@ όλους
καλησπέρα, καλή εβδομάδα, και καλή τύχη στην εθνική απόψε.
είμαι χαρούμενος που βλέπω συμμετοχή αυτές τις μέρες στο νήμα της εθνικής. αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει ζυμάρι για να φτιάξουμε κάτι αξιόλογο. θα διαφωνήσω όμως στο τι πρέπει να διορθώσουμε ή να εστιάσουμε. εσείς λέτε για παίκτες και προπονήσεις. το πρόβλημα δεν είναι αυτό για εμένα. το πρόβλημα είναι ότι είμαστε μια νεκρή κοινότητα όσον αφορά τη εθνική. και άντε και πήραμε το χρυσό? αν δεν μιλάμε, αν δεν διασκεδάζουμε, αν δεν κάνουμε χαβαλέ, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
γενικά κατά τη γνώμη μου οι εθνικές και οι εθνικοί προπονητές πρέπει να φαίνονται αντάξιοι στο θέμα κοινότητα, στο θέμα προπόνησης των υποψηφίων διεθνών και των τωρινών ασφαλώς, στο σκάουτιν αντιπάλων, και φύσικα στον σχεδιασμό της ομάδας και το στήσιμο της ομάδας σε κάθε ματς.
στο κομμάτι της κοινότητας από την 2η σεζόν του Χρήστου και μετά δεν υπάρχουμε καν. κι όταν δεν υπάρχουμε παύει και να μας ενδαφέρει. κι αν δεν μας ενδιαφέρει είναι πολύ δυσκολότερο να πετύχουμε οτιδήποτε. χωρίς όρεξη, μεράκι, αγάπη δεν τσουλάει τίποτα. αυτή τη στιγμή λοιπόν εγώ βλέπω έναν NC που έχει απογοητευτεί από την μοναξιά. η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργης είναι σχεδόν ολομόναχος. την ίδια ώρα δεν διαθέτει το ταλέντο να ξεσηκώσει κόσμο και να προσελκύσει το ενδιαφέρον της κοινότητας, και το γλυκό κοινώς έδεσε. 1 ποστ κάθε 4-5 μέρες δεν φτάνει ειδικά όταν 1/3 γράφεται για να περιγράψει μιζέρια, απογοήτευση, και παράπονα.
στο θέμα των εντολών προπόνησης των παικτών εγώ ξέρω τι έχει ειπωθεί σε εμένα. ωστόσο μιας και βγαίνουν προς πώληση που και που διεθνείς μας έχω μια μικρή ιδέα του ρόστερ και του υλικού αλλά και κάποιων παικτών που έρχονται από πίσω. δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με το παρελθόν, αλλά η μουρμούρα που υπάρχει παραπάνω δεν συμβαδίζει με τα οσα γράφηκαν προηγουμένως. σε γενικές γραμμές έχουμε σημειώσει τρελή πρόοδο τις τελευταίες σεζόν στους κοντούς μας έχοντας εργαλεία για εσωτερικά συστήματα. πιστεύω αυτό θα συνεχιστεί. εκεί που πονάμε είναι στους ψηλούς. και εδώ για μένα είναι περισσότερο πρόβλημα του παιχνιδιού του ίδιου με τους γιγάντιους μισθούς στους γεμάτους 3σκιλους ψηλούς.
παρόλα αυτά για εμένα μια χαρά τα πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι. σημασία παίδες έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. κι εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με το να παλεύομαι στα ίσια της σεζόν των τουρνουά της παρηγοριάς. αλλά και στα προκριματικά, λίγες ομάδες μας νικούν άκοπα. τις περισσότερες εύκολα ή δύσκολα τις κοντράρουμε.
FAQ
μπορούν να προπονήσουν οι ομάδες Α1?
εκτός θέσης δεν γίνεται όπως σωστά είπε ο Μάτσας. στη θέση τους όμως γίνεται. μπορούν ας πούμε να πάρουν έναν έτοιμο σε δεύτερα σκιλς παίκτη, να παίζει αλλαγή στις αρχές παίρνοντας προπονήσεις σε κύρια, και όταν γίνει ο καλύτερος στην ομάδα να γίνει βασικός και ο παλιός να φύγει. και στα σκούρα λίγη αντοχούλα, καμιά βολή, καμιά κατάσταση. χρήσιμα και αυτά πολύ και ειδικά οι βολές.
επιτροπή σοφών?
κινητικότητα και ζωντάνια στο φόρουμ. και 3-4-5 παιδιά εμπιστοσύνης από όλη την κοινότητα θα είναι εδώ δίπλα μας. ειδικά οι Σαριθίν, Μαμού, Μάτσας, Κάτζα, πάντα εμφανίζονται.κι αν γίνει λίγο τζέρτζελος θα έρθουν κι άλλοι.
νήμα με προδιαγραφές και πιθανά σκιλσετς διεθνών?
ζεστά ναι από εμένα σε αυτό. καλό θα μας κάνει, κακό όχι. μια φορά θα γίνει και θα υπάρχει, θα συνοδεύεται βέβαια από ένα μήνυμα που θα τοννίζει την αναγκαιότητα επικοινωνίας με το τιμ.
να αναλάβουν νεότεροι?
κατεβαίνεις υποψήφιος στις εκλογές κι αν εκλεγείς μπράβο σου. δεν υπάρχει καμιά κλίκα ή κάνα δαχτυλίδι. θα πρέπει να σε πείσει όμως ο υποψήφιος. αν δεν παρουσιάσει έναν λόγο πραγματικό και όχι λόγια αέρα, πως να τον ψηφίσει κάποιος όταν του λείπει το βιογραφικό?
Στέλιο τι προτείνεις?
εγώ λέω να ανοίξουμε ένα νήμα εθελοντών. τα παιδιά που μοιάζουν ορεξάτα πολύ να δηλώσουν συμμετοχή και να μπουν στο τιμ της εθνικής. δεν μας νοιάζουν οι γνώσεις τους, αλλά το κέφι τους. να μαζευτούν 4-5 άτομα και να κα