Ülevaade selle hooaja BB Parimate sarjast.
Viimane mäng on kodus ja sealt noolin võitu. Kasvatan veelgi korvide vahet ja vajan, et 26st 6 võiduga meeskonnast vähemalt 8 järgmise mängu kaotaksid.
Vaatasin vastasseisud üle. Kõikide nende meeskondade mängude peale on kokku vaid 9 sellist, kus mäng tõotab pingeline tulla ja minu jaoks vajalik meeskond võiks kaotada.
Seega on Zapiivo edasipääsulootus üliõrn.
Veel statistikat vaadates on seesugune tabeliseis enneolematu, sest kõikidel varasematel hooaegadel on BB Parimates 32 hulka ehk play-offi jõudnud alati mitu 6 võidu ja 2 kaotusega meeskonda: minimaalselt 3, maksimaalselt 12.
Sel hooajal on reaalne, et POsse ei jõua sellistest satsidest ükski.
Tusk.
Tusal oli põhjust.
Zapiivole on nõrk lohutus olla BB parimate turniiril parim 6 võidu ja 2 kaotusega meeskond.
Zapiivole on nõrk lohutus teada, et kõikidel varasemalt aastatel on parim 6 võidu ja 2 kaotusega meeskond ALATI 32 parema hulka pääsenud. Tänavu ei jõua sinna ka osad 7 võidu ja 1 kaotusega meeskonnad.
Zapiivole on nõrk lohutus olla BB parimate turniiril teisest Eesti klubist (madikas and co) eespool.
Tuline kahju on soome klubile kaotatud mängust. Pidi see pagana BB saatuse sõrm just selles mängus ja just esimesel veerandajal mu põhikeskmängija vigaseks laskma. Seepärast tuli kaotus ja seepärast ei jõudnud klubi POsse.
Ehk annavad kenad kaaskonkurendid mulle uuesk hooajaks veel võimaluse?
Mnjah, selleks on vaja võita kas karikaturniir või meistritiitel.
Teoreetiliselt on see veel võimalik. :)