nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu! :)
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu!xa, xa, xa pa i to je neka aktivnost, nisam znao da je samo 2009, to mu dodje kao neko priznanje, ko li ce biti 2010?!:-)))
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu!
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu! :)xa, xa, xa pa i to je neka aktivnost, nisam znao da je samo 2009, to mu dodje kao neko priznanje, ko li ce biti 2010?!:-)))kako je krenuo - stari "sampion" ce odbraniti zvanje! :)
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu! :)xa, xa, xa pa i to je neka aktivnost, nisam znao da je samo 2009, to mu dodje kao neko priznanje, ko li ce biti 2010?!:-)))
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu!xa, xa, xa pa i to je neka aktivnost, nisam znao da je samo 2009, to mu dodje kao neko priznanje, ko li ce biti 2010?!:-)))kako je krenuo - stari "sampion" ce odbraniti zvanje!ma nikad se ne zna, uvek su tu Peki, Golub... favoriti iz senke :-))
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu!xa, xa, xa pa i to je neka aktivnost, nisam znao da je samo 2009, to mu dodje kao neko priznanje, ko li ce biti 2010?!:-)))kako je krenuo - stari "sampion" ce odbraniti zvanje!
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu! :)xa, xa, xa pa i to je neka aktivnost, nisam znao da je samo 2009, to mu dodje kao neko priznanje, ko li ce biti 2010?!:-)))kako je krenuo - stari "sampion" ce odbraniti zvanje! :)ma nikad se ne zna, uvek su tu Peki, Golub... favoriti iz senke :-))pazi, bice neizvesno a ako nastavimo i mi se ukljucujemo u kandidaturu onako iz senke... :)
nisam ja nista manje aktivan nego ti, pa ja bi i mogao da napisem nekim ljudima al bas 700-800 tesko, ili skoro 1000 ako si mislio na sve u Srbiji :-)))))On nije "aktivan" - on je spamer godine 2009-te na nasem forumu! :)xa, xa, xa pa i to je neka aktivnost, nisam znao da je samo 2009, to mu dodje kao neko priznanje, ko li ce biti 2010?!:-)))kako je krenuo - stari "sampion" ce odbraniti zvanje! :)ma nikad se ne zna, uvek su tu Peki, Golub... favoriti iz senke :-))
@Popey, mislim da je Golub posle onog bana od mesec dana resio da se malo povuce, da ne bi dobio dozivotni ban :-))
E tu sam ja...Samo da znate!:P