BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.27 > Ρεκόρ Αγωνιστικής-Προπονητές Αγωνιστικής Σεζόν 27

Ρεκόρ Αγωνιστικής-Προπονητές Αγωνιστικής Σεζόν 27

Set priority
Show messages by
This Post:
00
257498.203 in reply to 257498.202
Date: 6/29/2014 8:24:32 AM
Overall Posts Rated:
4141
Τι ματσαρα εγινε χτες ρε φουστη μου και την εχασα,ημουνα με μια κοπελα παραλιακη και εχασα ισως το καλυτερο ματς που εχω παιξει σε ολη μου την καριερα στο μπαζερ,αναλογιζομενος και τον αντιπαλο!!!

This Post:
11
257498.204 in reply to 257498.203
Date: 6/29/2014 8:30:01 AM
Overall Posts Rated:
152152
Ματσαρα δεν λες τιποτα...!!!
Θα χαναμε πολλα στο live bet αν το παιζαμε...!!!
Με Buzzer Beeter καλαθι εχασες το ματσακι, el...

Τουλαχιστον, χουφτωσες..?? χουφτωσες..??

http://www.youtube.com/watch?v=dQ821aM_T_M

χαχαχαχαχα

This Post:
11
257498.205 in reply to 257498.204
Date: 6/29/2014 8:34:56 AM
Overall Posts Rated:
4141
Αχαχαχαχαχα κατι εγινε αλλα ηταν βραδυ ρε γαμωτο κ δν εβλεπα καλα
Περιμενω κ αναλυση απο τον Νικο γιατι οντως πρεπει να ηταν γερο ματς,ευτυχως δλδ που δεν το ειδα γιατι ετσι οπως μου τα λες με εβλεπα για εμφραγμα η να παθαινα καποια θρομβωση στην καρδια :P!!!!

Last edited by el diablo 7 at 6/29/2014 8:35:25 AM

This Post:
22
257498.206 in reply to 257498.205
Date: 6/29/2014 11:50:47 AM
Overall Posts Rated:
7070
Συγγνώμη αλλά δεν πρόλαβα να κάνω σήμερα ανάλυση θα προσπαθήσω αύριο το μεσημέρι, το πολύ μουντιάλ δεν μου άφησε χρόνο

Νίκο πραγματικά συγχαρητήρια γιατί το μάτς στην πραγματικότητα έπρεπε να το κερδίσεις εσύ, αφού υπερέχεις τόσο σε ρόστερ όσο και ειδικά χθες σε τακτικές επιλογές αφού με μάντεψες σωστά για εσωτερικό σύστημα και έκανες την "έκπληξη" παίζοντας εσωτερικά στέλνοντάς με αδιάβαστο. Αν ήμουνα εκτός έδρας θα έχανα στάνταρ, μόνο και μόνο η έδρα μου έδωσε τη νίκη. Πάμε τώρα στους τελικούς για φούλ κέρδη και τίποτα παραπάνω από το να είμαστε φιναλίστ.

Παναγιώτη εσύ τώρα ξεκίνα να σκέφτεσαι τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ σου ώστε να πας το ίδιο καλά στην 3η Κατηγορία.

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
257498.207 in reply to 257498.206
Date: 6/30/2014 8:15:17 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ανάλυση της 2ης Ημέρας των Play-off

NEAR-EAST 3 91 - ΑΕΤΟΣ 103

Εύκολη επικράτηση για τους γηπεδούχους που το τελικό σκορ δεν την μαρτιρά ακριβώς αφού είχαμε αρκετό ροτέισον και χαμηλότερη διάθεση από τους νικητές. Οι τελευταίοι είναι πλέον έτοιμοι για το μεγάλο βήμα που μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες θα τους οδηγήσει στην Γ' Κατηγορία.

thrylos7osfp 101 - VANDAMMEIRO 102

Παραδόξως, νίκη για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν σαφέστατα χειρότερη ομάδα από τους αντιπάλους τους όμως με μια ματιά στο box score του παιχνιδιού φαίνεται ότι οι φιλοξενούμενοι εσκεμμένα έχασαν το παιχνίδι για να στείλουν τη σειρά σε 3 παιχνίδια ώστε να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Αφού χρησιμοποίησαν επιθετικό σύστημα αντίθετο από αυτό που παίζουν συνήθως έχοντας εκτός και κάποια από τα βασικά τους στελέχη, δε νομίζω όμως ότι ο τρίτος αγώνας θα επιφυλλάσσει κάποια έκπληξη.

CAMPEONES777 96 - The Beasts B.C. 98

Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το παιχνίδι αυτό! Αν και δεν παίζω πολύ καιρό bazzerbeater σε σχέση με κάποιους άλλους του ομίλου ή και εκτός αυτού πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο παιχνίδι, όχι μόνο σε θέμα εξέλιξης αλλά και τελικής έκβασης, με απίστευτο καλάθι bazzerbeater σε επίθεση 2 δευτερολέπτων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι αφού όχι μόνο έλεγχαν τον ρυθμό χάρη στην επιτυχημένη ζώνη 2-3 η οποία κυριολεκτικά τσάκισε το εσωτερικό μου παιχνίδι αλλά παράλληλα άφησε ανοιχτό χώρο στους περιφερειακούς μου να κάνουν μεταξύ τους παιχνίδι κάτι που όμως δεν ωφέλησε ιδιαίτερα την ομάδα μου. Η διαφορά εκτοξεύτηκε μέχρι και στους 8 πόντους στα τέλη της πρώτης περιόδου. Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα μου φάνηκε να επανακάμπτει 4 λεπτά πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, αφού ακούμπησε την μπάλα κοντά στη ρακέτα κερδίζοντας κάποια φάουλ και μειώνοντας την διαφορά η οποία είχε αγγίξει και τους 12 πόντους, τελικά το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με μόλις 3 πόντους λόγω των πολλών φάουλ που υπέπεσαν αλλά έδειχαν στοιχεία πραγματικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν αγχωμένες με την ποιότητα του μπάσκετ να μειώνεται αισθητά λόγω των άστοχων σούτ και των λαθών. Το παιχνίδι στο τρίτο δωδεκάλεπτο πήγαινε κυριολεκτικά πόντο πόντο, από ένα σημείο και μετά που η διαφορά των 3 πόντων εξανεμίστηκε και έπεσαν κορμιά για το ποιός θα κερδίσει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο αρχικά συνεχίστηκε αυτός ο πόλεμος με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι που οι φιλοξενούμενοι θύμισαν την εμφάνιση της πρώτης περιόδους αφού ξέφυγαν με 9 πόντους 6:41 πρίν τη λήξη δείχνοντας ικανοί να κερδίσουν το παιχνίδι. Εκεί έγινε η χρυσή αλλαγή για την ομάδα μου και δεν ήταν άλλος από τον Boris Cyrus ο οποίος μέσα σε 3 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να πετύχει 5 πόντους, να μαζέψει 1 ριμπάουντ, να μοιράσει 2 ασσίστ και να κάνει 1 κλέψιμο φαίρνοντας την ομάδα μου πίσω στο παιχνίδι. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν καθόλου και προηγήθηκαν και πάλι με 4 πόντους διαφοράς 48" πρίν τη λήξη του παιχνιδιού όμως εκεί η έδρα έπαιξε το ρόλο της αφού έσπρωξε τους παίκτες μου να σκοράρουν μέσα σε 48" 6 πόντους και να παίξουν σκυλίσια άμυνα εμποδίζοντας τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώσουν ένα θρίαμβο. Για την ιστορία το καλάθι buzzerbeater το πέτυχε ο Emil Westfal με fade-away σούτ.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Phuc Nguyên ο οποίος σκόραρε 33(!) πόντους, κατέβασε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασσίστ και έκανε 1 κόψιμο. Για την ομάδα μου τώρα εκπληκτικός ήταν ο διεθνής Fanis Giouzelidis αφού πέτυχε 22 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασσίστ και έκανε 3 κλεψίματα με 60% ευστοχία εντός πεδιάς.

ramaya santorini 53 - THRYLOS7 105

Εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους οι οποίοι έλεγχαν το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια.

Προπονητής της 1ης Ημέρας των Play-off/Out

commandos

This Post:
22
257498.208 in reply to 257498.207
Date: 7/1/2014 9:01:57 AM
Overall Posts Rated:
152152
Καλησπερα σε ολους, λιγο πριν τον 1ο Τελικο της σειρας για φετος..

Με μια μικρη ανασκοπηση στα προγνωστικα μας (ολης της περιοδου) θα δουμε οτι σε γενκες γραμμες το ζευγαρι του Τελικου ειναι και αυτο που ειχε τις περισσοτερες πιθανοτητες να βγει..

Ο Νικος (The Beasts) ειχε μια καταπληκτικη σεζον με 2 μολις ηττες και πηρε δικαια το πλεονεκτημα εδρας ως το τελος..
Αυτο ηταν που τον "εσωσε" στον Τελικο των "μπλε" αφου ο τελευταιος αγωνας ηταν κατι παραπανω απο Θριλερ με επικρατηση στο 0'00'' με ευστοχο 2ποντο..
Νομιζω οτι ο el CAMPEONES δυσκολα θα εχανε αυτο τον αγωνα αν ειχε την εδρα με το μερος του..

Εγω, απ'την πλευρα μου, ειχα ενα μετριο 1ο γυρο (που μου στοιχησε τις 4 ηττες) με φανερες ελλειψεις στο ροστερ, αλλα ενα φινις υποδειγματικο, με τις προσθηκες των νεων παιχτων..
Κερδισα ολες τις "μεγαλες" ομαδες των "κοκκινων" με σχετικη ευκολια και με μεγαλη διαφορα ποντων ειτε εντος ειτε εκτος εδρας..
Το ιδιο συνεβη και στα πλευ οφ , οπου εφτασα και απο εκει χωρις προβληματα στους Μεγαλους Τελικους της σεζον..
Πολλοι απο την κατηγορια μας , πιστεψαν οτι θα ειναι στην θεση μου ο ΝΗΑΡ-ΗΣΤ ή το Ρεθυμνο, ομως η διαφορα ηταν τελικα μεγαλη μεταξυ μας..
Ο στοχος μου ηταν φανερος και τον ελεγα απο την κιολας αγωνιστικη.. Τελικος και μονο Τελικος..!

Με παρακαταθηκη και εμπειρια, τους 2 Τελικους των προηγουμενων σεζον , που ηττηθηκα στον 3ο τελευταιο αγωνα της σειρας, θα προσπαθησω παλι με μειονεκτημα εδρας να διεκδικησω την επανοδο μου στην ΙΙΙ Εθνικη κατηγορια..

Καλυ τυχη και στους 2 φιναλιστ, χωρις τραυματιες , για να δουμε το θεαμα που πρεπει στους τελευταιους αγωνες της 27ης σεζον..

This Post:
22
257498.209 in reply to 257498.208
Date: 7/3/2014 11:18:08 AM
Overall Posts Rated:
4141
Αναλυση δεν εχει ρε παιδια για τον 1ο μεγαλο τελικο που παρακολουθησαμε???:P

This Post:
00
257498.210 in reply to 257498.209
Date: 7/4/2014 12:31:28 PM
Overall Posts Rated:
66
Παιδια κατι εχει παθει ο Νικος :O δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα....ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?

This Post:
00
257498.211 in reply to 257498.210
Date: 7/4/2014 1:51:24 PM
Overall Posts Rated:
7070
Μην ανησυχείται παιδιά μια χαρά είμαι ;)

Απλά έχω καλοκαιρινή προετοιμασία για την τρίτη λυκείου επειδή δίνω του χρόνου Πανελλήνιες και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Μέχρι τις 25 Ιουλίου δεν θα γράφω καθόλου αναλύσεις, τον Αύγουστο ίσως γράφω αλλά από Σεπτέμβριο θα είναι απίθανο να προλαβαίνω να μπαίνω πάνω από 4-5 ώρες την εβδομάδα άρα ας πάρει κάποιος άλλος τη σκυτάλη μιας και την παραεπόμενη σεζόν(29) λογικά θα ανέβω στην τρία.

This Post:
33
257498.212 in reply to 257498.211
Date: 7/6/2014 3:40:07 PM
Overall Posts Rated:
152152
Τελος 27ης σεζον...

Παει και αυτη...
Αλλη μια σεζον τελειωσε..

Τελευταιο μηνυμα απο μενα προς ολους, απ'την ιδια κατηγορια..

Ο στοχος μου επετευχθει δλδ η ανοδος στην ΙΙΙ Εθν.κατηγορια.
Πολλα σκαμπανεβασματα σ'αυτη την σεζον για τον ΑΕΤΟ, αλλα με σχεδον απολυτο ελεγχο του στοχου μου..
Οι Τελικοι , που δεν γραψαμε αναλυση γι'αυτους ηταν σχετικα τυπικη διαδικασια για εμενα, αφου η ομαδα του Νικου στους 2 τελευταιους αγωνες κατεβηκε χαλαροτερη με αλλαγες στην ομαδα του και χωρις τον στυλοβατη Σεντερ του Adam Bayer
τον οποίο πουλησε λιγες ημερες πριν..

Για 2η φορα στο παιχνιδι ανεβαινω στην ΙΙΙ κατηγορια και ελπιζω με τους καταλληλους χειρισμους να μεινω εκει, κοιτωντας ψηλοτερα..

Ευχομαι σε ολους σας να τα πουμε σαν αντιπαλοι ξανα στις ψηλοτερες κατηγοριες και να ξαναφτιαξουμε το παρεακι που ειχαμε τον τελευταιο καιρο..

Θα τα λεμε και στο chat φυσικα και τη νεα σεζον και απο τα post που θα μπαινω να σας λεω τη γνωμη μου για το πρωταθλημα σας..
Δε τον ξεχναω τον IV.27 ομιλο με τιποτα..

Καλη.. προετοιμασια για την 28η..
Παω να ψαξω 2-3 "αστερακια" ν'αγορασω που χρειαζομαι απαραιτητως...!!!

This Post:
22
257498.213 in reply to 257498.212
Date: 7/6/2014 3:51:59 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλη επιτυχια commandante στην ΙΙΙ,δεν θα ξεχασω ποτε τις πλακες που ειχαμε εδω μεσα,ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα για σενα,φιλε!!!

Advertisement