Παιδιά να είστε σίγουροι πως με τις ώρες που έχω διαθέσει με την Εθνική, ήδη πλησιάζω τις συνολικές ώρες που έχω διαθέσει με τον Προμπονά. Αλλά διαφωνώ στο θέμα του επιφανειακού παιχνιδιού. Κάθε μου νίκη ή ήττα βγαίνει μέσα από προετοιμασία κάποιων ωρών. Όχι μόνο είχα δει τον ψηλό της Πορτογαλίας, αλλά είχα βρει και κάποιους άλλους στην transfer list που παίζανε την περσινή χρονιά ή θα μπορούσε να τους καλέσει φέτος. Ενδεικτικά αναφέρω τους 3074215, 5892561, 4727778 που πέρασαν και αυτοί από την transfer list. To ίδιο και με την Ελβετία, όπου είχα βρει 4 παίκτες της, τους 5662697, 4785947, 4786086 και 4785758 είτε μέσω transfer list είτε μέσω χρηστών που τους είχανε. Και δεν σταματάει μόνο εδώ. Τα excelόφυλλα αυτά ενημερώνονται κάθε Κυριακή γιατί μπορεί να ξανασυνατήσω κάποια Εθνική ξανά, αλλά και για να δώσω κάποια στοιχεία στον επόμενο coach, στην περίπτωση που δεν θα με αγαπάτε άλλο πια!
Όσο για τη φετινή χρονιά του Προμπονά, δεν το περίμενα καν να πάει έτσι. Οι περισσότεροι αντίπαλοί μου είναι πιο πολλές σεζόν και έχουν ανώτερο budget από μένα. Οι φιλοδοξίες μου για φέτος ήταν να παραμείνω και να μαζέψω χρήμα για να ενισχυθώ. Δηλαδή άμα νικάς δεν το ψάχνεις καθόλου? Ή ακόμα καλύτερα για να νικήσεις δεν πρέπει να το έχεις ψάξει πριν? Όλα στην τύχη δηλαδή?
The secret of communication lies in defeat...