BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת ישראל -- דיון

נבחרת ישראל -- דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: idanK

This Post:
00
3475.206 in reply to 3475.205
Date: 1/7/2008 9:52:24 PM
Overall Posts Rated:
00
טורניר מוצלח בהחלט
לטעמי לקחת החלטות שגויות במשחק האחרון אבל אם להגיד את האמת לא נראה לי שהיינו מנצחים ככה או ככה.
קבל ח"ח על העבודה הטובה, ושנגיע גבוה יותר בטורניר הבא :]

From: adomole
This Post:
00
3475.207 in reply to 3475.205
Date: 1/7/2008 10:15:35 PM
Overall Posts Rated:
22
סיכום הטורניר
קודם כל, לפני הכל, אני רוצה לאמר מילה טובה לכל המאמנים, יש פה שיתוף פעולה לא רע בכלל, ואנשים ממשיכים לשלוח שחקנים כל הזמן, מגיע לכם מילה טוב על כך
אז כן, הטורניר נגמר בטעם מר, אבל כשאני מסתכל על כל הטורניר, אני שמח מאיך שנראינו בטורניר הזה, לא הפסדנו לשום נבחרת נחותה מאיתנו, וניצחנו לא פעם נבחרת שטובה מאיתנו, בעיקרון, לדעתי היינו יותר טובים ממה שציפו מאיתנו, בתחילת הטורניר שלחו לי שחקנים מחו"ל לנבחרת שאפילו בקבוצה האישית שלי לא הייתי מכניס לסגל, שחקנים כאלה שאין להם שום דבר אפילו על 7, די זלזלו בקטע הזה לטעמי, ואנחנו הוכחנו שאנחנו לא עוד סתם נבחרת שאפשר לא לספור
אז לסיכום, מצטייני הטורניר שלי

רוקי הטורניר
רוקי זה שחקן שנבחר בדראפט האחרון, והמצטיין שבהם, ללא ספק, היה עדי יופז, שהשתלט על עמדת הקלעי של הנבחרת, ועושה את העבודה בצורה יפה מאוד
רוקים נוספים שצריך לציין הם יניב גרינפלד ואבירם בן ארי שהשתלבו יפה כבר בטורניר הזה

שחקן ההגנה של הטורניר
אחד הפרסים היותר צפויים, מוענק, בלעדית, ליפת שוהם, שחקנה של ארט יונייטד, שהיה היציב ביותר הגנתית והטוב ביותר לאורך כמעט כל המשחקים, כשרק מול ספרד הגדולה ניתן לאמר שהוא לא שמר טוב, בכל שאר המשחקים נהיננו משומר נדיר ושחקן יציב מאוד התקפית והגנתית

השחקן המאכזב של הטורניר
ירדן מהון, שכרגע לא בסגל בכלל, הוא השחקן שהכי אכזב אותי, במשחק מול יוון אני חשבתי להעלות אותו כשחקן חמישייה אפילו, ובסופו של דבר הקבוצה שלו נהייתה רובוט והכושר משחק שלו היה גרוע כל שבוע, והתצוגות שלו ירדו משמעותית, ובסופו של דבר, בצדק, פינה את מקומו לשחקנים צעירים כמו יניב גרינפלד ואפיק לינזקי

השחקן המשתפר ביותר
בגלל שאני לא רוצה לתת 2 פרסים לאותו בנדם, אני יחלק את הפרס הזה בין שני אנשים
האחד הוא עדי יופז, שבתחילת הטורניר לא היה מספיק טוב בשביל להיכנס לסגל, אבל שמעו, הוא שיפר את עצמו ב5 רמות ג'אמפ שוט, 2 במרחק, 2 בהגנה ונסיון אחד במהלך הטורניר, שיפור מדהים
יש עוד את מי לציין, והוא אבירם בן ארי, שמשחקן סגל כבר קיבל את חולצת החמישייה והשתלב נהדר בעזרת אימונים בדיוק במקומות הנכונים

ולסיכום..... המצטיין של הטורניר
המצטיין של הטורניר מבחינתי הוא לא אחר מ....
אדי רובינשטיין
השחקן הכי מנוסה בנבחרת, הוא נתן לנו על הנצחון היוקרתי על יוון והחזיק אותנו בדקות המכריעות, הוא הריבאונדר המצטיין של הנבחרת, ואחד הסקוררים המובילים שלנו אם לא המוביל שבהם, ובנוסף אחד המוסרים הטובים שלנו, ובכלל לא פראייר גם בצד ההגנתי שלו
כשהוא היה טוב, אנחנו היינו טובים, כשהוא היה רע, אנחנו נחלשנו משמעותית, זה השחקן הכי חשוב שהיה לנו בטורניר הזה, ולדעתי מגיע לו להיחשב למצטיין של הטורניר, היום היה לו משחק רע, והיינו רעים, והוא נפצע לקראת הסוף, ואני מאחל למיכה שהוא יהיה כשיר לפליאוף
----------------------------------------------------------------------------------------------------
מילות סיכום: עשינו טורניר יפה, מוצלחף הפתענו יותר מנבחרת אחת, מבחינתי עמדנו במטרות שלנו לטורניר הזה וחבל על הסיום הרע של הטורניר

ועכשיו: כשנגמר הטורניר, זה הזמן שלכם לשאול כל שאלה שהייתה לכם על הטורניר, כל החלטה, כל משחק,אני מבטיח לענות על הכל

מכאן אנחנו הולכים למשחקי ידידות, אני מתכוון לשחק רק עם שחקנים מתחת לגיל 21(כולל) כל השאר בינתיים ינופו, ויוחזר מי שנצטרך לטורניר הבא, הסיבה היא פשוטה: לתת נסיון לפוטנציאלים שלנו

This Post:
00
3475.208 in reply to 3475.11
Date: 1/7/2008 11:07:20 PM
Overall Posts Rated:
22
עוד משהו קטן: מדיבור קצר עם המאמן הספרדי, שיש לו קשר בהנהלה של המשחק, הבנתי שתהיה אליפות עולם, וה3 הראשונות מכל בית עולות, אני רואה שאנחנו מדורגים במקום השלישי כרגע, אבל יכול להיות שיש שם טעות קטנה בחישוב סלים של הנבחרת שלנו, בכל מקרה, אני מקווה שזה נכון ושעלינו לאליפות העולם

From: Warrior

This Post:
00
3475.209 in reply to 3475.208
Date: 1/7/2008 11:35:34 PM
Overall Posts Rated:
1010
מבחינתי גם שלומי עידן איכזב.. לפחות אותי.. בעיקר בזה שבפעמים שהוא פתח הוא לא פרץ ונתן משחקים גדולים לצערי כמו שהוא נותן בקבוצה.. וחבל .. כנראה שיש שחקנים בעמדות אחרות שהם יותר טובים ומצליחים להשתלט יותר על הזריקות ועל המשחק עצמו .. ובאמת שאין לי מושג כי אני לא יודע את הציונים של השחקנים , ונכון שהיו לו הרבה משחקים טובים לעידן שבהם תרם הרבה אבל הייתי רוצה לראות אותו משתלב הרבה יותר .. בעיקר מבחינת נקודות .. חבל .

This Post:
00
3475.210 in reply to 3475.209
Date: 1/7/2008 11:48:47 PM
Overall Posts Rated:
22
אם שלומי עידן אכזב? חלקית לדעתי,אולי זה יפתיע אותך, אבל השלב היחיד שהרגשתי מעט מאוכזב ממנו הייתה כשהוא בא מהספסל, חשבתי שמהספסל הוא ינצל את הדקות שלו יותר טוב, וזה לא ממש קרה, אבל בסופו של דבר מצאתי את האיזון שלנו בגארדים, לצערי לא יכלתי לכלול אותו בזה

This Post:
00
3475.211 in reply to 3475.210
Date: 1/8/2008 3:08:22 PM
Overall Posts Rated:
22
אין שאלות? מוזר.. חשבתי שאני יוצף בשאלות, או שפשוט לאנשים לא היה כוח לקרוא את הסיכום טורניר שלי
אז אני יגיד שוב, אם למישהו יש שאלות על הטורניר, כל דבר שקשור בטורניר בין אם זה החלטות או טקטיקות, אני מבטיח לענות על הכל במהירות האפשרית, אני בטוח שיש פה לכמה שאלות, אז תשאלו כי אני בטוח שתשמחו לקבל תשובה ולא להשאר בסימן שאלה

This Post:
00
3475.212 in reply to 3475.211
Date: 1/10/2008 9:09:33 AM
Overall Posts Rated:
88
קלטו את השחקן הזה של נבחרת צרפת שהולך להימכר מחר
(380605)

תסתכלו עליו, ותבינו שההישג של הנבחרת היה גדול בהתחשב ביריבות שלה

כל הכבוד

בעונה הבאה נתקדם עוד יותר

This Post:
00
3475.213 in reply to 3475.212
Date: 1/10/2008 7:49:02 PM
Overall Posts Rated:
22
וואוו איזה שחקן! ולחשוב שהתמודדנו עם שחקן ברמה כזאת? זה השחקן הכי מדהים שראיתי במשחק עד כה
חברה, זה מה שעושה עונה הבדל עם דראפט אחד טוב... אני מקווה שאנחנו בעוד עונה מעכשיו נוכל להתגאות בשחקן ברמה הזו, נקווה

This Post:
00
3475.214 in reply to 3475.1
Date: 1/11/2008 3:54:26 PM
Overall Posts Rated:
22
יש לנו משחק אימון מול פינלנד. אני עשיתי ניקוי בסגל, הכנסתי קצת, הוצאתי די הרבה
הוצאתי בעיקרון שחקנים מבוגרים יותר, מעל גיל 22 שהשארתי אלה שחקנים שכרגע אין להם מחליף, כדוגמת טובל כחילה שבאימונים מדהים ואני הולך לנסות אותו, וכדוגמת נטיב קשת שיש לו יכולות מדהימות, ואין לנו מספיק פאוור פורוורדים
יש שחקנים שהעפתי ואני חושב שאני יחזיר (יפה שוהם למשל) כי פשוט יש לחץ על העמדה הזו ואני רוצה לשתף את הצעירים יותר
עכשיו, בגלל הניקוי, ההתלהבות (מוזר, אבל יש פתאום התלהבות במשחק ידידות של הנבחרת) וגם בגלל משחק העונה, ההתלהבות היא על 1 כרגע, אז אולי נפסיד, אבל זה משחק אימון ולא ממש איכפט לי להפסיד בו, אני רוצה לבחון כמה צעירים, ואני יעשה משחק רגוע בשביל להחזיר את ההתלהבות

חשוב מאוד: כרגע אני מחפש רכזים וקלעים, ופאוור פורוורד אחד, כל מי שיש לו ואי פעם שלח לי ואמרתי לו שאני יעקוב אחרי השחקן שלו, אנא, אל תסמכו עליי, תזכירו לי, יש כמה שאני זוכר, אבל אולי אני יפספס אז תשלחו הודעה, תודה רבה

This Post:
00
3475.215 in reply to 3475.214
Date: 1/11/2008 8:51:30 PM
Overall Posts Rated:
00
קודם כל
אני חושב שאהשחקנים הצעירים אכן בגדול מבטיחים יותר
אבל גם במציאות רוב השחקנים המובילים הינם בין גילאים
25-30
שנית
שלחתי לך פ"פ בפרטי עם כל הנתונים

ומצ"ב שחקן נוסףלתפקידי חוץ
עם נתוני פפנים נחמדים

משכורת שבועית: $4375
ערך כללי: 8500
גובה: 6'3" / 190 cm
:כושר משחק ממוצע

קליעת ניתור: ממוצע קליעה ממרחק: מכובד
הגנה חיצונית: בינוני שליטה בכדור: עלוב
הנעת כדור: מכובד מסירות: שערוריתי
קליעה מבפנים: בינוני ה גנה פנימית: ממוצע
כדורים חוזרים: ממוצע חסימות: מכובד
סיבולת: נורא

This Post:
00
3475.216 in reply to 3475.214
Date: 1/11/2008 8:58:31 PM
Overall Posts Rated:
00
יש את הסנטר שלי ליברמן ואשמח אם תעקוב אחריו נגד חיפה..
אגב נבחרת אלישע עם אימון מטורף עלה בג'אמפ שוט ובעוד תכונה ששחכתי
יש סיכוי לדקות?

Edited by timy (11/01/2008 21:03:07 CET)

Last edited by Mod-Tamir™ at 1/11/2008 9:03:07 PM

Advertisement