"nem arra használható, amire te használni akartad. te is rosszul gondolkodtál ugyan úgy mint én. ha egy "rendes" támadást választas simán tiéd a meccs. pl higgadt játék!"
Nem kötekedni akarok, de fú alatt kimondtad, hogy használhatatlan. Pont, amit én is múltkor.
Mégis mire legyen használható, ha nem arra, hogy mecset próbáljon nyerni vele az ember?
Igaz ez minden taktikára és az is igaz (pl 2p, rng), hogy ott és akkor lehet bukó minden taktika, ahol épp vesztesz vele.
Persze, csapat is kell a legjobb bentihez, de nem hinném, hogy az erősebb értékelés mellett ennyire ne számítson a taktika része az egésznek... És hívhatjuk "tökfőzeléknek" is, attól még nem fog megjavulni a legjobb dobós taktika érdemben.
Az meg nem komoly opció egy bajnokságért harcoló csapatnak, hogy a nyomi higgadt játékot (lassú tempó!) válasszon egy rivális ellen, akinek van vér a pucájában és 2 pontost nyomat.
Persze, hogy lenyomta volna azt is Luckybugyi.
Higgadt játék komoly szinten nem jó semmire, mármint nem fogsz vele MKL-ben bajnokságot nyerni ill B3-at nemzetköziben.
Megmondtam, hogy kb 4 taktika, ami életképesebb, a többi egy kupac s...
Mert vagy nincs hozzá elég játékos edzve vagy tényleg nem ér fel a "használhatóbbakkal".
Csak ismétlem a véleményem, mert újabb példa bizonyíték erre.
Figyelem! Ez a magánvéleményem volt.