Ok. Ja cię nie zmuszam, żebys się na cokolwiek godził. Zrobisz jak zechcesz i uwierzysz w co zechcesz, a mi nic do tego:)
Ja też nie wierzyłem, że cos takiego jest możliwe. Przez 2 pierwsze sezony swojej gry grałem non stop normala i myslałem, że tak jest najlepiej. Ale doswiadczeni menedżerowie pisal na forumi, że różnica między normalem, a grą na luzie w przeliczeniu na entuzjazm wynosi tylko 2-3. Stwierdziłem, że jestem gotowy poswięcic 2 pierwsze mecze każdego sezonu, byle nabic enta powyżej tych 2-3 poziomów nad poziom domyslny. Więc gram na luzie cały czas żeby enta trzymac jak najwyżej.
Rozumiem, że nie miałes jeszcze takiej sytuacji, ale ja w zeszłym sezonie grałem w pucharze wystarczająco długo, żeby tego doswiadczyc. Graj wszystkie mecze na luzie przez 3-4 tygodnie od początku sezonu. WSZYSTKIE MECZE - na luzie mecz w sobotę, we wtorek, i pucharowy w czwartek. Licz się z tym, że jak odpadniesz z pucharu to nie będziesz już w stanie utrzymac takiego enta i max. rzeczywiscie będzie 11, ale dopóki będziesz grał w pucharze 13 we wtorek, a 14 w czwartek i sobotę są możliwe. A po meczach będzie 15.
W końcu po cos limit enta jest ustanowiony na 15, żeby go osiągac.
Last edited by Jumper 1234 at 2/2/2011 3:31:25 PM