Genç Basketbolcular - Gök Tengri = 2
Jokzilla - KIDISPOR = 2
NEJİ - Bakü Telekom = 2
Southeast Warhawks - MİSLİSPOR = 2
Yalıncak Basket - Fame Of Justice = 2
Düzce Lakers - Camilispor = 2
AvanGuard - Errdemir67 = 1
StallionS of Hell - Arel = 2
Evvet sayın izleyicilerr, bir "Haftanın Maçı" programıyla daha beraberizzz! Haftanın maçı demek, Kıdıspor'un maçı demek! Bu hafta da konuğumuz yine eksantrik Kıdı koçu.
-Hocam soru sormaya gerek yok diye düşünerek mikrofonu direk size uzatıyorum. Buyrun!
-Eyvallah! Bu hafta zor bir maç bekliyor bizi. Jokzilla hocası tam bir kurt hoca. Hafta içi yaptığı açıklamalarla bizi rehavete sürüklemeyi amaçlıyor ama yemezler! Benim ehtiyarlar kaçın kurası! Hemen çaktılar köfteyi ve bana "Aman hocam dikkatli olalım, bu Obra hep böyle yapar. Sağ gösterip sol vurur." diye uyarıda bulundular sağolsunlar. O yüzden bu maçı çok önemsiyoruz ve rakibimizi çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Latif veya Joly'den birini durdurursak maç bizim zaten. ilk 4 yolunda önemli bir virajdayız. Sevgili taraftarlarımız da artık şu hazırlık maçlarındaki yenilgileri bahane edip tribünlerde boşluk oluşturmaktan vazgeçerlerse sevinirim! Duydunuz mu ULAN sayın taraftarlar? Dünkü özel maçta kafamdan daha büyük boşluklar vardı. Ligde 7, özel ligde 6 maçlık galibiyet serisi yaptı bu takım. ADAMIN KAFASINI BOZMAYIN ULAN! Tamam sakinim, sakinim. Sıkıntı yok. BU AKŞAM TRİBÜNLER Bİ DOLMASIN, VALLAHA SATARAM BÜTÜN TAKIMI HAAA!
-Öhömm, hocam biraz sakin lütfen. Canlı yayındayız. Şu mikrofonu alayım ben, yoksa kanalı kapattıracak bir laf edebilirsiniz her an! Evvet sayın izleyenler, Kıdı koçu eksantrik değil, direk psiko çıktı. Neyse yönetmenim işaret ediyor kısa kes aydın havası olsun diyor. Bir sonraki programda görüşmek üzere.