BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
281726.205 in reply to 281726.203
Date: 12/6/2016 2:40:45 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ 2 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ Η ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ. ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΤΙΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ Β3

Πάτε καλά εσείς οι 2 ή το έχετε χάσει τελείως????Είχατε καλλονές από όλο τον κόσμο μαζί σας και βρήκατε να μαλώσετε για το Β3??????Να μαλώνατε για το ποιος θα πάρει την Κινέζα και ποιος την Γιαπωνέζα,να το καταλάβω..... :-)

From: spartan
This Post:
00
281726.206 in reply to 281726.205
Date: 12/8/2016 12:56:36 AM
Overall Posts Rated:
531531
Το καλο με το παιχνιδι ειναι οτι δεν πεταει εξω την τριτη ηλικια εισαι 35 37 39 42 θα βρεις ομαδα να παιξεις μπασκετ πω πω γη και ουρανο δινουμε για να παρουμε παππουδια πλεον ευτυχως εχω παγκοσμιας κλασης γιατρο με ειδικοτητα στα ρευματικα

This Post:
22
281726.207 in reply to 281726.205
Date: 12/8/2016 10:27:13 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Καλα ρε τι τζοκερ επιασες στα νραφτ??? Μετα απο αυτο νομιζω οτι η κατακτηση του Β3 σε περιπτωση που συμμετεχεις φετος επιβαλεται... Και μαλιστα απο οτι ακουω ο Κοτιδης μαλωνει καθημερινα με τους ΒΒς για την συμμετοχη της ομαδας

This Post:
00
281726.208 in reply to 281726.207
Date: 12/8/2016 10:48:14 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Καλα ρε τι τζοκερ επιασες στα νραφτ??? Μετα απο αυτο νομιζω οτι η κατακτηση του Β3 σε περιπτωση που συμμετεχεις φετος επιβαλεται... :) Και μαλιστα απο οτι ακουω ο Κοτιδης μαλωνει καθημερινα με τους ΒΒς για την συμμετοχη της ομαδας

Ο Κοτίδης το Β3 να το ξεχάσει!!!Είμαστε πια νο21 και πέφτουμε συνεχώς!Άσε που υπάρχουν πληροφορίες για ...''υπόγειες'' κινήσεις του Θεού,επειδή τρέμει να συναντήσει τον Κοτίδη στο Β3!! :-)

Ο πάνσοφος στον ελευθερό του χρόνο γύριζε στα ανοιχτά γήπεδα προσπαθώντας να εντοπίσει νέα ταλέντα!!Τελικά φαίνεται ότι έκανε καλή δουλειά!!

Πέρα από την πλάκα,είχα κάποιους πόντους μαζεμένους!Επειδή τις τελευταίες σεζόν τερμάτιζα πάντα αρκετά ψηλά,δεν τους χρησιμοποιούσα!!Φέτος βαρέθηκα να μαζεύω και είπα να χαλάσω μερικούς!Βρήκα έναν με 5 και 5 αστεράκια,αλλά να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να τον πάρω,διαλέγοντας 3ος από το τέλος!Μάλλον όμως μόνο ο Νικόλας ασχολήθηκε,αλλά διάλεξε φυσιολογικά τον 18χρονο φημισμένο!

This Post:
11
281726.209 in reply to 281726.208
Date: 12/8/2016 10:54:37 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Μάλλον όμως μόνο ο Νικόλας ασχολήθηκε,αλλά διάλεξε φυσιολογικά τον 18χρονο φημισμένο!

Εντελει ομως ο δικος σου ειναι καλυτερος γιατι τα 21 σκιλς διαφορα που εχουν ειναι μια διαφορα περιπου 2 σεζον προπονησης! Αν ηταν 18χρονος ο δικος σου θα εφευγε σε τρελο νουμερο. Οχι οτι τωρα δεν θα πουλησεις καλα μην τρελαθουμε

Τρομερος ο Κοτιδης και στο σκαουτινγκ. Τι θα εκαναν οι Λετζεντς χωρις αυτον...

This Post:
00
281726.210 in reply to 281726.209
Date: 12/8/2016 11:04:26 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εντελει ομως ο δικος σου ειναι καλυτερος γιατι τα 21 σκιλς διαφορα που εχουν ειναι μια διαφορα περιπου 2 σεζον προπονησης! Αν ηταν 18χρονος ο δικος σου θα εφευγε σε τρελο νουμερο. Οχι οτι τωρα δεν θα πουλησεις καλα μην τρελαθουμε :)

Ναι!Σίγουρα!Αλλά είναι λογικό πιο πριν να διαλέξεις τον 18χρονο φημισμένο και όχι τον 19χρονο,ακόμα και αν είχε λιγότερα μπαλάκια στην ικανότητα!

Δεν ήξερα πόσο πουλιούνται,μέχρι που είδα στην λίστα έναν 19χρονο φημισμένο με 62 σκιλ να παίρνει bid 3εκ.

Τρελά λεφτά θα έπαιρνε και το άλλο ντραφτ που βρήκε ο Κοτίδης,αν είχε παραπάνω προοπτική!70 σκιλ έχει και μοιρασμένα κιόλας!

Πάντως παλιά αν έπαιρνες τόσα λεφτά από ντραφτ σωζόσουν!Τώρα παίρνεις μισό 33χρονο! :-)

χαχαχχαχα!!!Ο πάνσοφος εκτιμά τα λόγια σου!!Εγώ πάλι αν τον εκτιμάς τόσο,στον χαρίζω!!! :-)

This Post:
22
281726.211 in reply to 281726.210
Date: 12/10/2016 6:44:44 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Επιτελους ο διακαης ποθος του προεδρου φοραει πλεον και επισημα τα χρωματα του συλλογου μας. Ευχομαστε καθε επιτυχια και σιγουρα στο αμεσο μελλον να καταφερει να φερει και εναν τιτλο στην ομαδα που τοσο πολυ θελει. Δεν τα καταφεραμε με τον Μαργκαλεφ και τον Ιαφετα. Το ελπιζουμε τωρα. Σιγουρα στην φετινη σεζον στοχος ειναι η παραμονη και η αγορα ενος ακομα 30χρονου διεθνη με σκοπο την ανανεωση ετσι ωστε να ελπιζουμε στο μελλον οτι θα σηκωσει η ομαδα κεφαλι.

Καλωσοριζουμε τον Χρηστο Μαμαλακη!

Υ.Γ.

Ενας γενναιος να ανοιξει το νημα της σεζον 37? Εγω αφου παω για την παραμονη φετος δεν θα το τολμησω

This Post:
11
281726.212 in reply to 281726.211
Date: 12/10/2016 7:01:30 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Βλέπω ότι ψωνίζεις από τα κάτω ράφια!!! :-)

Να σου πω την αλήθεια,περίμενα να τον πάρεις!

Ενας γενναιος να ανοιξει το νημα της σεζον 37? Εγω αφου παω για την παραμονη φετος δεν θα το τολμησω

Και εγώ για παραμονή πάω!Άρα ούτε εγώ μπορώ!!! :-)

This Post:
11
281726.213 in reply to 281726.212
Date: 12/10/2016 7:22:10 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Χαχαχα η αληθεια ειναι οτι αυτη η αγορα ή θα με οδηγησει σε καποιο τιτλο σε λιγες σεζον ή στην ΙΙ... Το σκεφτομουν μεχρι τελευταια στιγμη και λεω αντε δωστα

Αν θυμαμαι καλα ειναι ο 3ος πιο σκιλατος παικτης που εχει παιξει στο πρωταθλημα της Α1 πισω απο τον Φιλανδο του Μαμου(156) και εναν Κινεζο του Σπαρταν(149). Ομως κανενας απο τους 2 δεν ειχε παρει τιτλο οσο ειχε αυτους τους παικτες, που σημαινει οτι ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.

Και εγώ για παραμονή πάω!Άρα ούτε εγώ μπορώ!!! :-)

Θα το ακουσει αυτο ο Κοτιδης και δεν θα ξερεις που να κρυφτεις μετα... Τις προαλες που τα λεγαμε κατι για Β3 πηρε το αυτι μου να ξερεις!

Last edited by τεράστιος at 12/10/2016 7:22:43 PM

This Post:
11
281726.214 in reply to 281726.213
Date: 12/11/2016 5:58:06 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Χαχαχα η αληθεια ειναι οτι αυτη η αγορα ή θα με οδηγησει σε καποιο τιτλο σε λιγες σεζον ή στην ΙΙ... :) Το σκεφτομουν μεχρι τελευταια στιγμη και λεω αντε δωστα :P

Όποτε βλέπω Έλληνα διεθνή στην λίστα,ξέρω ότι θα τον πάρεις εσύ!!! :-)

8 ek. είναι λογική τιμή για έναν τέτοιο υπερπαίχτη στα 30 και μάλιστα Έλληνα και διεθνή!Το θέμα είναι ότι έχει και μεγάλο μισθό και αν μένουν λεφτά μετά για να πάρεις και άλλους!

Θα το ακουσει αυτο ο Κοτιδης και δεν θα ξερεις που να κρυφτεις μετα... Τις προαλες που τα λεγαμε κατι για Β3 πηρε το αυτι μου να ξερεις!

χαχαχαχα!!!Άμα σωθούμε,να είναι και ευχαριστημένος να του πεις!!! :-)

Ο πάνσοφος έκανε και 2 σχόλια μετά τις νέες εξελίξεις στην καλαθόσφαιρα που βγήκαν στην δημοσιότητα:

Δεδομένου ότι ήταν ενάντια στην πολιτική του ΒΒ το να παίρνεις κάτι χωρίς αντίτιμο, οι δευτερεύουσες ικανότητες θα έχουν αυξημένη συνεισφορά με παλιότερα στον υπολογισμό των μισθών

''ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ???,,...ούρλιαξε!!!'ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΑΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ,ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ???Η ΤΑ ΣΚΑΓΑΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟ ΜΙΣΘΟ???ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ!!!!!!!!!.............(πάλι νευρίασε!!! :-) )

Σε αυτό όμως που έγινε έξαλλος είναι το παρακάτω:

Η δοκιμή θα περιλαμβάνει μερικές Αφρικανικές χώρες

''ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΟΥΣ!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Β3????ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΗΣΥΧΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!...βρωντοφώναξε!!

Να σου πω την αλήθεια,δεν κατάλαβα γιατί τα πήρε τόσο με το τελευταίο,αλλά ο Κοτίδης είναι αυτός... :-)

This Post:
00
281726.215 in reply to 281726.214
Date: 12/11/2016 6:10:50 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εκεί όμως που ο πάνσοφος εξερράγη πραγματικά ήταν το παρακάτω:

Την τελευταία σεζόν είχαμε μια περίπτωση μιας έντονα αυτοκαταστροφικής ομάδας που όδευε σε χρεωκοπία με ένα εξαιρετικά πρωτότυπο στυλ, αγοράζοντας κάθε χαμηλόμισθο παίκτη που μπορούσε. Σε αυτό το τρελό σερί για το ρεκόρ μεγαλύτερου ρόστερ, μάζεψε χίλιες πεντακόσιες (1479, για την ακρίβεια!) φτωχές ψυχές προτού πτωχεύσει εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας που του προκάλεσαν οι μισθοί τους. Παρακολουθώντας αυτό, η επιτροπή του ΒΒ αποφάσισε να ορίσει μέγιστο αριθμό παικτών σε ένα ρόστερ τους 30 (αν κάποιος έχει παραπάνω θα αναγκάζεται είτε να τους πουλήσει είτε να τους απολύσει, αλλά δεν θα μπορεί να αποκτήσει άλλους μέχρι να το κάνει). Έτσι δεν πρόκειται να συναντήσουμε ξανά τόσο ελαφρόμυαλες προσπάθειες στο ΒΒ… Ή μήπως όχι? Όπως και να έχει, η ιστορία γράφτηκε και το ΒΒ κοιτάει μπροστά

''ΡΕΕΕ!!ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ!!ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ 1479 ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,1479 ΦΤΩΧΕΣ ΨΥΧΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ!!!ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!

Θα σε παρακαλούσα στην επόμενη σας συνάντηση να τον ηρεμήσεις,γιατί είναι πολύ νευρικός τελευταία!!Δεν ξέρω αν φταίει και το γεγονός ότι δεν παλέψαμε τον χθεσινό αγώνα και οι δηλώσεις για στόχο την παραμονή που τον τσάντισαν ακόμα περισσότερο!Βασίζομαι σε σένα.... :-)

Advertisement