Tave siek tiek turiu nuvilti ir pataisyti, tautos 'geda' tai tik tu ! :)
Del viso pikto patvirtins mano zodzius ir Raxenel, nes kai buvom NT stabe, tai jis man net rase jog tave mest is to stabo norejo, nes ant tiek nevykelis budavai.. kad baisu.:D
O dar pameni su mano zaidejo treniravimu istorija kai nesugebedavai nei vieno teisingo anglisko zodzio islement, arba driblinga su verzimusi sakei treniruot iki 15 u21 zaidejui?:DD
Tad vienintelis sudo malejas tai tu, ir tas iskovotas medalis taves geresniu nepadaro, nes kazkodel nuojauta sako kad ji net ne tu o Minde iskovojo, kurio tu klausei kaip seimininko ;) kalbant apie mane, jokiu nuoskaudu nejauciau ir nejauciu, zinant kad mano iskovoti pasiekimai u21 istorijoje yra 2-3 vietose besidalinant su PauliumV. Buvo begales prastesniu treneriu kurie iki to net nedaejo.
P.s apie peru komandas ne tau kalbet, jaunuoli nes tau iki manes toli ant tu zaideju ruosimo kaip man iki kokio Ignas(dabartinis stabo narys) pagal paruostu zaideju rinktinei skaiciu. Zinau as daug faktus ir buvau ne toks vienintelis, kuris vardan rinktines prisiemiau sau rizika, bet ne piemenim kaip tu tai zinot, dziaukis pergale ir stenkis nenuvilt, o patarciau pasiimt koki lbblista i staba, nes pacio galvoje nekazkas yra;) isivaizduojami draugai.. mm:D gal tu atsiversk tu komentara ir paziurek kiek pliusu uzmesta? Paziurek kas kandidatavo i nt si sezona, tai tas pats tavo vadinamas scorpionas, tad nelabai isivaizduojami draugai kaip manai?:) ir nelaimejo jos si sezona tik todel, kad nelabai kas ji dabar jau pamena
Last edited by Ž.Obradović at 11/20/2015 3:23:01 AM