BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
271858.204 in reply to 271858.197
Date: 10/18/2015 3:50:04 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Poenta cele price jeste da njihova utakmica nije bila dobra za gledanje.Zar je moguce da zaboravljas kako su braca poludela, onomad, kad smo Matija i ja igrali finale, te su je problem bio kako nisu mogli da uzivaju u finalu, a narocito nisu mogli da uzivaju korisnici iz nizih liga.
Da li je njihov duel opravdao ocekivanja u 1/2 finalu kupa? Nije nego...
Znaci oskrvnavili su znacaj kupa, da ne kazem da su se p*pisali na Zuckovu levicu...
A sto se mene tice, ovakvi mecevi su valjda nuspojava mog nadimka, zar ne?
Apropo brata Matije, ja jos uvek pamtim onaj, da kazem krajnje simpatican post brata Tune, da ja nista ne bih uradio bez Matije, te da je isti uveliko doprineo mom proslogodisnjem uspehu....budi Bog sa nama.
Iskreno, BB ne bi bio isti bez brata Tune, zaista.Jednom, a to ce biti uskoro, kada batalim ovu igru, uvek cu se sa osmehom secati njegovih inteligentnih postova, pokusaja da otkrije toplu vodu, iz sezone u sezonu...dok, sa druge strane, na konkretna pitanja je uvek ostao nedoreciv, iz veoma poznatog razloga.
Da li mi verujes ili ne, ostavicu tebi da sam das sud, ali ja se, vec poslednje 2 sezone, logujem preko one stvari.Provodim u igri 5min u 2 dana, izgubio sam onu zelju za igranjem koju sam imao na pocetku samog bitisanju u njoj...da nema brata Tune, ja bih ovo odavno batalio, stoga i on ima zasluge u mojim uspesima.
Drugo, ja nemam nameru da osporim njegovo znanje ove igre, predanost i posvecenost, to je vec neka druga prica, prica koja ne menja cinjenicu da je decko opsednut Matijom i mojom malenkoscu...pa zar je moguce da si zaboravio da je on, i pored teskog dana na njivi, stigao da redovno pise o meni i mojim "necasnim ranjama"...

From: Ogi

This Post:
00
271858.205 in reply to 271858.203
Date: 10/18/2015 4:32:22 PM
Overall Posts Rated:
172172
E nek' je i za mog igrača neko ponudio...

... čisto da ne odem u minus :)

iz 1 u 4 :D

From: DruG ALAvi

To: Ogi
This Post:
00
271858.206 in reply to 271858.205
Date: 10/18/2015 4:52:22 PM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
414414
Malo mi žao Navara, ne kolege menadžera, već ovog španskog centra, što ode u Poljsku...
Odlazak ostale trojice me je baš obradovao. Odradili su to za šta su bili plaćeni

Last edited by DruG ALAvi at 10/18/2015 8:41:59 PM

This Post:
22
271858.207 in reply to 271858.190
Date: 10/18/2015 8:18:14 PM
Predragon
III.7
Overall Posts Rated:
175175
Ne bih mnogo da se mesam u vasu diskusiju, ali je jedna stvar ocigledna.

Tuna je predao mec u ligi, znajuci da je vrlo lako mogao da se dogovori sa bratom da obojica izvedu polu-tim gde bi njegov bio za nijansu jaci (kao sto je to uradio drugi polufinalni par). Nadalje, Tuna ima pobedu manje zbog toga i time ugrozva cak i svoje 4. mesto u ligi, dok se od 3. moze oprostiti posle predaje PO Knightsima. S druge strane, Sire, znajuci da ima dogovoren mec u polufinalu, lagano Ivku izvodi najjaci sastav, iako bi, da je igrao u polufinalu protiv nekog od brace, 99% predao taj mec zbog kupa. Da ne pominjem koliko ce Tuni biti teze da prodje Ivka u gostima od mene i nekako se dokopa finala divizije. Dakle, stvari nisu iste, i to je cinjenica. Ako sam negde pogresio, ispravite me.

Vas "klan", Dumba, Mordore, Sire i nekada Matija, uvek planira kome je najpotrebnija pobeda i u skladu sa tim se sastavljaju sastavi pred mec. Za razliku od vas, ja, i jos par menadzera sa kojima se svakednoveno cujem (Ivko, Lale, Markovic...) ne propustimo priliku da se muski pokoljemo kad god se sretnemo :). Ok, svacija je sloboda da radi kako i sta hoce, da li ce tie ili ct nekom da lupi, da li ce da preda neocekivano i sl, samo nemojte na Tunu i Krmelja projektovati svoje osobine kad je ocigledno da igraju posteno, mnogo postenije i od mene, a kamoli od vas.

I da, da ne ispadne da sam i ja u doslohu sa bracom (iako je poznato da ih cenim kao poznavaoce BB-a i rivale), ne slazem sa sa njihovim donekle potcenjivackim stavom prema BBB-u (kao da je lako osvojiti 2, a verovatno i 3x B3 zaredom), ali samo slep covek moze reci da su posle njihovog polufinalnog meca ispali isti kao i vi.

Izgleda treba da se pronadje prevodilac za mandarinski kineski ili arapski da bi ovo neki razumeli :)
Ne slazem se samo sa ovim boldovanim. Kazes "osvojiti"... Nista tu nije "osvojeno". I ,da, lako je to "osvojiti" na takav nacin. Izvinjavam se, ali ja to tako gledam.
Zaviri u moju skromnu riznicu da vidis sta su osvojeni trofeji. Ponosim se njima. Cak i da jednoga dana osvojim BBB trofej, trofej protiv Velikog Samuraja u drugoj ligi ce mi biti drazi. Jer bio je to spektakularan i nezaboravan okrsaj.
I ne, nisam ni ja u dosluhu ni sa bracom, ni sa sestrama ni sa bilo kim iz Prve lige. Ne pamtim kada sam poslednji put razmenio mail sa nekim prvoligasem, ako ne racunam nailove zbog treniraca :)
Saurona ne mrzim. Kada sam usao u Prvu ligu bio sam odusevljen njegovim timom. Najiskrenije sam mu cestitao kada je osvojio Kup cini mi se.
Laprdanja ne volim. Volim da vidim kada se oglasi neko ozbiljan kao Ivko i kaze misljenje. Njegove reci bas imaju tezinu.
Prevare ne volim, ali ne mislim bas da je ovo igra samo za kaludjere.
Izvinite sto sam rekao sta sam imao :D

ps Ogi izvini sto te krancovah onomad u Kupu, jos mi zao zbog toga :)
Mogli smo da se dogovorimo :D

This Post:
00
271858.208 in reply to 271858.199
Date: 10/18/2015 8:34:16 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Jbt Dumba ala smaras, bas si dosadan da covek uvene citajuci sta pises. Ne znam, ne poznajem te kao licnost, ali iz ovoga sto citam od tebe svih ovih sezona, nekako si bas ogranicen, sve ti je crno-belo. Kao da imas 15 godina, a stariji od svih nas ovde...

From: Ogi

This Post:
00
271858.209 in reply to 271858.207
Date: 10/19/2015 3:56:38 AM
Overall Posts Rated:
172172
ps Ogi izvini sto te krancovah onomad u Kupu, jos mi zao zbog toga :)
Mogli smo da se dogovorimo :D

e vala nikad ti to necu zaboraviti- doduse sad da ne rece ne bi se ja ni setio da smo igrali u kupu uopste :pPp
ima da te krancujem u prijateljskoj nekoj pod obavezno !!!

This Post:
00
271858.210 in reply to 271858.208
Date: 10/20/2015 12:03:54 AM
Overall Posts Rated:
740740
Jbt Dumba ala smaras, bas si dosadan da covek uvene citajuci sta pises. Ne znam, ne poznajem te kao licnost, ali iz ovoga sto citam od tebe svih ovih sezona, nekako si bas ogranicen, sve ti je crno-belo. Kao da imas 15 godina, a stariji od svih nas ovde...

To je to, kada ne znaš šta da odgovoriš onda ide ala smaraš, ala si ograničen itd.

This Post:
00
271858.211 in reply to 271858.210
Date: 10/20/2015 12:04:23 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
I opet zaboravih da namestim postavu za tebe. Neverovatno haha

This Post:
00
271858.212 in reply to 271858.211
Date: 10/20/2015 1:33:28 PM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
414414
Prosto da čovek ne poveruje...

This Post:
00
271858.213 in reply to 271858.212
Date: 10/20/2015 2:18:01 PM
Overall Posts Rated:
740740
Više puta izgovorena laž postaje istina

This Post:
22
271858.214 in reply to 271858.204
Date: 10/20/2015 7:49:21 PM
Overall Posts Rated:
100100
Malo kasnim, ali ne mari :) Probacu jos jednom, jer sam neobicno strpljiv ovih dana :D

Ovo sto vas dvojica pisite me podseca na onu Sekspirovu, a znam da ces i ti, Dumba, i Sauron kom si sredio da bude drugi LA (jbg, malo nam bio jedan) razumeti: "A fool sees not the same tree that a wise man sees."

Tipican primer je ovaj mec sto si naveo. Nacrtacu.

Mordor i vas klan: Dva tima se unapred dogovore ko ce biti bolji na dve dobijene, odigraju tri meca, od kojih ce planirani pobednik odneti pobedu dva puta. Sastavi timova na terenu su nebitni, uvek se isplanira na vreme ko dobija.

Braca i mi ostali: Dva tima se ne dogovore kako ce igrati, igraju mozda dva, mozda tri meca - nema planiranog pobednika. Sastavi timova su bitni, a moze se desiti da jedan od timova iz nekih svojih razloga preda mec. Drugi menadzer to ne zna i normalno da izvodi najjaci sastav koji mu je na raspolaganju.

A ako ti treba savet o real life-u slobodno se javi. Tu, veruj mi, mnogo toga možeš da naučiš od mene :)

Detinjasto je prenositi ovo na licnu ravan, jer ti ne znas ko sam, cime se bavim, i koliko znam ili ne znam. Dzaba ti sad da pokusavas popraviti utisak i ispasti mangup, kad si vec, kako ti to sam rece za bracu, pojeo govno i vredjao ljude jer se ne slazu sa tvojim shvatanjem online igrice. Iskreno, ovo tvoje podbadanje gde toboze cestitas Tuni, a kojim je i zapocela ova prica, mi je na nivou fora Gojka Sise iz Munja.

Sto se ovoga tice:
Znaci oskrvnavili su znacaj kupa, da ne kazem da su se p*pisali na Zuckovu levicu...

Vidiš meni to recimo uopšte nije jasno i ja sam 100% siguran da bi on protiv njih dvojice igrao sa full sastavom, makar nadajući se da će nekog igrača da im povredi.

Opet projektujete svoje osobine i misli na njih.

Dakle, da stavimo ovu temu ad acta: Tuna je izveo full sastav, a mogao je kao Mordor da izvede Vujakliju, Marasa i ostale dunstere. A nije, i prema tome, sto kaze Predrag, ako vam i dalje nije jasna razlika, onda tacno valja razmisliti o mandarinskom ili arapskom :)

Last edited by Qaaph Zyld at 10/20/2015 7:52:12 PM

Advertisement