Hali!
Végigolvasva a hozzászólásokat, hát.
Néhány gondolat:
- Közölted, hogy nem szeretnél 300k-s monstert. Kaygee ész érvvel reagált a fizetés dologra, ám a reakciódban nem reagáltál erre az észrevételre, inkább a személyeskedés vonalára léptél. Ez szerintem terelés.
Úgy látom, hogy magadban arra az elhatározásra jutottál, hogy csinálsz belőle BD-t, mert annak alacsonyabb a fizuja és így meg tudod tartani a játékost.
Meg tudom érteni, hogy meg akarod tartani. De az a véleményem, hogy csak azért edzed most kétpontosra, mert a későbbi egyéni/klubérdekeidnek ez felel meg. A többi meg "logikus magyarázat" és mese habbal.
- Mint írtad, belegyeztél, hogy DH-nak edzed, ennek ellenére kerek perec kijelentetted, hogy remek DB lesz belőle...
183 cm-rel, amikor sacc per kb. egy válogatott DB 4 év múlva 13-as átlag belső skillekkel kell minimum hogy rendelkezzen.
Igazad van: lehet belőle remek külső-DB. A cserepadon. Ez hívják "erősen közepes"-nek. Meg lehet belőle 1. számú válogatott húzóember, DH poszton. Szerinted a válogatott mit akar?
Ja igen, ez esetben magas fizu van. És itt vissza is kanyarodhatunk az első gondolathoz.
- Mivel nem ma kezdted a játékot és a fórumon sem első nap vagy, tisztában lehetsz azzal, hogy milyen kaygee stílusa. Szerintem elég visszafogott volt a megnyilvánulása, a helyzetéből nézve.
És ahogy vendabal is elmondta: neki ez a dolga. Igen is cseszegesse az embereket, ha szembepisilnek a széllel.
A száját tudja tépni, mert úgyis a tulaj dönt. Viszont tegye meg, képviselje a válogatott érdekeit.
A Te játékosod és edzed úgy, ahogy jónak látod. Az úgy lesz jó. Gyula nagy tehetség és ez nagy felelősség.
Nagyok vele szemben az elvárások. Mindenki részéről.
Üdv:
D.