Ale ja swojej szansy nie szukam w wieku twoich graczy (podpowiedź- na pewno stać cię na kupienie za 1k trenera ze specjalką do przedłużania kariery), tylko w tym, że się zwyczajnie wykrwawisz finansowo. Jeśli dobrze liczę, aktualnie zarabiasz ok. 170k tygodniowo (hala- 90k, TV- 70k, gadżety- 10-15k). Masz 420k pensji. To już 250k na minusie tygodniowo, a z podatkiem ta kwota rośnie do 370k. Nawet jeśli ci po wygranych skoczą ceny i odniesiesz sukces w PP, to i tak będziesz tracił ok. 275-300k na tydzień(+50k za PP i kilkanaście k za halę). Z takim składem musisz wytrzymać 14 tygodni. Masz 0,5kk dopuszczalnego długu przed wyprzedażą, więc by nie stracić całego składu przed PO, potrzebowałbyś 3kk w gotówce. Pytanie- czy ty tyle masz?
A, w pierwszym tygodniu płacisz pensje, bo w sobotę będziesz grał. Ale i tak stracisz na razie trochę mniej, bo przez 2 pierwsze tygodnie nie płacisz podatku (czyli zamiast -350k/tyg będziesz miał -250k/tyg.)
PS Nawet zastanawiałem się, czy cię nie wzywać na sparing, ale Qubasowi nie mogłem odmówić. Tyle postów wymienionych na forum robi swoje
.
Last edited by Siwy at 3/29/2014 6:16:08 PM
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.