Jakieś 6 dni temu napisałeś
(159725.95), co następuje:
Dla mnie to koniec tematu. Do usłyszenia przy okazji następnego draftu.
Już jest następny draft? Bo jakoś nie zauważyłem.
Brak Ci konsekwencji i opanowania. Nie masz dystansu. Ale to nie mój problem.
Dla mnie poważniejszą sprawą jest to, że nie zamiast wdawać się w jakieś bezsensowne utarczki z Twoim asystentem radziłem jak wzmocnić Twoją kadrę U-21. Wywiązała się w tamtym wątku dyskusja za sprawą kwestii przeze mnie poruszanych.
A Ty zamiast zabrać głos tam, gdzie powinieneś na konkretne tematy, w oparciu o konkretne problemy, na konkretnych przykładach. Zamiast skupiać się na czymś poważnym to zabłądziłeś do innego wątku, żeby nie napisać w nim nic mądrego i rozwijającego sytuację.
Lepiej nam odpowiedz dlaczego w zeszłym sezonie przegrałeś z Rosją a w tym razem z jakąś Islandią?
I nie pisz o jakimś CT, bo to tylko udowadnia jak bezsensowne jest oddawanie wszystkich zawodników czy też większości U-21 po to, żeby potem selekcjoner U-21 tłumaczył co sezon, że przegrał, bo oni zagrali CT. A co cały rocznik pójdzie przez to do piachu to już swoje...
Tłumaczyłem wielokrotnie, że NT powinna być kadrą nadrzędną z powtarzalnymi szansami na sukces co sezon. Kadrą na tyle silną, że jakieś CT ze strony reprezentacji pokroju Islandii nie powinno jej stawać na przeszkodzie.Zamiast szukać rozwiązania w swoim ogródku to przychodzisz tutaj i wylewasz swoje krokodyle łzy.
Ty też musisz mi przypominać jak bardzo ludzie są małostkowi?
Myślisz, że mnie zdenerwujesz jakimiś śmiesznymi szantażami?
I tak dziwne, że poza tym, iż wymyśliłeś, że kreuję siebie nie wpadłeś np. na to, żeby zarzucić mi, że to moja wina, że kadra U-21 przegrała z Islandią. Że żeby udowodnić swoje racje obiecałem Islandii wprowadzenie projektu u nich, bo chcę pewnie też zostać selekcjonerem Islandii i namówiłem ich na granie CT z U-21 Polski ;)
Przy okazji przypomniało mi się jak kiedyś Twój niezadowolony asystent szantażował na forum, że przekaże swój program do tworzenia baz zawodników po drafcie reprezentacjom innych krajów. Chyba zapomniałeś kogo słuchasz.
Ale jeśli chcesz to ja też mogę brać przykład z Twojego asystenta.
Powodzenia w Pucharze Pocieszenia w sezonie 15.
Tylko uważaj na nisko latające wielkie ptaki ;)
Nie bój się, vinnie.
Sprawdzam jedynie czy naprawdę chcesz grać ze mną w te karty na jak Tobie się wydaje Twoich warunkach...
Ale jeśli chciałbyś wykopywać topór.
Proszę ja Cię bardzo.