BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203967.208 in reply to 203967.207
Date: 12/22/2011 4:51:00 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Ο φίλος σου έγραψε πολύ μεγαλύτερο κατεβατό από αυτό, αλλά το δικό μου σε ενόχλησε. Αν δεν θες, μην το διαβάζεις, δεν σε υποχρεώνω. Αν θες πάλι, ευχαρίστηση μου. Αλλά επίσης μια συμβουλή. Φροντίστε εσείς της Α1 να ξεκαθαρίσετε την κόπρο του Αυγεία, διότι στο τέλος θα καταντήσετε να παίζετε με μποτ ακόμα και στην Α1.

Όσο για το πώς πρέπει να γράφω, άσε με να γράφω, όπως εγώ θέλω. Σταματήστε επιτέλους ορισμένοι να το παίζετε φωστήρες και διορθώστε τα κακώς κείμενα, που μάλλον είναι πολλά. Όταν ακούς οτι ο άλλος αποδείχτηκε απατεώνας -αν κατάλαβα καλά-, χρήστης πρώην εθνικός εκλέκτορας, τότε καταλαβαίνεις πού πάει το παιχνίδι. Μιας και εσύ ήσουν κοντά στον εν λόγω χρήστη, θα ήθελα να ξέρω τί έγινε και τον πετάξανε. Ή αν δεν ξέρεις ακριβώς, τη δική σου εκδοχή. Και το ίδιο ρωτάω και τον εθνικό προπονητή. Ελπίζω να έχω μια σεβαστή απάντηση.

Υ.Γ. Ο καθένας έχει τον τρόπο του να γράφει. Εγώ τον δικό μου. Αν θες, με διαβάζεις, αλλιώς απλά όχι.
Υ.Γ. Θα ήθελα ένα pm για τους λόγους που υποστηρίζεις ότι έφυγε ο Ασυγκράτητος. Με το να λές ότι "ευτυχώς έφυγε" και τέτοια δεν ξεκαθαρίζεις κάτι, περισσότερο υποψίες βάζεις.

Last edited by epanastatis79 at 12/22/2011 5:13:18 PM

This Post:
11
203967.210 in reply to 203967.204
Date: 12/22/2011 5:47:13 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Τι να μας κάνουν τα δυο μπυράκια; Τίποτα απολύτως:)

Εδώ φτάσαμε στο σημείο να λέει ο Χίτλερ τον Κάντι ρατσιστή και μάλιστα για να σώσει τους μαύρους!!!

Μας ψεκάζουν μάλλον, δεν μπορεί να γίνεται αλλιώς:)

Τι να πεις;

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
From: thanos

This Post:
00
203967.211 in reply to 203967.185
Date: 12/22/2011 10:30:50 PM
Overall Posts Rated:
272272
αλλα ξερεις πως φαινεται ? οτι σε εχει στο πλευρο του εσενα και τον θανο , οταν τα ονοματα σας ειναι φατσα καρτα στην ομοσπονδια του μανου .....

Λοιπον, να απαντησω κι εγω σε αυτο το σημειο, επειδη μπορει να φαινεται οπως λες Νικο. Ο Μανος εφτιαξε την συγκεκριμενη ομοσπονδια και προσκαλεσε τοσο εμενα, οσο και τον Νικο και μαλιστα μας ενημερωσε οτι θα μας κανει MODs γιατι εχουμε την εμπειρια να διαχειριζομαστε ενα φορουμ. Αποδεχτηκα την προταση του, γιατι πολυ απλα δεν εχω αρνηθει ποτε να μπω σε καποια οποσπονδια. Αν δεχομουν προταση απο την Βιλα Παραγκα, τοτε ευχαριστως θα την αποδεχομουν και θα γινομουν και MOD αν μου το ζητουσατε. Το ιδιο ισχυει για οποιαδηποτε ομοσπονδια!!! Δεν ειναι καμια "επιλογη στρατοπεδου" και δεν εχω τιποτα να χωρισω με κανεναν εδω μεσα.

Υ.Γ. Αντε χαλαρωστε τωρα ολοι και χαρειτε αυτες τις γιορτινες ημερες με τις οικογενειες σας!!!

This Post:
66
203967.212 in reply to 203967.211
Date: 12/22/2011 11:50:14 PM
Overall Posts Rated:
151151
Επειδή πολύ μελό έχει πέσει τώρα τελευταία, ας κάνω τις προβλέψεις μου κι εγώ.. με ένα δυσαρεστοευχάριστο μήνυμα!

Έτος 2011, μήνας Δεκέμβριος, λίγες μέρες προτού μπει το νέο έτος και το ΒΒ κλονίζεται από τον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο. Μαλλιά κουβάρια. Παίκτες της Α1 στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης, "μικροί" των άλλων κατηγοριών προσπαθούν να στρατολογηθούν, παίκτες ετών τρώνε ban, ξύλο και βία υφίσταται μέσω bbmails και όλα δείχνουν ότι ακολουθεί ολοκαύτωμα...

Έτος 2012, μήνας Ιούλιος, υπάρχει ενεργειακή κρίση ενώ η οικονομική μαστίζει ακόμα την Ευρώπη και στο ΒΒ ο εμφύλιος πόλεμος εξαπλώνεται και στις άλλες χώρες... οι χρήστες φτάνουν τις 20.000 και η εταιρία φτάνει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η Α1 καταργείται και δημιουργείται η κατηγορία Ξεπλένηδες Γιότα 1, ενώ οι Λίγκες συρρικνώνονται μόλις σε 3!

Έτος 2013, μήνας Απρίλιος, καταργούνται οι έννοιες της ΟΝΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, φυλακίζεται η Σάσα Μπάστα και η Όλγα Φαρμάκη για μαστροπία στο ΒΒ, ενώ τα πράγματα στο virtual basketball manager είναι ακόμα χειρότερα... πολιτικός κρατούμενος πλέον ο Κατζαμπάρ, δίνει εντολές μέσα από τη φυλακή για βομβιστικές επιθέσεις στα γραφεία του ΒΒ στην Ελλάδα. Οι χρήστες φτάνουν στο σύνολο, τους 5.000 και το ελληνικό πρωτάθλημα παύει να υπάρχει, με την τελευταία ομάδα, τους Rodochori Liotrivia (Bot 5ης κατηγορίας και ισόβιος πρωταθλητής και κυπελλούχος σεζόν 19 - 23) να φεύγουν στενοχωρημένοι και με το κεφάλι κάτω.

Έτος 2014, μήνα Ιανουάριος, ο Υπουργός BB Manager Ελλάδος, κος Παύλος Δωροδόκος αποφασίζει την κατάργηση του Υπουργείου του και την ολική απαγόρευση του ΒΒ!!! Ακολουθούν και νέες χώρες την ίδια στρατηγική και μέσα σε λίγες μέρες το ΒΒ πλέον παύει να υπάρχει. Αντιδράσεις ανά τον κόσμο προκαλούν το μεγάλο οικονομικό κραχ της εποχής και πλέον οι χώρες ξεκινούν διαμάχες μεταξύ τους... Ευρώπη, Ασία, Αμερική θα γίνουν πεδία μάχης για πολλούς μήνες ακόμα...

Έτος 2016, μήνας Ιούλιος, στις πλαζ της Βουλιαγμένης δύο παλιοί παίκτες του ΒΒ (Gm-Thanos και Κατσικακια) δημιουργούν το πρώτο πειρατικό BB ανά τον κόσμο με αθρόα συμμετοχή 20 ατόμων... σε 2 μήνες φτάνουν τα 3000 μέλη... Το πειρατικό ΒΒ παύει να υπάρχει καθότι ακολουθούν πολλαπλές πυρηνικές εκρήξεις ανά τον κόσμο για να επέλθει τον μήνα Οκτώβρη το μεγάλο ολοκαύτωμα...

Έτος 2018, μέσα σε καμένη γη και χωρίς τις πολυτέλειες των υπολογιστών και του γρήγορου ίντερνετ, ο κόσμος μαζεύεται πάλι σιγά σιγά στις αλάνες και παίζει το μπάσκετ που ήξερε πάντα να παίζει, σε κανονικό τερέν με μπασκέτες και κανονικούς παίκτες, χωρίς να τσακώνεται... Ο κόσμος πλέον είναι σε ειρήνη και όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν τις αιτίες και τα αιτιατά... Θα αργήσει πολύ να φτιαχτεί κάποιο ΒΒ αλλά αν αυτό γίνει, θα πρέπει να είναι πιο ώριμοι από ποτέ όλοι οι συμμετέχοντες!

Έτος 2028
Οι Rodochori Liotrivia σηκώνουν το 68ο πρωτάθλημα και κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι ο Ασυγκράτητος... κύκλους κάνει η ζωήηηηη....

This Post:
00
203967.213 in reply to 203967.209
Date: 12/23/2011 12:13:30 AM
Overall Posts Rated:
8888

Ο κατζα κατηγορειται πως ηλεγχε φαρμες της εθνικης προς οφελος καθαρα και μονο της εθνικης . Τιποτα αλλο. Σαν χρηστη τον ξερεις τι σοι ηταν (αν και δε συμμετεχεις και πολυ). Τον "ανεφερε-κατεδωσε-ρουφιανεψε- καρφωσε-αλητεψε" ενας "δικος μας" , ο "ξερεις-ποιος".

Εσύ πως ξέρεις ποιος κατέδωσε τον Κατζα??? Στο το είπε κάποιος????

Ο ασυγκράτητος εφυγε γιατι βαρέθηκε να τον στήνουν. Ο ιδιος ειχε βγαλει και ανακοίνωση τύπου. Δεν μπορεις να πεις και εκει ψέματα...

Κανεις και παρατηρήσεις για το πως γράφει ο καθενας.... παιδια πριν γράψετε να ρωτατε την παρεα αν σας επιτρέπει να γράψετε κατι..

Οσο για τα άτομα που προσκάλεσα στην ομοσπονδία τα καλεσα γιατι α) τα γουστάρω και λεμε καμια κουβέντα και β) επειδή ξέρουν απο Μοd να διορθώνουν πραγματα για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Οπως λες εσυ πως ο νικος και ο θανος ειναι φιλοι μου και με προσέχουν, αλλο τοσο θα ελεγα και εγω για τον μποντ που ειναι στην ομοσπονδία σας, Τα παιδια τα γνώρισα εδω και μακαρι να μπορούσες να δεις πως με προσέχουν...ελεος εβγαλα τρελα λεφτα απο τον θανο και τον Νικο... αλλα αυτα τα πραγματα δεν ειναι σοβαρά. Και οι 3 κανουν την δουλειά τους και μαλιστα σωστά. Αν δεν την κανουν οπως αφήνεις να υπονοηθεί στείλε μνμ στους διαχειριστές και αυτοι ξέρουν.

Τελος παραδέχεστε δημοσιά πως διαχειρίζεστε λογαριασμούς φαρμες και εμενα προστατεύουν??????? ας βγαλουν τα συμπεράσματα αυτοι που διαβάζουν. Γιατι δεν ξερω αν εχει αποβληθεί ΒΟΗΘΟΣ ΝΤ ΓΙΑ ΠΟΛΑΠΛΟΥΣ , αλλα αν εχει γίνει τότε οφείλεται να βγαλετε μια ανακοίνωση και να πειτε την αλήθεια...αυτοι που σας διαβάζουν πρεπει να βγάλουν συμπεράσματα...

Ο ΜΑΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ...

αυτοί που με ειρωνεύεστε, έχετε δει την φατσα σας????

ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

Αντε καλήμερα και καλες γιορτές!!!

This Post:
00
203967.214 in reply to 203967.212
Date: 12/23/2011 12:16:39 AM
Overall Posts Rated:
8888
Εισαι θεός!!!!!! παρε και μπάλα!

This Post:
00
203967.215 in reply to 203967.214
Date: 12/23/2011 1:31:28 AM
Overall Posts Rated:
151151
Ακούστηκε ότι το MEGA θα ξεκινήσει πάλι την επιτυχημένη σειρά "Η ΦΑΡΜΑ" με πρωταγωνιστές γνήσιους Έλληνες μπασκετμπολίστες που σκοπό θα έχουν να αρμέγουν την αγελάδα κάθε πρωί στις έξι και αυτοί που θα βγάζουν το περισσότερο γάλα θα προχωρούν στην επόμενη πίστα. Εκεί, θα έχει σφαλιάρες στην γουρουνόλασπη και οι 4 νικητές θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για την συμμετοχή τους σε Ομοσπονδία της αρέσκειας τους. Ο μεγάλος νικητής θα περάσει ένα τριήμερο με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Buzzer κα. Ζβλεντάνα Τονπίνογλου, η οποία υπήρξε και γνωστό παλαιό μοντέλο στη Μόσχα! Στην παρουσίαση του show ο Γρηγόρης Γαλοπούλας και η Νάντια Ντεκαβλέ και τα γυρίσματα θα γίνουν στο πλατό του buzzerbeater Ιταλίας...

αλήθεια ποια διάνοια σκέφτηκε το όνομα φάρμα; Πολύ αστείο!

This Post:
00
203967.216 in reply to 203967.215
Date: 12/23/2011 1:37:42 AM
Overall Posts Rated:
8888
Δεν ακούγετε καλά "Πολλαπλοί λογαριασμοί". Φάρμες βγάζει μια αγαθότητα.... χεχε

αλλο να σου πει ο άλλος έχουμε 20-30 φάρμες για βοήθεια

και αλλο να σου πει έχουμε 20-30 λογαριασμούς για βοήθεια...

ειναι κάπως.

ετσι δεν ειναι?

This Post:
00
203967.217 in reply to 203967.213
Date: 12/23/2011 1:40:45 AM
Overall Posts Rated:
303303
Ρωτας

Εσύ πως ξέρεις ποιος κατέδωσε τον Κατζα??? Στο το είπε κάποιος????

και ενα απο αυτα που εχεις πει και δεν εχουν σβηστει

Νομίζεις πως σε ψυφισα Μαμου.... νομίζεις... ολα τα εκανα για να σας βγαλω στην φορα... ρωτα gm που εχουν αποχωρίσει να σου πουν πως απο την 1η μέρα τους τα έχω πει ολο. Το άτομο αυτο δεν ασχολείται με το game , αλλά τα διαβάζει.

να ρωτησω και εγω πως γινεται να βγαλεις καποιον στην φορα , πως γινεται να ξεμπροστιασεις και να τιμωρησεις καποιον εαν δεν κανεις αναφορα παρατυπιας?

From: Thor

This Post:
11
203967.218 in reply to 203967.215
Date: 12/23/2011 1:40:52 AM
Overall Posts Rated:
291291
εντάξει έκανα παράπονο ότι είχαμε χαλαρώσει λίγο στο καφενείο...
εεε λάθος έκανα

Advertisement