Καλημέρα,
Θα σε συμβούλευα να μην ανεβάσεις την τιμή, ιδίως στις φθηνές θέσεις, διότι ήδη τα 12 για 4η κατηγορία είναι πολλά. Εγώ με 2 χρόνια στην 4η κατηγορία, όπου την 2η ήμουν και πρωταθλητής είχα τιμή 10. Τώρα στην 3η έγω 13. Μπορείς να καταλάβεις λοιπόν ότι το να ανεβάζεις συνεχώς τις τιμές είναι κακό μακροπρόθεσμα. Εγώ θα σου έλεγα να τις ρίξεις κιόλας. Το γήπεδο σου πρέπει να έχει τουλάχιστον 7000 θεσεις στο τέλος της σεζόν, αν θες του χρόνου να έχεις ελπίδες για κάτι καλό. Καλύτερο να πληρώνεις για να αυξάνεις τις θέσεις του γηπέδου, παρά να τα δίνεις σε 4άρηδες γιατρούς και Pr. Τσάμπα λεφτά ιδίως για τους δεύτερους. Σκέψου ότι οι φθηνές θέσεις είναι αυτές που σε στηρίζουν, όταν πας καλά, αλλά σε παρατούν κιόλας, όταν πας άσχημα. Άρα να είσαι προσεκτικός. Δεν μπορείς, επειδη έκανες 4 νίκες να αυξάνεις συνεχώς τις τιμές. Σκέψου το και πρακτικά. Αν στην αληθινή σου ζωή είχες επιχείρηση και είχες αρκετά έσοδα, θα αύξανες τις τιμές; Φυσικά και όχι, διότι θα πετύχαινες να δυσαρεστήσεις τους "πελάτες" σου και να έχεις πτώση τζίρου, άρα για να ανταπεξέλθεις να τις κατεβάσεις εκ νέου.
Σιγά σιγά τις αυξάνεις όλες βάση των εσόδων σου και του τί προσδοκάς να κάνεις. Δεν υπάρχει στάνταρ, πιστεύω, επιτυχίας σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Last edited by epanastatis79 at 2/29/2012 4:33:52 AM