Tak na příští týden jsem domluvil přátelský zápas s Filipínama. Bohužel se mi nepovedlo dát zápas ven, aby se hrál dříve, budeme hrát 18:30 doma (přestože jsem do IDareny dával ID filipínského mistra). Což znamená, že průzkum hráčů z draftu a 19-21 letých pro příští sezonu U21 budu dělat až v úterý, případně budu pokračovat ve středu, pokud bych to za úterý nestihl (projet 300 týmů a nekteré další hráče v zahraničí bude časově náročné).
Filipíny by na někoho mohly působit jako exotický a možná slabý soupeř, ale země má přes 700 aktivních týmů, my jen přes 300. Podávali jsme ale v této sezoně lepší výkony než oni. Chtěl bych v zápase dát ale co největší prostor hráčům, kteří budou v U21 působit i příští sezonu. Navíc Filipíny teoreticky můžeme potkat ve druhé šanci. Naší nevýhodou bude, že jsme hráli proti Maďarům CT, kdežto soupeř poslední 6 zápasů hrál s nižším nasazením než soupeř, což se mu v posledním zápase s Hongkongem vymstilo a připravil se o možnost hrát semifinále asijského mistrovství.