Já měla na mysli počet hráčů, které si vytrénoval ve svém vlastním týmu, nikoli hráče, kde ses jako konzultant podílel na jejich rozvoji. To je samozřejmě taky záslužná činnost, ale tím směrem můj dotaz nesměřoval. Když jsem se koukla na historii přestupů u tebe, tak kromě těch veteránů na závěr NT kariéry jsem tam prakticky žádné velké jména z NT nenašla. Jména hráčů z U21 si nepamatuju, tam se jich protočí mraky. Těch 10 mi přijde jako přehnané číslo, docela by mi stačily 2-3 jména, přesvědčily by mne více než jedno číslo.
Já za sebe můžu dát jména jako Kubeš, Sedlár, Smolník, Adámek, Urbánek, Holuša, částečně Hána (tam ale hlavní penzum práce odvedli jiní), Štrunc, Ouřada, Hnízdil, nejnověji Pavlovský a snad přibude Abrahám. Možná jsem na někoho zapomněla, ale to není podstatné.
Dále je rozdíl někoho naučit trénovat a přivést k tréninku pro NT. Z těch uvedených týmů kromě Hafana jsem nějakou větší aktivitu směrem k NT nepostřehla a ani v přestupech až na ojedinělé výjimky nenašla žádné jméno spojené s NT. Takže je fajn, že jsi je naučil trénoval, ale ještě prosím přiveď k tréninku pro NT nebo U21.
Píše si mezi sebou spousta manažerů, uvedení jmen jako Amare nebo Wix mi přijde úsměvné. Amare byl Radimův asistent a následně nástupce u U21. Wix byl NT trenér v době, kdy ty jsi na BB ještě ani neměl tým ...