Posto ja ovde jedini nemam drvenog advokata, a vidim da su svi vec iznajmljeni moracu sam da ti pisem.......
Odgovorio sam ti i u poruci, samo sto ti to ne vidis ili se samo pravis da ne vidis! Ban si popio zbog svog recnika i zato sto se spustas na nivo istog! A ja nikada sebi necu dozvoliti tako niske grane.
A to sto je Bil rekao, to je vredno jednog velikog bana... ali sada stvarno nemam preca posla nego njega, GM-a da tuzim... neka njemu kao zvanicnom staff-u BB-a ide na dusu takvo ophodjenje i ponasanje. Nema tu mnogo sta da se komentarise, svako normalan ko procita ovu raspravu moze videti o kakvim se intelektualnim razlikama radi.
znaci, los recnik, je kad nekog prozoves zato sto ga otrsis 25 razlike na njegov normal. i cela prozivka je bila zato jer ti na meni budzis entuzijazam, jer ne znas ni jednog mog igraca, jer su mi igraci smesni, jer nikad nisam ni u cemu prvi, itd.. sto znaci da sam se samo spustio na tvoje grane. a da li su one niske ti proceni.
izvini ozzy, nisam znao da si tako fin pa te pogadja svaka rec.
a da si mi odgovorio NISI, vec svaki put kad budes prozvan samo lepo prebacis pricu na neku drugu stranu i ispadnes, po tebi, zrtveno jagnje.