Sramota! Placi Srbijo, placi...
ajde kaj gnjavite ljude ,ovi naši LA-jevi nisu još vjesti od 20.12.2010 preveli, pa se ne bunimo ...buju već jednom...ovi vaši su super kasne samo 15 dana..::::)))))
ajde kaj gnjavite ljude ,ovi naši LA-jevi nisu još vjesti od 20.12.2010 preveli, pa se ne bunimo ...buju već jednom...ovi vaši su super kasne samo 15 dana..::::)))))imas svoj forum pa pisi tamo, slobodan si...
ajde kaj gnjavite ljude ,ovi naši LA-jevi nisu još vjesti od 20.12.2010 preveli, pa se ne bunimo ...buju već jednom...ovi vaši su super kasne samo 15 dana..::::)))))imas svoj forum pa pisi tamo, slobodan si...kaj mi braniš da pišem na ovom forumu????????pa di si ti bio dok sam ja pisao na ovom forumu..u banovićima ili negdje drugdje..:::))
ajde kaj gnjavite ljude ,ovi naši LA-jevi nisu još vjesti od 20.12.2010 preveli, pa se ne bunimo ...buju već jednom...ovi vaši su super kasne samo 15 dana..::::)))))imas svoj forum pa pisi tamo, slobodan si...kaj mi braniš da pišem na ovom forumu????????pa di si ti bio dok sam ja pisao na ovom forumu..u banovićima ili negdje drugdje..:::))niko ti ne brani da pises ovde...ja ne vidim nigde znake branjenja necega??udji u istoriju kluba pa vidi gde sam bio kad si ti pisao ovde... :**