BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XII.

Kérdés és csevegő XII. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
186451.203 in reply to 186451.202
Date: 6/13/2011 2:05:43 PM
Overall Posts Rated:
1616
Csak egy kérdésem lenne: Ha a megbeszéltektől eltérően edzetted, miért nem szóltál a scoutoknak a tervedről?

This Post:
00
186451.204 in reply to 186451.202
Date: 6/13/2011 2:32:58 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Na jó, ez azért már kicsit sok. Mire Te eléred a kívánt belső védekezést az adott magassággal, Fazekas nyugdíjas lesz. Ez elég információ? Ezt miért nem lehet tudomásul venni, hogy nekünk ez fáj? Mert fájni fog pár szezon múlva a válogatottnak, abban biztos lehetsz.
Szerintem senki nem akart támadni, sőt. Kaygee nem hiába teszi szóvá amit. Neked is mondom és másoknak is, a válogatott közép- és hosszútávú jövője rajta(Kaygee) múlik és azon, hogy tisztában legyen vele, hogy ki hogy fejlődik.
Ha pedig valaki másképp kívánja edzeni a játékosát, hát szíve joga.
És igenis örülök, hogy ebből vita lett, (bár remélem, hogy mostmár vége lesz), de legalább ebből is látszik, hogy Kaygee ellentmondást nem tűrően számonkéri a fejlődést, ha már szóba kerül egy játékos a válogatottnál. SZVSZ.
A számoknak pedig hinni kell, azok soha nem hazudnak.

HUNGARY!
This Post:
00
186451.205 in reply to 186451.204
Date: 6/13/2011 2:36:18 PM
Overall Posts Rated:
6262
Majd meglássuk! Szívből kívánom, hogy ne legyen igazad!
Megértem hogy mi a dolga, én a stílusát nem értem.
Arról pedig hogy ti hogy vélekedtek arról, hogy meddig fejleszthető egy legenda potenciállal rendelkező játékos, az a ti dolgotok. Szilárd Elhivatottságom, hogy elérjem amit elképzelek, szerintem ez a JÁTÉK erről szól!Engem csupán a jó szándék vezérel, én tényleg úgy gondolom hogy így teszek a legjobbat a majdani válogatottnak!
És ezért szerintem még a tisztelet éppúgy kijár! Ennyit szerettem volna! És én is nagyon remélem hogy márt végre vége lesz ennek a vitának, mert eléggé elfajult, átment személyeskedésbe.

SZVSZ.

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 6/13/2011 2:45:19 PM

From: Wenger92

This Post:
00
186451.206 in reply to 186451.203
Date: 6/13/2011 2:39:19 PM
Overall Posts Rated:
145145
Én kaptam róla egy pm-et, de akkor már nem voltam scout, napokkal később tudtam csak elolvasni a levelet. Fazekas amúgy sem rám tartozott, ha jól tudom, hanem kaygee-ra, mint még jópár 21 éven aluli de kifejezetten felnőttre készülő játékos is(mivel nem én beszéltem meg vele az eredeti edzéstervet, jóllehet vallamennyi fogalmam volt róla).

This Post:
00
186451.207 in reply to 186451.203
Date: 6/13/2011 2:48:36 PM
Overall Posts Rated:
6262
Idáig teljesen a megbeszélteknek megfelelően edzettem őt, egyetlen egy 2pontos edzést kapott most a héten. Nem értem mi ez a hűhó hogy teljesen le van maradva.

From: kaygee

This Post:
00
186451.208 in reply to 186451.206
Date: 6/13/2011 3:07:33 PM
Overall Posts Rated:
173173
Nem is neked tettem szóvá. Tudom, hogy rám tartozott, ezért érint kellemetlenül a dolog. Nekem éppúgy oda kellett volna figyelnem. De amint mondtam, meg volt beszélve. Vendabalnak igaza van, mindenki úgy edz, ahogy akar, azokkal foglalkozom majd, akik odafigyelnek a válogatott érdekekre, vannak szerencsére jópáran. Amúgy sem vagyok hajlandó ilyeneket sokáig hallgatni, hogy a bedobónak nem fontos a lepattanó stb.stb., ha így álltunk volna hozzá, seholba sem lennénk.

This Post:
00
186451.209 in reply to 186451.205
Date: 6/13/2011 3:28:55 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Persze, ez természetes, mindenki játsszon saját értékeinek és céljainak megfelelően, ezt soha nem vitattam.

HUNGARY!
This Post:
00
186451.210 in reply to 186451.207
Date: 6/13/2011 3:39:58 PM
Overall Posts Rated:
106106
Hali!

Végigolvasva a hozzászólásokat, hát.

Néhány gondolat:
- Közölted, hogy nem szeretnél 300k-s monstert. Kaygee ész érvvel reagált a fizetés dologra, ám a reakciódban nem reagáltál erre az észrevételre, inkább a személyeskedés vonalára léptél. Ez szerintem terelés.
Úgy látom, hogy magadban arra az elhatározásra jutottál, hogy csinálsz belőle BD-t, mert annak alacsonyabb a fizuja és így meg tudod tartani a játékost.
Meg tudom érteni, hogy meg akarod tartani. De az a véleményem, hogy csak azért edzed most kétpontosra, mert a későbbi egyéni/klubérdekeidnek ez felel meg. A többi meg "logikus magyarázat" és mese habbal.

- Mint írtad, belegyeztél, hogy DH-nak edzed, ennek ellenére kerek perec kijelentetted, hogy remek DB lesz belőle...
183 cm-rel, amikor sacc per kb. egy válogatott DB 4 év múlva 13-as átlag belső skillekkel kell minimum hogy rendelkezzen.
Igazad van: lehet belőle remek külső-DB. A cserepadon. Ez hívják "erősen közepes"-nek. Meg lehet belőle 1. számú válogatott húzóember, DH poszton. Szerinted a válogatott mit akar?
Ja igen, ez esetben magas fizu van. És itt vissza is kanyarodhatunk az első gondolathoz.

- Mivel nem ma kezdted a játékot és a fórumon sem első nap vagy, tisztában lehetsz azzal, hogy milyen kaygee stílusa. Szerintem elég visszafogott volt a megnyilvánulása, a helyzetéből nézve.
És ahogy vendabal is elmondta: neki ez a dolga. Igen is cseszegesse az embereket, ha szembepisilnek a széllel.
A száját tudja tépni, mert úgyis a tulaj dönt. Viszont tegye meg, képviselje a válogatott érdekeit.

A Te játékosod és edzed úgy, ahogy jónak látod. Az úgy lesz jó. Gyula nagy tehetség és ez nagy felelősség.
Nagyok vele szemben az elvárások. Mindenki részéről.

Üdv:
D.

This Post:
00
186451.211 in reply to 186451.210
Date: 6/13/2011 3:56:18 PM
Overall Posts Rated:
6262
300k-s monstert egy olyan játékosból is lehet csinálni akinek az alsó 6 skillje katasztrofális. Igen magamban jutottam idő közben erre az elhatározásra. Nem cserepadra szánom őt. Egyébként az előre megbeszéltekben messze távra megbeszéltük mikor még úgy gondoltam hogy Dh-lesz belőle, hogy a 2pontosát felvihetném 12-es szintig.

Egyébként meg lehet nézni a top10 válogatottakat, nem ritka hogy 185-190 cm magas bedobók az alapemberek közt vannak. Vannak 206 centisek is, azoknak pedig a kinti skilljeiket irtó nehéz formálni. Lepattanóról pedig az a véleményem, hogy nem baj ha magas, de elsősorban az az elképzelésem hogy nagyon jól támadjon, és nagyon jól védekezzen kint és bent is egy bedobó.

Egy univerzális, kitűnő játékos kell bedobó posztra, ez a szilárd meggyőződésem. Nem passzal, labdavezetéssel, lepattanóval kell Kiemelkednie, hanem a meccsmotor fő alkotóelemeivel-kinti benti támadás és kinti-benti védekezés. Lepattanóra, blokkra, passzolásra ott van a többi játékos, nem kifejezetten egy bedobó dolga a véleményem szerint, de persze nem árt ha ezek is minél magasabbak. Viszont farkas részt ki kell vennie a kinti-benti védekezésből, ill támadásból. A bedobónak a csapat legjobb játékosának kell lennie! De legalábbis a legsokfélébbnek, különlegesnek!Bedobó csak kivételesekből lehet, és Fazekasban én látom ezt a potenciált, ez a késztetés vett rá engem arra, hogy BD-t alkossak belőle, és nem az, hogy félrevezessek másokat. Persze tehetném azt is amit a mostani közönség kíván, viszont az nem én lennék. Nekem most a legfontosabb a játékba, hogy bebizonyítsam hogy meg lehet csinálni.

This Post:
00
186451.212 in reply to 186451.211
Date: 6/13/2011 3:58:09 PM
Overall Posts Rated:
6262
Hogy jobban átlássátok én valami hasonlóra akarok vállakozni, a változás jogát fenntartom!

Magasság: 6'0" / 183 cm
Tehetség legenda(10)
Forma: remek (8)

Tempódobás:varázslatos(18) Dobótáv: titáni(15)
Külső védekezés: varázslatos(18) Technika: lenyűgöző(12)
Labdavezetés:lenyűgöző (12) Passzolás: nagyszerű(9)
2 pontos: csodálatos vagy titáni Belső védekezés: csodálatos-titáni
Lepattanózás:remek(8) Blokkolás: jó(7)
Erőnlét: gyenge (4) Büntető: katasztrofális (1)

Tapasztalat: pocsék (2)

A blokkoláson és a lepattanózásra azért tettem egyet, mert a 2pontos és BV edzéstől biztosan ugranak egyet-egyet.

This Post:
00
186451.213 in reply to 186451.211
Date: 6/13/2011 4:14:47 PM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
1818
Én a problémát csak abban látom, hogy a terveidről nem konzultáltál. Nálam is volt, mikor Barisic-nak kicsit módosítanom kellett az edzésén a csapatérdek miatt, de előtte mindig megbeszéltem a megfelelő személlyel a terveimet.

A 2 pontos edzésről annyit, hogy szerintem 183-as magassággal legalább másfél szezon kell ahhoz, hogy 14-15-re felvidd. És ez valamennyit húz majd a belső védekezésen, illetve a külső védekezés is, de oda is kell majd legalább egy fél szezon. Szóval a 2 pontosra és a belső védekezésre (utóbbinál figyelembe véve, hogy a külső védekezés és a 2 pontos is tolja) szerintem legalább egy 2 szezont lehet számolni.

Advertisement