujuci njemu i popaju Bumche je i dobio priliku da u svom timu uzgaja ovog najperspektivnijeg naseg centra, a i sem toga sto se ti cimas oko njega kad ce grujica igrati u repki koju najverovatnije nece voditi kootor !

Advertisement