BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT Debatai

NT Debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224214.206 in reply to 224214.177
Date: 8/27/2012 4:29:22 AM
Overall Posts Rated:
205205
pala pala .. galiu dar karta tave pacituot: " tu man sakei jei as tiek pasieksiu kiek jus visi tada galesiu kalbet" tai klausau idemiai jusu pasiekimu! ir nebuk tokia kvaila mergiote nenurasinek n* ant manes tokiu nesamoniu,...

tai kas uzaugino visus esamus nt zaidejus? parasyk juos auginusiems menedzeriams ir paklausk, kas juos priziurejo kas veda duombaze ateities zaideju ir kitu saliu zaideju? nuo 3 sezono kas su rinktine? kas augina NT pagrindo zaidejus Lietuvoj? kai sau atsakysi i situs klausimus, ateik ir dar karta pasakyk kokie mes elitiniai klanai ar turgaus bobutes, nesuprasi jau :SS

This Post:
00
224214.207 in reply to 224214.206
Date: 8/27/2012 4:48:14 AM
Overall Posts Rated:
141141
tikrai kad jomajo.. Tai vat kai tokie meistrai kaip jus priziuri tokie ir rezultatai. Esu savo kailiu patyres tik dekui dievui kad spjoviau i jusu nuomone tad dabar auga grazus jaunis..

This Post:
00
224214.209 in reply to 224214.208
Date: 8/27/2012 5:17:04 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tai taip. Tiesiog kad niekas nesiburia ir nera aplink ka burtis. Turi buti zmogus rimtas ir lyderis, su visais tolerantiskas ir nesipykes, pvz kaip koks rycka, ucanas, kirkas, gm-ernis ar pan. kas nors is rimtu menedzeriu apsiimtu tai, tikrai prisideciau ir nevienas turbut prisidetu. As pats panasiai planavau, bet kiek kam rasiau, nelabai kam idomu buvo. Visi apie savo klubus galvojo. Tai supratau kad as ne tas zmogus, kuris galintis yra tai suburti. Todel tampytis toje pacioje vietoje, naudos nera. Nes auksciau pasiekti su tuo ka dabar turim sansu mazai, nes nesam niekuom ypatingi, zaidejai geri sustabdomi treniruoti kai arti rinktines ir tai nervina. O kei neprogresuoji o stovi vietoj, tai regresuoji.
Cia reiktu zmogaus kuris bent 3 kadencijoms eitu tas pareigos. Vadinasi reiktu jauno zmogaus mokyklinuko ar studento, nes tam reikia laiko. O idomumas ir aktyvumas nt iskart atsirastu, jei didzioji dalis aktyviuju ir auksciausiu lygu klubu isitrauktu i tai :)

This Post:
00
224214.211 in reply to 224214.210
Date: 8/27/2012 6:13:30 AM
Overall Posts Rated:
150150
aš su mielu noru UŽ, nesvarbu ar mane ar ką kitą išrinks, nes noriu prisidėti prie komandos gerinimo, kad Lietuva ne tik realiam bet ir BB pasaulyje būtų tarp lyderių, aišku tam prireiks ne vieno sezono, bet jei susirinks dideli entuziastai, kuriems komanda bus svarbiau už asmenines ambicijas tada visi džiaugsimės.

From: Frene

This Post:
00
224214.212 in reply to 224214.210
Date: 8/27/2012 6:22:55 AM
Overall Posts Rated:
3434
šiaip geriausiai čia tiktų kirkas, o ne joks II ar LBBL žaidėjas :). Tie gi savo klubais rūpinasi taip aukštai būdami:). Išviso dabar jei Kirkas laiko turėtų būtų bene pats geriausias kandidatas :). V lyga, savo klube tik jaunius prižiūri, su visais sutaria:). visi mielai padėtų:D. Nes sakau, tie iš aukštesnių lygų, klubus turi prisižiūrėt. o tai kaip paulius prakabojo pusiau tankindamas 2 sez, ne visi nori.

naujos temos nereikia manau:). Galime tilpt į esamą temą:). O va, kas šneka debatuose tiem ir nėra px:). o kas iš to, kad ten tą temą sukursi ir "prisiregistruos" visi kas gali dėl akių, bet visvien šūdą mals?:D.

Bet tavo idėją aš palaikau:). Visi kartu, galime kažką sugalvoti:).