Βιαστικέ...
Αγώνες Τρίτης 06/03/12
Titanes BC Vs lokros: Αν οι Τιτάνες κερδίσουν, επιστρέφουν δυναμικά και κυνηγούν τα play off, Κύπελλο έχουν και οι 2 εύκολες κληρώσεις οπότε δεν θα προφυλάξουν παικτες θεωρώ. Αν και πιστεύω πολύ στην ομάδα των Τιτάνων, δεν είμαι σίγουρος αν το πιστεύει ο ίδιος ο προπονητής τους...;) και για αυτό θα δώσω ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους +5
Athens Lions Vs BROLA : Ελπίζω να μην έχω γίνει μάντης κακών αλλα αυτή η σούπερ μεταγραφή που έκαναν τα Αθηναϊκά Λιοντάρια, μάλλον θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει...Στον πρώτο αγώνα τα Λιοντάρια έχασαν στους Τιτάνες ενώ σήμερα παίζουν στην έδρα της Brola και η ήτταν φαντάζει αναπόφευκτη. +20
Lofos b.c.Vs Panathinaikos-1908: Δεν έχω άποψη για τον Λόφο, μια και το Σάββατο μου την έφερε...Οι Λοφίσιοι έχουν καλύτερα DMI και αγ.καταστάσεις απο τον Παναθηναίκό, ενώ δεν έχουν κύπελλο και για αυτό βλέπω σπάσιμο έδρας με +5
Kentauroi Cholargou Vs nikolas2007: Το περιμένουμε καιρό αυτό το παιχνίδι απέναντι σε έναν manager που σεβόμαστε για την δουλειά του. Το αήττητο της έδρας της κούνιας έχει φτάσει τους 12 αγώνες (πρωτάθλημα/κύπελλο) και ελπίζουμε ο νο13 να είναι αυτός που θα κάνει reset στην καταμέτρηση :)
Οι ενδείξεις του pre game(DMI,αγ.καταστάσεις, προφύλαξη παικτών για κύπελλο) δείχνουν μεγάλο φαβορί τους Κένταυρους. Λόγω των εκπλήξεων που μπορεί να δημιουργήσει ο αντίπαλος κόουτς δίνω σπάσιμο έδρας με +5
Peristerians Vs Crete : Η μάχη της Κρήτης πιστεύω θα κεράσι ρακί νίκης τους Περιστεριώτες.. Αν οι Κρητικοί κερδίσουν, η μάχη στον μπλε όμιλο θα ανάψει....Οι Περιστεριώτες όμως δεν φαίνεται να έχουν καβαλήσει το καλάμι της 1ης θέσης είναι προσεκτικοί σε κάθε μάτς(ειδικά τα τηλεοπτικά) δεν έχουν κύπελλο σε αντίθεση με τους Κρητικούς που μπορεί να προφυλάξουν παίκτες και για αυτό νομίζω ότι θα έχουμε σπάσιμο έδρας. +10
monarxes Vs PRASINOI: εξωγηπεδικοί παράγοντες προσπάθησαν να προκαλέσουν αναταραχή στα εσωτερικά της ομάδας monarxes με την τελευταία τους μεταγραφή. Απτοητοι οι μονάρχες ταξίδεψαν για το παιχνίδι με τους prasinous.και οι 2 ομάδες έχουν τραγικές αγ.καταστάσεις, λόγω κυπέλλου των φιλοξενούμενων και την εντύπωση που μου δίνουν ότι δεν χτυπάνε στο full τα εκτός έδρας παιχνίδια και επειδή είναι παιχνίδι κρίσημοτατο για τους γηπεδούχους, δίνω νίκη έδρας με + 5
fightclub Vs Athens Lambs . DERBY... νομίζω τα αρνιά θα τα καταφέρουν και άνετα στην έδρα τους, το θηρίο ο Tzalik να είναι καλά :)) +10 οι γηπεδούχοι
Inuvik Club Vs LEPANTO FISHERMEN: άλλο ντέρπυ, και μια καλή πρώτη εικόνα να διαπιστώσουμε την δυναμικότητα των Μεγάλων Vs Υπέροχων. Λόγω κυπέλλου των Inuvik και της έδρας των ψαράδων, δίνω νίκη με +10 στους γηπεδούχους