Ahojte!
V pondelok sme porazili susediacu Cesku Republiku 109-125 a s tymto vitazstvom sme odstartovali seriu pripravnych zapasov pred daslou sezonou.
Experiment s taktikou Princeton sa vyplatil a mali sme vysoku uspesnost trojek, aj ked isto pomohla superova nizka nalada.
Dnes hrame svoj druhy priatelsky zapas a to proti Malte, ktora skoncila posledna vo svojej kvalifikacnej skupine.
Malta je vo svete 87. v rebricku a my sme 20. Rozdiel v rankingu je velky ale napriek tomu to nie je tak jednoduche, lebo Malta ma normalnu naladu zatial co nasa je dost nizka.
Budeme hrat normalnou taktikou po experimente minuly zapas, ktory vysiel dobre ale na tim typu Malta a na ich obranu staci vseobecny utok.
V obrane budeme hrat Zonu 3-2, lebo okrem jedneho zapasu hrali vzdy vonkajsou taktikou a to je ich najsilnejsia zbran.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Jasensky/Ferak/Ondrias
SG: Dunajsky/Rezso/Ondrias
SF: Krahulik/Dubravcak/Krahulik
PF: Docekal/Durcenka/Plavala
C: Smola/Jabados/Plavala
Extra:
Zmeny oproti zapasu s Ceskou Republikou:
Na SG poste je starter Dunajsky, ktory mal dobry zapas proti Ceskej republike. Nahradnikom je po prvy krat Rezso, lebo ma lepsiu formu ako Ondrias, ktory je nahradnikom.
Taktiku hrame Push the Ball (Tlac loptu), lebo super ma slabu obranu a to treba vyuzit.
V obrane hrame Zonu 3-2, lebo super preferuje vonkajsie utoky a preto by bolo dobre ich zastavit.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa