aj postavi još jednom to pitanje. znam da ti nisam odgovorio, jer sam smatrao da je već sve ispričano pa bi se samo ponavljao. ali kad insistiraš odgovoriću ti. pokušao sam sad da ga nađem, ali nisam uspeo, pa ako može postavi pitanje još jednom. mada mislim da je ta priča oko tog poziva skroz ne bitna stvar.
flaviusu nisam odgovorio, jer ne dozvoljavam da mi drži neka moralna predavanja. post da počinje sa rečima "sram te bilo" i posle da mu ja odgovaram. a pri tom ga nikad ni u jednom postu nisam uvredio. jedini problem između nas dvojice je taj što sam ja postavio pitanje vezano za razvoj mladih igrača, nakon čega mi je on drsko odgovorio "idi brate, čitaj forume" i pri tom se uvredio i rekao da sa mnom više neće da komunicira.
p.s. znam da je flavius dobar čovek i da sa većinom korisnika ima ok odnos, kao što je imao i sa mnom do tog trenutka. ali kad god neki selektor drsko odgovori na normalno pitanje, kritikovaću ga. možda je bio nervozan zbog nekih drugih razloga u tom momentu, pa je tako reagovao, ali posle budeš čovek i priznaš da si pogrešio, a ne da glumiš uvređenu mladu. uostalom svako ko ne želi da komunicira sa mnom zbog neke rasprave na bb-u, smatram da ima ozbiljan problem. ja sam ovde za ova 2 dana imao brdo rasprava sa SŠ i tobom (daj bre uđi više u SŠ ovako me samo zbunjuješ :) ), ali nemam nameru da nekog od vas shvatam kao neprijatelja.
Ti si dobio poziv i time si mogao i trebao da budes upoznat sa svim stvarima, sa svim igracima, o njihovom razvoju, o njihovim menadzerima, kako ih ko trenira,ma bukvalno sa svime u vezi repke. Ali tebi je lakse bilo da mi guras prst u oko time sto ces to da pitas javno, na forumu. Iako su to neke stvari o kojima ne treba bas na forumu raspravljati. Mnogo se ljudi javi i pita na bb-mail, zasto ovaj nije u repki, imamo li bolje igrace na toj poziciji i to slicno. Svi dobiju odgovor, kakav smatram da treba, neki cak i vise nego sto bi trebalo. A jedino si ti hteo da se pokazes dusebriznikom i o tome na forumu da raspalis, iako, opet napominjem, pruzena ti je mogucnost da sa time budes detaljno upoznat. Ja sad ne mogu tacno da se setim detalja, ali zar ti nisi trenirao mlade reprezentativce, zar ja i ti nismo o njima preko bb-mail zavrsavali pricu, a vecini menadzera koji imaju igrace u repki sam cesto govorio i vise nego sto treba. Pretpostavljam da je i sa tobom bilo tako, ali opet, to ne potpisujem da je tako, jer se ne secam. I cemu onda rasprava o tome na forumu?? Zar to nije moglo preko maila da se zavrsi?? Pa onda kad dobijes odgovor, ako nisi zadovoljan, ili cak i ako jesi, i ako mislis da time neces da naudis reprezentaciji, otvori lepo temu na forumu pa kreni u kritikovanje.