Ne bih mnogo da se mesam u vasu diskusiju, ali je jedna stvar ocigledna.
Tuna je predao mec u ligi, znajuci da je vrlo lako mogao da se dogovori sa bratom da obojica izvedu polu-tim gde bi njegov bio za nijansu jaci (kao sto je to uradio drugi polufinalni par). Nadalje, Tuna ima pobedu manje zbog toga i time ugrozva cak i svoje 4. mesto u ligi, dok se od 3. moze oprostiti posle predaje PO Knightsima. S druge strane, Sire, znajuci da ima dogovoren mec u polufinalu, lagano Ivku izvodi najjaci sastav, iako bi, da je igrao u polufinalu protiv nekog od brace, 99% predao taj mec zbog kupa. Da ne pominjem koliko ce Tuni biti teze da prodje Ivka u gostima od mene i nekako se dokopa finala divizije. Dakle, stvari nisu iste, i to je cinjenica. Ako sam negde pogresio, ispravite me.
Vas "klan", Dumba, Mordore, Sire i nekada Matija, uvek planira kome je najpotrebnija pobeda i u skladu sa tim se sastavljaju sastavi pred mec. Za razliku od vas, ja, i jos par menadzera sa kojima se svakednoveno cujem (Ivko, Lale, Markovic...) ne propustimo priliku da se muski pokoljemo kad god se sretnemo :). Ok, svacija je sloboda da radi kako i sta hoce, da li ce tie ili ct nekom da lupi, da li ce da preda neocekivano i sl, samo nemojte na Tunu i Krmelja projektovati svoje osobine kad je ocigledno da igraju posteno, mnogo postenije i od mene, a kamoli od vas.
I da, da ne ispadne da sam i ja u doslohu sa bracom (iako je poznato da ih cenim kao poznavaoce BB-a i rivale), ne slazem sa sa njihovim donekle potcenjivackim stavom prema BBB-u (kao da je lako osvojiti 2, a verovatno i 3x B3 zaredom), ali samo slep covek moze reci da su posle njihovog polufinalnog meca ispali isti kao i vi.
Izgleda treba da se pronadje prevodilac za mandarinski kineski ili arapski da bi ovo neki razumeli :)
Ne slazem se samo sa ovim boldovanim. Kazes "osvojiti"... Nista tu nije "osvojeno". I ,da, lako je to "osvojiti" na takav nacin. Izvinjavam se, ali ja to tako gledam.
Zaviri u moju skromnu riznicu da vidis sta su
osvojeni trofeji. Ponosim se njima. Cak i da jednoga dana
osvojim BBB trofej, trofej protiv Velikog Samuraja u drugoj ligi ce mi biti drazi. Jer bio je to spektakularan i nezaboravan okrsaj.
I ne, nisam ni ja u dosluhu ni sa bracom, ni sa sestrama ni sa bilo kim iz Prve lige. Ne pamtim kada sam poslednji put razmenio mail sa nekim prvoligasem, ako ne racunam nailove zbog treniraca :)
Saurona ne mrzim. Kada sam usao u Prvu ligu bio sam odusevljen njegovim timom. Najiskrenije sam mu cestitao kada je osvojio Kup cini mi se.
Laprdanja ne volim. Volim da vidim kada se oglasi neko ozbiljan kao Ivko i kaze misljenje. Njegove reci bas imaju tezinu.
Prevare ne volim, ali ne mislim bas da je ovo igra samo za kaludjere.
Izvinite sto sam rekao sta sam imao :D
ps Ogi izvini sto te krancovah onomad u Kupu, jos mi zao zbog toga :)
Mogli smo da se dogovorimo :D