Evo moje mišljenje, ne slažem se sa nagrađivanjem za osvojena mjesta, jer bi na taj način najjači klubovi bili još jači tj. neželjeni jaz između ostalih smrtnika i njih, bi se dodatno povećao.
Sve u svemu, ja se sa sadašnjom slikom slažem, osim što bi promijenio neke sitnice, npr. razigravanje za ostanak bi stavio da se igra samo jedna utakmica na terenu bolje plasiranog, a 5. mjestu bi dao plaćene prijateljske (nije problem prevelike zarade kad su one oko 30% normalne posjećenosti)
Slažem se s ovom tvojom tezom vezano za jednu tekmu u play outu u slučaju da ništa drugo ne mijenjaju, samo što na taj način onda finalisti lige postaju sve jači i jači i ne možeš ih stići nikako.
Znaš kada mi možemo dostići Rika, nikada, osim ako rasproda momčad ili prestane igrat. Nemam ništa protiv Rika da ne bi bilo zablude, svaka čast, odlično vođenje ekipe od početka i to je to. Finalisti sad uredno beru lovu i još više mogu pojačavati ekipu dok mi ostali nemamo priliku kupiti baš nikoga.
Ovako kad dobiješ neku paru, postoji mogućnost da si pojačaš ekipu i samim time postaješ konkurentniji, pogotovo ako imaš sreće na TL-u.
Recimo svi koji dolaze u A-1 ligu dobiju milju što je lijepa financijska injekcija (koju neki nisu imali prilike dobiti) i samim time imaju prilike pojačati momčad a također mislim da bi se neke ekipe još više trudile kako bi bile što bolje plasirane.
Neka nagrade svih 8 mjesta s nekom lovom recimo od 50k za 8. mjesto do 400k za 1. mjesto. nije neka lova i razlika ali opet bi dobro došla svima.