ma ne prodajem ga više predomislio sam se , pa i ja sam napisao da su drastično pale cijene i da sam ja na svom isto popušio nešto što si prije mogao bez problema prodati za 3 milje , sad nemreš ni 1,5 milja dobit , ja sam za 2,3 milje prodao takve lopate da se smrzneš . trebao sam onda i ovoga prodavati , i meni je to totalno spušen posao, kad sam mogao zaraditi, nisam htio a sada sam samo probao i vidim da neide i odustao, ono krilo koje sam prodao neki dan sam jedva prodao i to tek kad sam cijenu spustio ispod milje a platio sam ga 1,3 milje i ja sam spušio , a ti se opet odmah uvrijediš, ti si mi nekak jako osjetljiv, ja sam samo komentirao kak jke došlo do drastičnog pada cijena igrača i da ,se opet vrača ono stanje od prije 3 sezone kad si za milju mogao relativno dobrog kupiti a za preko 2 milje izvanrednog , a ne kaj sam ja ovog mog centra platio 2,4 milje i sad za njega realno nemrem dobiti 1,5- 1,7 milja , ali kaj kad ne treniram nutarnje i cijeli trening sam posvetio mladom hrvatu 19 god pley vječiti allstar, makar mislim da sam pogriješio ali kaj je tu je
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!