BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: thanos

This Post:
00
169021.203 in reply to 169021.201
Date: 1/15/2011 5:57:31 PM
Overall Posts Rated:
272272
Τεσπα. Ξερεις οτι σε συμπαθω και ποτε δεν ειχαμε προβλημα. Απλα θεωρω οτι οποιος θελει, εχει το δικαιωμα να βαζει υποψηφιοτητα και αν ειναι και σοβαρος γιατι να μην βγει. Ή ας το παλεψει τουλαχιστον. Επειδη υπαρχει ο Γολιαθ, ο Δαυιδ πρεπει να τα παρατησει??? Απλα δεν μου εκατσε ωραια αυτο που ειπες και το γεγονος οτι το ειπες ειδικα εσυ και το συζητησαμε!!! Keep going!!! ;)

This Post:
00
169021.204 in reply to 169021.202
Date: 1/15/2011 6:07:28 PM
Antil Global B.C.
IV.19
Overall Posts Rated:
138138
δεν σου σερνω τιποτα απολυτως , μια διαπηστωση κανω....
οι υπολοιποι οφειλουν να αποσυρθουν γτ οι αντιπαλοι ειναι ανωτεροι , κατι που εσυ δεν εκανες οταν ησουν εστω την πρωτη φορα , και για τους δικους του λογους εκανε ο ραντανπλαν , αυτο ειπες... το οτι η εθνικη ανεβηκε 6 θεσεις για εμενα προσωπικα δεν σημαινει απολυτως τιποτα , και αυτο γτ στις 91-92 αλλες εθνικες οπως καποιοι βελτιωθηκαν , ετσι και καποιοι χειροτερεψαν... Οποτε ο ισολογισμος για μενα ειναι 0 , μη πω και μειον... γτ 4 σεζον τωρα , περα απο το εξελ των παιχτων , που ειναι μια σπουδαια προοδος συγκριτικα παντα με το παρελθον , δεν εγινε τιποτα αλλο ουσιαστικο...

Καλως η κακως , στις προηγουμενες εκλογες , βγηκες εσυ , και υπο τις παρουσες συνθηκες προτρεπεις και τους οποιους αντιπαλους σου να αποσυρθουν ως ανετιμοι ή απειροι για να ξαναβγεις ως μελος του τιμ...

θα κλεισω με μια δικια σου φραση :
Ένα χρόνο τώρα έχω ακούσει πιστεύω τα πάντα.
Καποια αδικα κατα την ταπεινη μου αποψη , καποια ομως δικαιολογιμενα διοτι ηταν πολυ χοντρα φαουλ...Η επεκταση και η αναλυση δεν εχει σημασια...

και κατι τελευταιο με πολλους παραληπτες : Το οτι η Αθηνα εχει 5 εκ. κατοικους και αναλογικα να το δει κανενας , ειστε αρκετοι απο εκει , εχοντας επαφη ή οχι , σας δινεται η ευκαιρια να βρεθειτε και να κουβεντιαζεται διαφορα πραγματα , πραγματα που ειτε τους περισσοτερους δεν αφορουν , ειτε ο τροπος με τον οποιον γραφονται στα φορουμ , ειναι αρκετα παρεξηγησιμος , μιας και δεν ειναι και ολοι οι χαρακτηρες ιδιοι , και κατα συνεπεια οι οπτικες γωνιες ειναι διαφορετικες , με αποτελεσμα καποιοι να θιγονται και καποιοι απλα να ειναι αδιαφοροι...

Καλο βραδυ....

Message deleted
This Post:
00
169021.208 in reply to 169021.204
Date: 1/16/2011 3:32:29 AM
Overall Posts Rated:
112112
Το σωστό είναι να αφήσω όλα τα παραπάνω να πέσουν κάτω, μιας και καταλαβαίνω πως έχουν να κάνουν με μένα προσωπικά και όχι με την Εθνική στο σύνολό της.
Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανα για να σου δημιουργήσω αυτή την εικόνα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να στην αλλάξω τώρα και το να λογομαχήσω περαιτέρω, μόνο κακό θα είναι.
Αν πράγματι ο ισολογσμός μου είναι μείον στο σύνολό του, τότε όλα τα ποστ μου δεν έχουν καμία βαρύτητα και σημασία και αποσύρομαι ο ίδιος ήσυχα, παρακαλώντας το εκλογικό σώμα να μην τα λάβει υπόψη του.

The secret of communication lies in defeat...
Message deleted
This Post:
00
169021.211 in reply to 169021.210
Date: 1/16/2011 3:56:44 AM
Overall Posts Rated:
7070
Κρίμα που καθόμαστε και λέμε ότι να ναι σε ένα ποστ που αφορά την Εθνική,χώρια που μετά σβήνονται κιόλας και όσοι δεν έχουν προλάβει να τα διαβάσουν όλα δε θα βγάλουν και τα κατάλληλα συμπεράσματα.Εγώ δεν ξέρω αν προσβάλω ξέρω ότι έχω μάθει να μιλάω με αλήθειες και όχι με ψέμματα.

This Post:
00
169021.213 in reply to 169021.212
Date: 1/16/2011 4:40:50 AM
Overall Posts Rated:
7070
Επιμένω ότι υπάρχει πληθώρα αποτελεσμάτων από τον κάθε υποψήφιο τα οποία θα μπορούσα να βρω και να ποστάρω θέτωντας ερωτήσεις του τύπου "σε αυτόν θέλουμε να εμπιστευτούμε την Εθνική?".Θεωρώ ότι η δουλειά του καθενός φαίνεται από το σύνολο των αποτελεσμάτων και όχι από ένα και μόνο αγώνα.Επίσης καταγγέλω ως ανήθικη την επίθεση σου στο πρόσωπο μου που σκόπο έχει μόνο να κερδίσει τις εντυπώσεις για τον φίλο σου mamu και όχι το πραγματικό καλό της Εθνικής.
Οπως ξαναείπα δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τις επιλογές της ιδιωτικής μου ομάδας στο ΒΒ,και σίγουρα όχι για ένα συγκεκριμένο ματς.Υπάρχει πληθώρα παραμέτρων που κρύβονται πίσω από κάθε αγώνα τις οποίες δεν μπορούμε να αναλύσουμε σε ενα thread για την Εθνική και χωρίς να ξεφύγουμε από το θέμα.

Advertisement