I dok Nikola gleda Star Wars i prevodi literaturu, Sale trazi nova pojacanja, Stefan pije i senluci, sa skalpom favorita u rukama, da se mi koji smo sa obe noge na zemlji osvrnemo na pretposlednje kolo ove sezone, rekao bih i najzanimljivije od pocetka. Ako ne racunamo trijumf Starsa i Gorstaka nad botovima, sve ostale utakmice su bile bar delom zanimljive. Najveci uspeh napravio je Stefan sa svojim pulenima i nalazi se na korak od plej ofa. Treba "samo" da pobedi Konjarnik u svojoj dvorani. Jako interesantna utakmica izmedju njega i Stene, i jedan i drugi su ulazili u serije, na kraju je Stena pala u produzetku. Takersi i Konjarnik su takodje odigrali spektakularnu utakmicu. Takersi su imali veliku prednost, koju je Konjarnik lagano istopio sredinom posl. cetvrtine. Medjutim, sjajan povratak Takersa, no ipak poraz sa 2 razlike. Nba i Ravangrad su takodje igrali egal do poslednje cetvrtine, kada su Nba dodali gas i zasluzeno slavili. Za mene malo iznenadjenje sto Ravangrad ide u plej aut, umesto u plej of. Liverpul i Revan su na slican nacin dobili svoje protivnike. Na kraju lako i ubedljivo, ali bilo je neocekivane prednosti Bulsa i Londona u prvom poluvremenu. Rebelsi i Luzeri su po rejtinzima opravdali zvanje derbija kola. Moje je skromno misljenje da je to najkvalitetniji par cetvrtfinala. Dobio sam, to je najbitnije, ali je bilo pakleno. Mujo Alicic je prosto briljirao. Drzao je neverovatan ritam u prvom poluvremenu, imao sut iz igre 6/6, za tri 5/5?! Nije izdrzao taj ritam do kraja, ali mi je ubacio impresivnih 8 trojki iz 11 pokusaja (ostali 4/20). U ovoj utakmici je dosla do izrazaja moja duza klupa (21 poen mojih rezervista, naspram 12 njegovih)