Zirvede deprem!! Kıdı gene yaptı yapacağını ve Arel'in namağlup ünvanına son vererek zirveyi averajla da olsa ele geçirdi! Arel bundan sonraki maçlarda deli gibi fark yapmanın peşinde olacak, aksi halde konferans finalinde Kıdı Arena cehennemine yeniden gelmek zorunda kalır! Bu arada seyirciye de teessüflerimi sunuyorum! Maçtan önce bilet fiyatlarını eccük artırdık diye salonda hemen kocaman boşluklar oluştu! Bunları bir kenara yazdım!
Schweppes gene kayıplarda! Play-off'a takviye yapmadan girerse 2. lig hayalleri bir başka bahara kalır Schweppes için! Doğudaki maçlar nefes kesmeye devam ediyor bu arada. Miami rahat bir galibiyetle üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Çanakkale Kordon dramatik bir yenilgi almış ama yine de bu kadrosuyla ligde kalacağını düşünüyorum.
MGH'yi tutturamamış olmamıza rağmen maçı kazanmayı başarmak, takım için büyük moral oldu. Bundan sonra bütün maçlar final havasında geçecek bizim için. Yine de ligin favorisi, oturmuş kadrosuyla Arel'dir. Bunu herkes de görüyor ve kabul ediyor. Bakalım ligin sonunda neler olacak?