BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Mladi Orlovi (Sezona 10)

Mladi Orlovi (Sezona 10) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
111749.205 in reply to 111749.204
Date: 10/22/2009 5:55:59 AM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
e svaka ti je zlatna...

Ziveli!

No guts, no glory!
From: Delija1308

To: Sire
This Post:
00
111749.206 in reply to 111749.204
Date: 10/22/2009 5:30:26 PM
Overall Posts Rated:
4141
Da se ja pitam... trazio bih od BB mastera da napravi jos jednu repku Srbija Svima :))) I da njom upravlja random menadzer svake nedelje. Pa da nas bole briga da li smo pobedili, nego da gledamo kako je koji menadzer postavio taktiku i procitao protivnika. Naravno, da se ne menjaju igraci...svima bre isti... Bla bla bla bla....

A mozda i ne bi trazio...:P

Smarate sa ovim prepirkama!!! Dajte nesto sto nismo znali... Dajte skilove protivnickih reprezentativaca ako ste vec toliko na BB-u!! Citali ste svih 10 000 postova do sad... znate sta fali BB Srbiji...pa pomozite i vi!! Istrenirajte igraca 4 sezone i recite evo ovo je igracina za sve nas!! Ovaj ce da ih demolira!!

Ako volimo Srbiju, volimo je i u RL i online igri i na svetskom prvenstu i kad nas bombarduju...

Ajde da budemo BB ZAJEDNICA Srbije!!!
Svako ko ima bolja resenja u predstavljanju Srbije u BB online svetu, nek ih iznese... Siguran sam da ce nam svima biti lakse!!!

Jednom davno sam igrao B3 i stigao do 16 najboljih, do tog kola sam dobijao i bolje ekipe od sebe... I znate li sta sam im svima rekao: THIS IS SERBIA!!!!!

Srbija u bilo kom obliku samo Srbima!!!

Ziveli!!

Svaka cast momak.

From: Godfather

To: Sire
This Post:
00
111749.207 in reply to 111749.204
Date: 10/24/2009 7:02:57 AM
Overall Posts Rated:
1212
Da se ja pitam... trazio bih od BB mastera da napravi jos jednu repku Srbija Svima :))) I da njom upravlja random menadzer svake nedelje. Pa da nas bole briga da li smo pobedili, nego da gledamo kako je koji menadzer postavio taktiku i procitao protivnika. Naravno, da se ne menjaju igraci...svima bre isti... Bla bla bla bla....

A mozda i ne bi trazio...:P

Smarate sa ovim prepirkama!!! Dajte nesto sto nismo znali... Dajte skilove protivnickih reprezentativaca ako ste vec toliko na BB-u!! Citali ste svih 10 000 postova do sad... znate sta fali BB Srbiji...pa pomozite i vi!! Istrenirajte igraca 4 sezone i recite evo ovo je igracina za sve nas!! Ovaj ce da ih demolira!!

Ako volimo Srbiju, volimo je i u RL i online igri i na svetskom prvenstu i kad nas bombarduju...

Ajde da budemo BB ZAJEDNICA Srbije!!!
Svako ko ima bolja resenja u predstavljanju Srbije u BB online svetu, nek ih iznese... Siguran sam da ce nam svima biti lakse!!!

Jednom davno sam igrao B3 i stigao do 16 najboljih, do tog kola sam dobijao i bolje ekipe od sebe... I znate li sta sam im svima rekao: THIS IS SERBIA!!!!!

Srbija u bilo kom obliku samo Srbima!!!

Ziveli!!

O hvala bogu da ima neko pametan u Srbiji :)))

This Post:
00
111749.208 in reply to 111749.207
Date: 10/26/2009 3:01:06 PM
Overall Posts Rated:
4141
Gde su sada kriticari reprezentacije kada pobedjujemo. Svaka cast i mladoj i seniorskoj reprezentaciji Srbije tj. njihovim selektorima i strucnom stabu(prepoznace se oni:) . Svaki dan se vidi sve veci i veci napredak i ako ovako nastavimo nije daleko ni top 10 u skorijoj buducnosti.

This Post:
00
111749.209 in reply to 111749.208
Date: 10/26/2009 3:25:50 PM
Overall Posts Rated:
427427
kriticar je bio banovan sve do sada delija...ja se nisam ljutio kada su pobedjivali...ja se samo ljutim kada gube..a imaju i potencijala igrackog i iskustva menadzerskog..

This Post:
00
111749.210 in reply to 111749.209
Date: 10/26/2009 4:04:35 PM
Overall Posts Rated:
4141
kriticar je bio banovan sve do sada delija...ja se nisam ljutio kada su pobedjivali...ja se samo ljutim kada gube..a imaju i potencijala igrackog i iskustva menadzerskog..

O, gde si veciti rivalu:) to" kada su pobedjivali" ne trebas pisati u proslom vremenu, nego u futuru I, za razliku od "kada gube" koje ce nadam se biti pluskvamperfekat.

This Post:
00
111749.211 in reply to 111749.210
Date: 10/26/2009 4:32:10 PM
Overall Posts Rated:
427427
kao sto se nadas da ce to biti i situacija sa zvezdom u basketu :P:P(sala...)....e kada udjemo u top 10 onda cu da cestitam...mene nervira sto se hvalio GM prosle sezone kada smo valjda bili 15 ili 13...i onda kada je spao na 23 mesto i sada je opet cilj uci u 15...i ovo je druga sezona kako se prica da ce nam tim biti bolji...da zato su sada porazi...svi zaboravljalju da se i druge repke pojacavalju...i kada sve svoje plasnove svode na sledecu sledecu sledecu sezonu...bolje da se povuku i daju nekome drugom da proba da uradi ono za sta su oni tacnije on GM "nesposoban"....bez uvreda molim

This Post:
00
111749.212 in reply to 111749.211
Date: 10/26/2009 4:44:57 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Cekaj bre da razjasnimo nesto.
1. 2 sezoni si igrao IV ligu, i usao u III botifikacijim(sto znaci, zahvali se ljudima koji su prestali da igraju, inace bi jos igrao beton ligu, 3 sezonu zaredom), i trenutno si pretposlednji u III ligi.
2. domace reprezntatvce nisi trenirao a i neces, jel nezans uopste kako to funkcionise, bar se to vidi po tvojoj ekipi.

I cekaj ti nekog kritikujes i dajes savete, ajde prvo sredi svoju ekipu pa onda pokazi na svom primeru, a ne sta bi iblio znas ja kad bih ovo ili ono.
Moras ti to konkretno da pokazes, kad se plasiras u II ili I ligu, ili ti kad pocnes da shvatas ovu igru, ti se onda nam obrati.

Last edited by no Frks at 10/27/2009 3:41:41 AM

This Post:
00
111749.213 in reply to 111749.212
Date: 10/26/2009 4:53:58 PM
Overall Posts Rated:
427427
kao prvo ne igram trecu nego drugu sezonu kao sto vidis u sezoni osam tim koji je ispao iz kupa nisam bio ja ja sma dosao kada sam vec bio ispao u cetvrtfinalu plejoff-a, 9 sezone sam bio prvi u mojoj onferenciji ali sam bzvz ispao u polufinalu zato sto sam postavio taktiku skroz pogresno i entuzijazam sam ostavio opusteno umesto da stavim mec sezone...onda sam vec istrenirao jednog italijana i litvanaca i na njima zaradio 1300000 za samo jednu sezonu...ne moram da imam 10 mladih igraca da bih imao tim u kome cu trenirati reprezentativca...dovoljno je da ih imam 2 a od njih jednom je potencijal 6-7 tako da moze i da bue potencijalni reprezentativac...i na kraju nisam rekao da ja vodim repku nego da vodi neko ko misli da moze nesto i da uradi...a ti malo prouci igraca pre nego sto krenes da ga pljujes...tacno je da sam 7 ali sam tek sada nabacio formu pojacanjima tako da ocekujem da cu ove sezone da ostanem u trecoj ligi...a koliko se secam popaja su svi postovali a nekilko sezona je igrao u trecoj ligi

This Post:
00
111749.214 in reply to 111749.213
Date: 10/26/2009 5:13:22 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Dobro, jedna ili 2 sezone u IV bez titlule mu dodje na isto.
Oko pogresna taktike i pogresnog enuzijazma, kako da komentarisemo kad su to jedine 2 stavke koje treba da znas a ti to pogresio!!!, ili u prevodu nisi znao, a znas da prozivas neke ljude ovde koji rade oko reprezentacije.
To sto si zaradi, i nije neki uspeh, pogotovo sto ti je drugi transfer upao u vreme inflacije pa te pare nisu iste kao pre 3 meseca.
A sto se tice treniranja, to nemam sta da kazem, ako ti kazes da su ti dovoljna 2 igraca da treniras, svaka cast, povlacim ono da kad dodjes u I ligu mozes nesto da kritikujes, jel tako neces doci u I nikada, pazi nikada.
Pa ti covece imas 2 igraca sa 18 godina za trening, od toga jedan ima potencija 2, strasno, takvi se igraci otpustaju, a ne treniraju, toga moze da prodas samo ako se neko zajge pa klikne slucajno, ili nekom treba ako se tako zove IRL, pa zlei takvog igraca.
A popaj je decko prevodilac ovde li te neko ko pomaze, a jos je uz to skaut za repku, ili ti opet neko ko pomaze, tako sto ceslja nase lige, gde igraju igraci koji se bas i nepojvljuju po forumima cesto, pa nam popaj vadi mlade potencijale sa drafta, i od velike je pomoci nasem mladom selektoru, kao i cela ekipa skauta.
I moj savet ti je dqa vise posecujes onaj forum za pomoc pocetnicima, ili mozes mene da pitas za savet na bb-mail(kao neki od kandidata za seletora na proslim izborima)/

This Post:
00
111749.215 in reply to 111749.214
Date: 10/26/2009 5:44:38 PM
Overall Posts Rated:
1414
Sta mislis,kada bi sutra krenuo od nule,dokle bi stigao za za 2-3 sezone? Da li bi onda bio bolji menadzer od ,recimo, Popaja(sa znanjemkoje posedujes sada)?

Advertisement