BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: carapan
This Post:
00
136218.204 in reply to 136218.202
Date: 3/26/2010 8:02:07 AM
Overall Posts Rated:
33
Taman sam krenuo da pisem sledece
"primecujem da vrlo nerado odgovarate na pitanja nas koji ne pisemo cesto na forumu nego da se uglavnom prepucavate oko vasih licnih i nerazjasnjenih stvari. A posle cete da se pitate zasto nema puno nas na forumu.
Uostalom, evo vec sam zazalio sto sam uopste pisao bilo sta. Samo nastavite da lajete jedni na druge pa ce pobednik da ima sramotnih 20 glasova od ukupno 900 aktivnih menadzera"
kad eto odgovora
Dobro, jasno je to, ja nekad nemam vremena da postavim taktiku u svom klubu. Hvala na odgovoru idem da citam dalje i da se zakacim ako me jos bude zanimalo sta posto ste vec voljni da pricate

This Post:
00
136218.205 in reply to 136218.199
Date: 3/26/2010 8:13:07 AM
Overall Posts Rated:
500500
aj postavi još jednom to pitanje. znam da ti nisam odgovorio, jer sam smatrao da je već sve ispričano pa bi se samo ponavljao. ali kad insistiraš odgovoriću ti. pokušao sam sad da ga nađem, ali nisam uspeo, pa ako može postavi pitanje još jednom. mada mislim da je ta priča oko tog poziva skroz ne bitna stvar.
flaviusu nisam odgovorio, jer ne dozvoljavam da mi drži neka moralna predavanja. post da počinje sa rečima "sram te bilo" i posle da mu ja odgovaram. a pri tom ga nikad ni u jednom postu nisam uvredio. jedini problem između nas dvojice je taj što sam ja postavio pitanje vezano za razvoj mladih igrača, nakon čega mi je on drsko odgovorio "idi brate, čitaj forume" i pri tom se uvredio i rekao da sa mnom više neće da komunicira.
p.s. znam da je flavius dobar čovek i da sa većinom korisnika ima ok odnos, kao što je imao i sa mnom do tog trenutka. ali kad god neki selektor drsko odgovori na normalno pitanje, kritikovaću ga. možda je bio nervozan zbog nekih drugih razloga u tom momentu, pa je tako reagovao, ali posle budeš čovek i priznaš da si pogrešio, a ne da glumiš uvređenu mladu. uostalom svako ko ne želi da komunicira sa mnom zbog neke rasprave na bb-u, smatram da ima ozbiljan problem. ja sam ovde za ova 2 dana imao brdo rasprava sa SŠ i tobom (daj bre uđi više u SŠ ovako me samo zbunjuješ :) ), ali nemam nameru da nekog od vas shvatam kao neprijatelja.

This Post:
00
136218.206 in reply to 136218.1
Date: 3/26/2010 8:13:07 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Имам питање за Јарлеу, али може ми одговорити на њега и Флавијус! Колико у овом тренутку имамоиграча 20-21 године са потенцијалом 8+ да се редовно и адекватно тренирају и колико је од њих на позицији ПГ и СГ!
Знам да сте одрадили феноменалан посао до сада и занима ме још да ли сте планирали да урадите нешто слично као неке репрезентације да задужите по једног тренера за сваку позицију или нека комбинација, а да селектор наравно има увида у све (односи се на селектора У21, као координатора)!

П.С. на ово последње питање могу одговорити сви кандидати ако имају неко мишљење о томе!
ПОЗЗ

From: kotoor

This Post:
00
136218.207 in reply to 136218.204
Date: 3/26/2010 8:18:28 AM
Overall Posts Rated:
500500
hehehe... moguće da tako delujemo sa strane :)) ja lično mislim da delujemo kao gomila bolida, ali šta sad da se radi :)
i nije to 900 aktivnih menadžera, nego možda 300. ostatak ide na one koje otvore klub, pa ništa ne rade ili se loguju jednom u mesec dana...
aj srećno čitanje :)

This Post:
00
136218.208 in reply to 136218.206
Date: 3/26/2010 8:39:25 AM
Overall Posts Rated:
500500
Знам да сте одрадили феноменалан посао до сада и занима ме још да ли сте планирали да урадите нешто слично као неке репрезентације да задужите по једног тренера за сваку позицију или нека комбинација, а да селектор наравно има увида у све (односи се на селектора У21, као координатора)!

П.С. на ово последње питање могу одговорити сви кандидати ако имају неко мишљење о томе!
ПОЗЗ

očekivao sam više ovakvih pitanja na izborima, pa bi objasnio svoj plan o razvoju igrača. moj odgovor bi upravo bio ovakav.
ja bi vodio računa o igračima koji su na najužem spisku, dakle njih 20-ak koji će pokušati da izbore plasman na evropsko prvenstvo. i to će biti uglavnom igrači od 21 godine, eventualno poneki 20-godišnjak. a za svaku poziciju bi postojao trener koji bi savetovao i sarađivao sa menadžerima potencijalnih reprezentativaca. naravno svaki od tih 5 trenera bi se prvo sa mnom dogovorio kakve uslove i kakve instrukcije dajemo vlasnicima potencijalnih reprezentativaca.
mislim da se od svake nova generacije izašle sa drafta (igrači od 18 godina), mora raditi bar sa 50 igrača (10-ak za svaku poziciju), da bi tokom naredne 3 sezone neki otpadali (zbog dugih povreda, zbog neadekvatnog treninga, zbog neozbiljnosti vlasnika...) i da onda kad budu imali 21 godinu dobijemo 10-15 igrača koji su na najvišem mogućem nivou i da bez problema idemo na svetsko prvenstvo, a tamo šta uradimo, uradimo.....

This Post:
00
136218.209 in reply to 136218.208
Date: 3/26/2010 8:42:30 AM
Overall Posts Rated:
2121
ovo su vec konkretni planovi to se ceni :)

This Post:
00
136218.210 in reply to 136218.205
Date: 3/26/2010 8:42:52 AM
Overall Posts Rated:
5757
aj postavi još jednom to pitanje. znam da ti nisam odgovorio, jer sam smatrao da je već sve ispričano pa bi se samo ponavljao. ali kad insistiraš odgovoriću ti. pokušao sam sad da ga nađem, ali nisam uspeo, pa ako može postavi pitanje još jednom. mada mislim da je ta priča oko tog poziva skroz ne bitna stvar.
flaviusu nisam odgovorio, jer ne dozvoljavam da mi drži neka moralna predavanja. post da počinje sa rečima "sram te bilo" i posle da mu ja odgovaram. a pri tom ga nikad ni u jednom postu nisam uvredio. jedini problem između nas dvojice je taj što sam ja postavio pitanje vezano za razvoj mladih igrača, nakon čega mi je on drsko odgovorio "idi brate, čitaj forume" i pri tom se uvredio i rekao da sa mnom više neće da komunicira.
p.s. znam da je flavius dobar čovek i da sa većinom korisnika ima ok odnos, kao što je imao i sa mnom do tog trenutka. ali kad god neki selektor drsko odgovori na normalno pitanje, kritikovaću ga. možda je bio nervozan zbog nekih drugih razloga u tom momentu, pa je tako reagovao, ali posle budeš čovek i priznaš da si pogrešio, a ne da glumiš uvređenu mladu. uostalom svako ko ne želi da komunicira sa mnom zbog neke rasprave na bb-u, smatram da ima ozbiljan problem. ja sam ovde za ova 2 dana imao brdo rasprava sa SŠ i tobom (daj bre uđi više u SŠ ovako me samo zbunjuješ :) ), ali nemam nameru da nekog od vas shvatam kao neprijatelja.

Ti si dobio poziv i time si mogao i trebao da budes upoznat sa svim stvarima, sa svim igracima, o njihovom razvoju, o njihovim menadzerima, kako ih ko trenira,ma bukvalno sa svime u vezi repke. Ali tebi je lakse bilo da mi guras prst u oko time sto ces to da pitas javno, na forumu. Iako su to neke stvari o kojima ne treba bas na forumu raspravljati. Mnogo se ljudi javi i pita na bb-mail, zasto ovaj nije u repki, imamo li bolje igrace na toj poziciji i to slicno. Svi dobiju odgovor, kakav smatram da treba, neki cak i vise nego sto bi trebalo. A jedino si ti hteo da se pokazes dusebriznikom i o tome na forumu da raspalis, iako, opet napominjem, pruzena ti je mogucnost da sa time budes detaljno upoznat. Ja sad ne mogu tacno da se setim detalja, ali zar ti nisi trenirao mlade reprezentativce, zar ja i ti nismo o njima preko bb-mail zavrsavali pricu, a vecini menadzera koji imaju igrace u repki sam cesto govorio i vise nego sto treba. Pretpostavljam da je i sa tobom bilo tako, ali opet, to ne potpisujem da je tako, jer se ne secam. I cemu onda rasprava o tome na forumu?? Zar to nije moglo preko maila da se zavrsi?? Pa onda kad dobijes odgovor, ako nisi zadovoljan, ili cak i ako jesi, i ako mislis da time neces da naudis reprezentaciji, otvori lepo temu na forumu pa kreni u kritikovanje.

This Post:
00
136218.211 in reply to 136218.205
Date: 3/26/2010 8:46:08 AM
Overall Posts Rated:
122122
Pitao sam da li mozes da se stavis u poziciju flavijusa pa da ocenis sam sebe kako je izgledalo to sto si prihvatio poziv pa onda nisi poslao taktiku (ili sta vec) a nisi se ni javio zasto te nije bilo. Po mom misljenju, treblo je da kazes da nisi stigao da odradis to jer si imao drugih obaveza (zivi smo ljudi). a posto se nisi javio mozda si ispao neozbiljan ? Samo to sam hteo da razjasnimo tj da sagledamo iz ugla selektora, nista drugo.

ja sam ovde za ova 2 dana imao brdo rasprava sa SŠ i tobom (daj bre uđi više u SŠ ovako me samo zbunjuješ )
Niti me je ko zvao u SS (bar ne zvanicno), niti bih ja taj poziv prihvatio sada (npr Flavijus to zna). Iako podrzavam taj nacin vodjenja repki ne zelim da uzimam jos jednu obavezu na sebe jer ne znam koliko mogu da se posvetim tome. Generalno sam stava da kao LA i ne treba da imam jos zaduzenja pogotovo sada kad ima dosta aktivnih menadzera koji vec par sezona igraju BB. A da pomognem koliko mogu to hocu uvek i kome god da treba pomoc

Fair play!!!
This Post:
00
136218.212 in reply to 136218.211
Date: 3/26/2010 9:04:51 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
sve ovo me potseca na ono "...i ako vam se ne svidja ova pesma nasa pevacemo opet opet opet - kupio mi tata..."
jako malo konstruktivnosti, previse nepotrebnog zaostravanja odnosa...

This Post:
00
136218.213 in reply to 136218.211
Date: 3/26/2010 9:05:56 AM
Overall Posts Rated:
500500
taj dan kad sam stigao, poslao sam jarleyju poruku tipa "jbg imao sam neke obaveze, nisam stigao da pošaljem taktiku".
i 8 put :) ti kažem bezveze potenciraš tu priču. očigledno da njima nije bila preko potrebna moja pomoć (što je i normalno, jer je dovoljno ljudi uključeno), a ja u tom periodu nisam imao previše vremena. da mi je dat neki konkretan zadatak, verovatno bi ga obavio, ovako ništa.
slažem se da ti ne trebaju dodatna zaduženja, pošto ni posao LA ne radiš kako treba. ceo dan ti stoji neprevedena vest, a ovde bistriš reprezentativnu politiku sa mnom :))))
šalim se naravno. pozdrav za najboljeg LA...

This Post:
00
136218.214 in reply to 136218.213
Date: 3/26/2010 9:08:52 AM
Overall Posts Rated:
122122
slažem se da ti ne trebaju dodatna zaduženja, pošto ni posao LA ne radiš kako treba. ceo dan ti stoji neprevedena vest, a ovde bistriš reprezentativnu politiku sa mnom)))
šalim se naravno. pozdrav za najboljeg LA...
Hehe, idi pisi primedbu na temi Prevod BBa - Primedbe

Last edited by LA-popeye91 at 3/26/2010 9:09:08 AM

Fair play!!!
Advertisement