Νικο, νομίζω ότι είναι τελείως λάθος να χτυπάνε το day trading, διότι ήταν ένας εναλλακτικός τρόπος να βγάλεις λεφτά. Αυτό σήμαινε ότι ψάχνεις το παιχνίδι, ασχολείσαι για ώρες και βρίσκεις παίκτες. Αυτό τώρα στο κόβουν και είμαι σίγουρος ότι χρήστες που έχουν κάνει το day trading επάγγελμα -όπως και εγώ- θα χαλαστούν και θα παρατήσουν το παιχνίδι. Αν σου κόβουν άλλον έναν τρόπο εισροής χρήματος, τότε ο μόνος που σου μένει είναι το γήπεδο. Αυτό θα βολέψει φυσικά τις μεγάλες ομάδες, αρα ο ανταγωνισμός θα δημιουργήσει χάσμα και οι μεγάλοι θα απομακρυνθούν πολύ σε δυναμικότητα. Δυστυχώς κάνουν όλο λάθος αλλαγές με αποτέλεσμα το παιχνίδι να απαξιώνεται τελείως και χρήστες που έπαιζαν πολύ να φεύγουν απογοητευμένοι. Αλλάξτε ρότα, δεν σας βλέπω ΚΑΘΟΛΟΥ καλά. Το παιχνίδι έχει αρχίσει να γίνεται απογοητευτικό και στο λέει χρήστης που παίζει 20 σεζόν, όχι κάποιος με 2 ή 3 σεζόν. Εγώ το διασκέδαζα να παίρνω έναν 19χρονο σούπερσταρ με 10000 και 7 μέρες μετά να τον πουλάω 50000 ή 100000, αν έβρισκα αγοραστές. Γιατί να μην το κάνω δηλαδή, αν δικαιολογείται από το παιχνίδι; Τέλος πάντων ξενερώνω όσο πάει και περισσότερο, αυτό είναι σίγουρο.