Eh, doÅ”ao je i kraj ove sezone. Ostalo je joÅ” samo da se odigra finale lige izmeÄu k.k. cleavlend i ABC Nuggetsa, gdje je pobjednik veÄ poznat.
No da ja zumiram rezultate svog tima ove sezone. Sezona 15 poÄela je 9.10.2010. Pred poÄetak ove sezone sam kovao plan kako neispasti iz lige, ali veÄ nakon nekog vremena se slika promijenila. Sezonu sam otvorio protiv novajlije KIA i rutinski pobjedio sa 111-81, i onda su radom padali Srkis Detroit Pistonsi i K.K. Marinovac. Imo sam omjer 3-0 pred meÄ sa Minnenapolisom, a onda Å”ok za mene i navijaÄe poraz od Minenapolisa pa onda odigran jedan sjajan meÄ protiv ABC ali poraz je bio zagarantovan. Na kon dva vezana poraza uslijedila su dva zavrÅ”na meÄa u konfi i lagane pobjede nad Bostan Snickersima i Kuljanima, onda protiv timova iuz suprotne konfe pobjeda protv TRI POENA i iznenadan poraz od Maniaka. Poslije ovog poraza tim nije kleknu nego je uslio jedan impresivan niz pobjeda, taÄnije od 9.11.2010 pa do 7.12.2010 moj tim nije znao za poraz , ukupno 7 meÄeva bez poraza. Usliodio je kraj sezone koji je za zaboraviti u konfi sa pobjedio jedino KIA i Kuljane ali i to je bilo dovoljno za play-off, gdje sam ispao od ABC.TakoÄe tim je ostvario istoriski uspijeh u kupu doÅ”avÅ”i do 3 kola.
Za novu sezonu moguÄa su odreÄena pojaÄanja, ali to nije sigurno. Iz budžeta za 2011 godinu izdvojeno je 50.000$ za turneju po Evropi i Americi koja kreÄe od 3.1.2011 putovanjem u Å paniju. Tim se sa turneje vraÄa oko 11.1.2011 u popodnevnim satima.
Nadam se i vaŔoj analizi rada tima do mog povratka sa turneje................ SRETNO